Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ah canım sen ank dasın bız nerde bulcaz bu uzmanı
aslında amelıyata gerek kalmadan boyle seyler denemek ıstıyorum bende

senağlamasenağlamaselam kızlar sizi bekletiğim için ÇOOK ÖZZÜR DİLERİM..beklemek ve emin olmak içindi herşey malesef allah yüzümü güldürmedi..ilk defa adetim 6 gün gecikti hemde sebepsiz ÖZELİKLE ÜMİTLENEYİM DİYEMİ OLDU BİLMİYORUM ..AMA BANA VE EŞİME ÇOK YZAIK OLDU HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIK DEFALARCA AMA BU ÇOK KOYDU SANKİ HAMİLEYDİMDE DÜŞÜK YAPMIŞ GİBİ İÇİM YANIYOO..YEDİREMİYORUM ZORUMA GİDİYO YARAMA BASILIYOO..moralim çok bozuk gözlerim şiş sabahtan beri ağlıyorum..test yaptım negatif çıktı ama KK okudumki bazı kişiler 2 aylık hamile olmamarına rağmen idrar testinde çıkmıomuş.bende tabi ona ümitlenerek bi gün daha bekleyelim dedim zaten eşim 10 test almış 2 sefer yaptırıyo garibim,neyse sabah sancılanmaya başlayınca ağlamaya başladım zaten anladım kalkmak bile istemiyodum yataktan ve malum ADET OLMUŞTUUUUUM:1no2:LANET EDİYORUM ARTIIIIIK YETERR bebeklerden nefret ediyoruuuuum karşıma sürekli çıkan HAMİLELERDENDEEEEEEE ..allah kürtaj yaptırıcak olan kişilere bebek veriyoo bune adaletsizlik yaaa ÇOK ŞEY Mİ İSTİYORUUUZ Bİ CAN Bİ CAN AMA ÇOK GÖRÜLÜYO BİZEEE..YA EŞİME NEDEMELİ YÜZÜNE BAKMAYA BİLE UTANIYORUM ONUN NE SUÇU VAR ..SABAHA KADAR UYUYAMADI SİZEDE MAHÇUP OLDUM BU SEFER OKUYANLAR KÜRLERDE SUÇ BULUCAK AMAAA HAYIIIIIIR LÜTFEN BIRAKMAYIIN AYNEN BENDEE BIRAKMIYCAAAM PEŞİNİİİ BEN ARNAVUTUM İNADIM YETER..SONUNA KADAR KULLANICAM ..İNAT DEĞİLMİİ..en büyük suçum herkeze söylemem adetimin gecktiğini şimdide herkez soruyo noldu diye tabi gözlerimden anlaşılıyoo ADIM HALA KISIR GELİNE DEVAM YANİİ.TEŞEKÜRLER ALLAHIM BUNA BENİ LAİK GÖRMEDİĞİN İÇİNsenağlamaŞUNU ANLADIMKİ DEMEKKİ BANA DAHA ZAMAN VAR AMA SİZ LÜTFEN BIRAKMAYIN DEVAM EDİN SİZ BANA BAKMAYIN BEN BU GÜN ÇOK KÖTÜYÜÜM AFFEDİN ELİMDE DEĞİL REKLAMLARDA BİLE ŞU AN HAMİLE KADINLAR VARYAAA DELİRİCEEEEEM...:1no2:sizi üzdüysem af ola bekletiğim içinde KENDİNİZE İYİ BAKIN İNŞALLAH BENİM YÜZÜM GÜLMEDİ SİZİNKİ GÜLER İYİKİ VARSINIZ KUCAK DOLUSU SEVGİLER..sağlıcakla kalın..senağlama

merhabalar sitede gezerken tesadüfen buldum bu başlığı ve bakayım dedim..sizin yazınızıda okuyunca baya üzüldüm..ah canım benimmm ne olur üzülme bu kadar..hakkında herşeyin hayırlısı olur inşallah..benim 6 yaşında 1 oğlum var ona kavuşmak için bende çok çektim..2.olsun dedik hemen hamile kaldım ne çok sevindim ama boş gebelikmiş kürtaj oldum..şimdide 10 aydır istiyoruz ama hala bişey yok..üstüne üstlelik birde yumurta yaşlanması ve tembelliği çıktı direk tüp bebek deneyin elinizi çabuk tutun dendi..ne yapalım canım herşey yaradandan elimizden bişey gelmiyorki..isyan etme canım Allahın gücüne gider. sabır et şükür et hayırlısını sağlıklısını dile canım benim..sağlıcakla kal Allaha emanet ol emi..

merhaba arnavut güzeli bende seninle aynıyım sabah ağlamaktan gözlerim şişti.ama sabır
Hallâk u Rahîm oldur,
Rezzâk u Kerîm oldur,
Fa'âl ü Hakîm oldur,
Mevlâ görelim n'eyler,
N'eylerse, güzel eyler...Bu günümüzede şükür yılmak yok demekki vakti zamanı var Allahım hepimize o güzel günleri nasip etsin.ama ilk önce hiç olmayanlara vesin.inşallah ogüzel haberi öbür ay verirsin.kendinize iyi bakın.

arnavut güzeli ne olur üzülme ve isyanetme bende 2.5 yıldır evliyim üstelik benim yuvamı yıkmaya çalışan birde kayınvalidem var kozu bebeğin olmaması ama isyan asla allahımın narında nuru saklıdır vardır herşeyde bir hayır ne olur üzülme inşallah bizlerde birgün hayırlı evlatlara sahip oluruz ne diyelim

inşallaaah inşallaaahhh ne diyiimm inadım kendime aslındaa ..bana yazdığınız yazılarınız için çok teşekkür ederiiimm yeriniz ayrı benim için..sağoluun iyiki varsınıız

canım benim arnavut güzeli üzülme ne olursun bende aynı dertten müzdaribim.kendine iyi bak

arnavutgüzelim okurken yazdıklarını içim yandı ama nolur pes etme üzülme çok zor farkındayım inan, bu ay bende deli gibi ağladım isyan ettim ama faydası yok ne yaparsak yapalım doğru bir zaman var ve bebişlerimiz o zaman gelecek canım benim, bu arada galiba en doğrusu kimseye adetlerimizle ya da bebek istediğimizle ilgili hiçbirşey söylememek ben acısını yaşadım bunun sürekli sordular ama şimdi nasip deyip konuyu kapatıyorum çok ısrar eden olursa siz mi bakacaksınız deyip çıkıyorum işin içinden ne yapayım bazen çıldırtıyorlar sana tavsiyem yaşananlar eşinle aranda kalsın gelirse bebeğin herkese süpriz olsun neyse çenem düştü canım kendine çok iyi bak geçecek bu günler

canım yazdıklarını okudum inan bende ağladım çok üzüldüm.kendimi okadar suçlu hissettim ki.çünkü bende bi kaç kez sana sonuç ne oldu diye sordum.bu kadar sonuç ne diye ısrar ettiğim için özür dilerim.ama gerçekten çok umutlanmıştım.olsun üzülme isyan etme.hiç pes etmeden devam et.ben 5 yıldır her adetim geciktiğinde ve tekrar adet olduğumda mahvoluyorum ağlamaktan.ne yapalım bizimde böyle uğraşmamız gerekiyo.haklısın uğraşıp uğraşıp sonuç alamamak insanı yıpratıyo.uğraştığın için hakettiğini almak istiyosun olmuyo.allahım çok zor bişey.çok zor.bayramda 2 hamile haberi aldım biri bi arkadaşım diğeri ise daha ağustosta evlenen kuzenimin eşi.duyunca çıldırıcak gibi oldum.ben 5 yıldır bekliyorum o ise 4 ay sonra hamile.isyan edesim geldikçe bastırdım.ne yalan söyliyeyim kıskandım hemde çok kıskandım.şuan bile ağlıyorum.ama herşeyi deniycem ne olursa olsun.bi dua öğrendim onu sizde okuyun.zekeriya peygamberinde çocuğu olmamış yıllarca.sonra bu duayı okumuş ve rabbim ona evlat vermiş.RABBİ LA TEZERNİ FERDEN VE ENTE HAYRUL VARİSİN.YANİ ALLAHIM BANA BEKLEDİĞİM HAYIRLI SAĞLIKLI EVLADI VER.allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah.senden ısrarcı olduğum için tekrar özür dilerim canım.çok öpüyorum.sevgiler.

arnavutgüzeli biz senin bu inadınla ayakta duruyoruz.Alllah daha vaktini vermemiş.içinin nasıl yandığını hepimiz daha iyi anlıyoruz.bazen diyorum ya millet ilk gecede nasıl hamile kalıyor yada bizler gibi uğraşmadan hemen kalıyor.şaşıyorum..1 seneyi geçti evleneli.millet soruyo bebek varmı diye.( yaşım 29 ).kayınvalidem,kaynatam deli oluyor görümcemin çocuğunu severken,ne var birde oğlunun çocuğu olsa..sabır arnavutgüzeli sabır...ben böyle anneme anlattıkça inan kendi annem daha üzülüyor..birde benim eşim şu an çalışmıyor..neyle uğraşacağmı bilmiyorum...Rabbim sabır ver diyorum...

selam arnavut güzeli inan çok uzuldum rabbım inşallah en kısa zamnda nasıp eder ben bu ay hamıle kalmışım suan 5 haftalık gebeyım ve bunu sızınle paylaşmak ıstıyroum moralını hıç bozma ben 18 aylık evlıyım ve bekledım çok ağladım hatta bu ay adacayı yağı bıle aldım yapmak için ama nasıp olmadı rabbım hıç ummadığın anada nasıp edıyor ben pazar hamıle olduğumu öğrendım dunde hastanede sancı ıcınde kıvranıyordum ve dr bu sancıyla duser dedığınde dunya basıma yıkıldı ama bunca zaman sabrettım ve rabbım bana nasıp ettı bende elımden gelenı yapıcam rabbım olmayan herkese versın kımsenın kucağı boş kalmasın ne olur moralınızı yuksek tutum o duyguları bende yasadım ama benım yuzum guldu ınsallah ısteyen herkesın yuzu guler banada dua edın tamam mı dualarım sızınle

Ebrucum inşallah bir problem çıkmaz hayırlısıyla alırsın yavrunu kollarına...hiç korundunuz mu?yada tedavi gördün mü? bende 16 aylık evliyim.Bizde çok istiyoruz.Allahım bu kadar çok isteyenlere inşallah tez zamanda verir .Sağlıcakla kalın

:1hug:YAZDIKLARINIZDAN DOLAYI HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM..allah sizden razı olsun dedimya bakmayın benim o gün enn acı günümdü ciğerim yanıyoduu çok ümitlenmiştim ammaa toparladım çok şükür ..aynı nasiyatları bende veriyorum zaten ama ALLAHA KÜSÜM İŞTE KIZMAYIN LÜTFEN ..ZORUMA GİDEN EVLAT HASRETİYLE YANIP TUTUŞMAM DEĞİL BENİM SANCILARIM İNSANLARLA ÖZELİKLE BU ARALAR PROBLEM YAŞADIĞIMIZ AKRABALAR YÜZÜNDEN..MESELA MSN İLETİLERİNDE BENİM CANIMI ACITMAK İÇİN DÜNYANIN EN GÜZEL DUYGUSU ANNE OLMAK GİBİ ŞEYLER YAZIYOLAR Kİ BU EN BASİTİ VE BUNU YAPAN ELTİM GİBİ BİŞEY..VE EŞİM TELEFONLAR AÇIP TARTIŞIP KAVGA EDİYO ÜSTÜME TOZ KONDURMUYO ALLAH İÇİN BİLİYO ÇÜNKÜ KESİNLİKLE BİR SORUNUMUZ YOK VE HAKSIZLIĞA HİÇ GELEMİYO AMA BEN TÜKENİYORUM KAFAMA TAKMAMIŞ GİBİ GÖRÜNSEMDE ERİYORUUUUUUUM..EVET ALLAH DÜŞMANIMI BİLE ANNE YAPSIN AMA KONUŞMASINLAR KISIR GELİN DİYE..BAZEN DÜŞÜNÜYORUM BU ARA HAKKATTEN TÜRKİYE NASIL KRİZ YAŞIYOSA BİZDE ÖYLEYİZ KOCA BİR MARKETİMİZ VAR VE ÇOK SIKINTIDAYIZ, CANIMIZI VERDİĞİMİZ AKRABALAR TARAFINDANDA DARBELER YİĞORUZ SONRA ŞÜKREDİYORUM İYİKİ BU ARALAR BEBİŞİM OLMUYO STRESTEN DÜŞERSE EŞİM RESMEN AİLE KATLİYAMI YARATIR ÖYLE DELİRİYO BANA ..HADİ YURT DIŞINDA OLSANIZ 5 YIL İÇİNDE ÇOCUK YAPMAK AYIP..AMA BURADA DEDİĞİNİZ GİBİ DAHA GERDEK GECEDE HAMİLE KALAN KADINLAR OLUNCA HALİYLE BİZDE GÖZE BATIYORUZ..BANA Bİ İŞARET GELSE BEBEĞİMİN OLUCAĞINA DAİR GERÇEKTEN BUKADAR SAVAŞMAM SABREDERİM NASILSA SONU SELAMET AMA BÖYLE AKINTIYA KARŞI KÜREK ÇEKİYORUUUM RESMEN BENİ ÜZEN BUU..bebeğimgelartık sakın özür dileme aynı şeyi bende yapardım tabiki sorucaksınız bu sizin hakkınız ben sizi yanıltmamak için cevap yazmadım bekledim..çok teşekkür ederim tekrar tekrar yazdıklarınız umut oluyo gururlanıyorum bu bebiş bana çok güzel arkadaşlıklar kazandırdı hepinizi çok merak ediyorum hep yanımda olsanız keşkee..hepiniz sağlıcakla kalın ALLAH EN KISA ZAMANDA YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRSÜN SİZLEREE MİS KOKULU BEBİŞLERR VERSİN ..ALLAHIM SANA DUA ETMEK İÇİN AÇTIĞIMIZ KOLLARIMIZI BOŞ BIRAKMA NOLUURR :Saruboceq: :Saruboceq::1hug:a.s.

arnavutgüzeli yazını tesadüfen okudum ve gerçekten çok duygulandım lütfn kendini bu kadar üzme sıkıntıların muhakkak bir gün son bulacaktır.Umudunu yitirme Allah büyüktür Umuyorum ki bir gün burda sevinçle bende hamileyim diyeceksin ve ben ogün sana tekrar yzacağım görüşmek üzere

arnavutgüzeli bende tüm arkadaşlar gibi çok üzüldüm durumuna. ama beterin beteri var diye boşa dememişler. geç versin ama güç vermesin inşallah. beklemelerine ve sabırlarına değer umarım bir gün. ben hamile kalabiliyorum ama sonuçları düşük oluyo bu daha kötü gibi geliyo bana( ama diyorum ya bundanda beteri var dünyada. hayırlısı inşallah hepimizin bir gün bebeklerini kucağına almayı nasip eder allahım. görüşmek üzere.

canım evet ilk başlar korunduk ama nerdeyse 1 senedır korunmuyoduk olmuyordu ve ben cok uzuluyordum artık herkes cok konuşmaya başlamıştı ve tedvı olun kesın bı problem var demelerı en yakın bıldığım arkadaslarımın cocuklarıyla nıspet yapmaları ve benım her ay ağlama krızlerım en sonunda dayanamadım dr gıttım ama korunmayı bıraktıktan sonrada gıtmıstım ve bı sorumn yok demıstı neyse dr bana mantar olduğunu soyledı ve 3 tana fıtıl verdı bıde antıbıyotık onları kullandım ve bu ay hamıleyım belkı onlar sebep oldu ama en önemlısı vaktı gelmıştı bu soz benı cok sınır ederdı ama oyle cıdden herşey vaktını beklıyo rabbım burdakı tum arkadalarıma naıp etsın ben sevındım ınsaAllah sızlerde sevınırsınız

dualarım senınle ve burdakı herkesle ne olur uzulme dıcem ama bu duyguyu cok ii biliyorum Rabbım dualarımızı boş çevırmesın

Evet arnavut güzeli benim zaten reğilim düzenli olmaz bu seferde 10 gün geçti çok umutluydum içimde bir parça umut kırıntısı vardı ama malesef yine olmadı ne diyelim allahtan geliyor dilemeli ki olsun üstelik ben 2.5 yıllık evliyim ve yuvamla oynayan birde kayınvalidem var allah ıslah etsin böyle insanları bize de sabır versin hor etmesin kucağımızı boş koymasın allahım bütün istiyrn ve olmayan herkese nasip etsin allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…