benimde 2 tüpüm ilkfilmde kapalı çıkmıştı.Daha önce yazdığım ot karışımını 2 ay kadarkullandım. bir de adaçayını 2 damla şekere damlatıp her gün sabah aç karnına almıştım.10 gün de biyoenerji uzmanına gittim .Gerçekten mükemmel bir masaj(10 dakika ve biyoenerji ile 2.filmimde 2 tüpümde açık çıktı.
senağlamasenağlamaselam kızlar sizi bekletiğim için ÇOOK ÖZZÜR DİLERİM..beklemek ve emin olmak içindi herşey malesef allah yüzümü güldürmedi..ilk defa adetim 6 gün gecikti hemde sebepsiz ÖZELİKLE ÜMİTLENEYİM DİYEMİ OLDU BİLMİYORUM ..AMA BANA VE EŞİME ÇOK YZAIK OLDU HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIK DEFALARCA AMA BU ÇOK KOYDU SANKİ HAMİLEYDİMDE DÜŞÜK YAPMIŞ GİBİ İÇİM YANIYOO..YEDİREMİYORUM ZORUMA GİDİYO YARAMA BASILIYOO..moralim çok bozuk gözlerim şiş sabahtan beri ağlıyorum..test yaptım negatif çıktı ama KK okudumki bazı kişiler 2 aylık hamile olmamarına rağmen idrar testinde çıkmıomuş.bende tabi ona ümitlenerek bi gün daha bekleyelim dedim zaten eşim 10 test almış 2 sefer yaptırıyo garibim,neyse sabah sancılanmaya başlayınca ağlamaya başladım zaten anladım kalkmak bile istemiyodum yataktan ve malum ADET OLMUŞTUUUUUM:1no2:LANET EDİYORUM ARTIIIIIK YETERR bebeklerden nefret ediyoruuuuum karşıma sürekli çıkan HAMİLELERDENDEEEEEEE ..allah kürtaj yaptırıcak olan kişilere bebek veriyoo bune adaletsizlik yaaa ÇOK ŞEY Mİ İSTİYORUUUZ Bİ CAN Bİ CAN AMA ÇOK GÖRÜLÜYO BİZEEE..YA EŞİME NEDEMELİ YÜZÜNE BAKMAYA BİLE UTANIYORUM ONUN NE SUÇU VAR ..SABAHA KADAR UYUYAMADI SİZEDE MAHÇUP OLDUM BU SEFER OKUYANLAR KÜRLERDE SUÇ BULUCAK AMAAA HAYIIIIIIR LÜTFEN BIRAKMAYIIN AYNEN BENDEE BIRAKMIYCAAAM PEŞİNİİİ BEN ARNAVUTUM İNADIM YETER..SONUNA KADAR KULLANICAM ..İNAT DEĞİLMİİ..en büyük suçum herkeze söylemem adetimin gecktiğini şimdide herkez soruyo noldu diye tabi gözlerimden anlaşılıyoo ADIM HALA KISIR GELİNE DEVAM YANİİ.TEŞEKÜRLER ALLAHIM BUNA BENİ LAİK GÖRMEDİĞİN İÇİNsenağlamaŞUNU ANLADIMKİ DEMEKKİ BANA DAHA ZAMAN VAR AMA SİZ LÜTFEN BIRAKMAYIN DEVAM EDİN SİZ BANA BAKMAYIN BEN BU GÜN ÇOK KÖTÜYÜÜM AFFEDİN ELİMDE DEĞİL REKLAMLARDA BİLE ŞU AN HAMİLE KADINLAR VARYAAA DELİRİCEEEEEM...:1no2:sizi üzdüysem af ola bekletiğim içinde KENDİNİZE İYİ BAKIN İNŞALLAH BENİM YÜZÜM GÜLMEDİ SİZİNKİ GÜLER İYİKİ VARSINIZ KUCAK DOLUSU SEVGİLER..sağlıcakla kalın..senağlama
senağlamasenağlamaselam kızlar sizi bekletiğim için ÇOOK ÖZZÜR DİLERİM..beklemek ve emin olmak içindi herşey malesef allah yüzümü güldürmedi..ilk defa adetim 6 gün gecikti hemde sebepsiz ÖZELİKLE ÜMİTLENEYİM DİYEMİ OLDU BİLMİYORUM ..AMA BANA VE EŞİME ÇOK YZAIK OLDU HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIK DEFALARCA AMA BU ÇOK KOYDU SANKİ HAMİLEYDİMDE DÜŞÜK YAPMIŞ GİBİ İÇİM YANIYOO..YEDİREMİYORUM ZORUMA GİDİYO YARAMA BASILIYOO..moralim çok bozuk gözlerim şiş sabahtan beri ağlıyorum..test yaptım negatif çıktı ama KK okudumki bazı kişiler 2 aylık hamile olmamarına rağmen idrar testinde çıkmıomuş.bende tabi ona ümitlenerek bi gün daha bekleyelim dedim zaten eşim 10 test almış 2 sefer yaptırıyo garibim,neyse sabah sancılanmaya başlayınca ağlamaya başladım zaten anladım kalkmak bile istemiyodum yataktan ve malum ADET OLMUŞTUUUUUM:1no2:LANET EDİYORUM ARTIIIIIK YETERR bebeklerden nefret ediyoruuuuum karşıma sürekli çıkan HAMİLELERDENDEEEEEEE ..allah kürtaj yaptırıcak olan kişilere bebek veriyoo bune adaletsizlik yaaa ÇOK ŞEY Mİ İSTİYORUUUZ Bİ CAN Bİ CAN AMA ÇOK GÖRÜLÜYO BİZEEE..YA EŞİME NEDEMELİ YÜZÜNE BAKMAYA BİLE UTANIYORUM ONUN NE SUÇU VAR ..SABAHA KADAR UYUYAMADI SİZEDE MAHÇUP OLDUM BU SEFER OKUYANLAR KÜRLERDE SUÇ BULUCAK AMAAA HAYIIIIIIR LÜTFEN BIRAKMAYIIN AYNEN BENDEE BIRAKMIYCAAAM PEŞİNİİİ BEN ARNAVUTUM İNADIM YETER..SONUNA KADAR KULLANICAM ..İNAT DEĞİLMİİ..en büyük suçum herkeze söylemem adetimin gecktiğini şimdide herkez soruyo noldu diye tabi gözlerimden anlaşılıyoo ADIM HALA KISIR GELİNE DEVAM YANİİ.TEŞEKÜRLER ALLAHIM BUNA BENİ LAİK GÖRMEDİĞİN İÇİNsenağlamaŞUNU ANLADIMKİ DEMEKKİ BANA DAHA ZAMAN VAR AMA SİZ LÜTFEN BIRAKMAYIN DEVAM EDİN SİZ BANA BAKMAYIN BEN BU GÜN ÇOK KÖTÜYÜÜM AFFEDİN ELİMDE DEĞİL REKLAMLARDA BİLE ŞU AN HAMİLE KADINLAR VARYAAA DELİRİCEEEEEM...:1no2:sizi üzdüysem af ola bekletiğim içinde KENDİNİZE İYİ BAKIN İNŞALLAH BENİM YÜZÜM GÜLMEDİ SİZİNKİ GÜLER İYİKİ VARSINIZ KUCAK DOLUSU SEVGİLER..sağlıcakla kalın..senağlama
selam arnavut güzeli inan çok uzuldum rabbım inşallah en kısa zamnda nasıp eder ben bu ay hamıle kalmışım suan 5 haftalık gebeyım ve bunu sızınle paylaşmak ıstıyroum moralını hıç bozma ben 18 aylık evlıyım ve bekledım çok ağladım hatta bu ay adacayı yağı bıle aldım yapmak için ama nasıp olmadı rabbım hıç ummadığın anada nasıp edıyor ben pazar hamıle olduğumu öğrendım dunde hastanede sancı ıcınde kıvranıyordum ve dr bu sancıyla duser dedığınde dunya basıma yıkıldı ama bunca zaman sabrettım ve rabbım bana nasıp ettı bende elımden gelenı yapıcam rabbım olmayan herkese versın kımsenın kucağı boş kalmasın ne olur moralınızı yuksek tutum o duyguları bende yasadım ama benım yuzum guldu ınsallah ısteyen herkesın yuzu guler banada dua edın tamam mı dualarım sızınle
Ebrucum inşallah bir problem çıkmaz hayırlısıyla alırsın yavrunu kollarına...hiç korundunuz mu?yada tedavi gördün mü? bende 16 aylık evliyim.Bizde çok istiyoruz.Allahım bu kadar çok isteyenlere inşallah tez zamanda verir .Sağlıcakla kalın
:1hug:YAZDIKLARINIZDAN DOLAYI HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM..allah sizden razı olsun dedimya bakmayın benim o gün enn acı günümdü ciğerim yanıyoduu çok ümitlenmiştim ammaa toparladım çok şükür ..aynı nasiyatları bende veriyorum zaten ama ALLAHA KÜSÜM İŞTE KIZMAYIN LÜTFEN ..ZORUMA GİDEN EVLAT HASRETİYLE YANIP TUTUŞMAM DEĞİL BENİM SANCILARIM İNSANLARLA ÖZELİKLE BU ARALAR PROBLEM YAŞADIĞIMIZ AKRABALAR YÜZÜNDEN..MESELA MSN İLETİLERİNDE BENİM CANIMI ACITMAK İÇİN DÜNYANIN EN GÜZEL DUYGUSU ANNE OLMAK GİBİ ŞEYLER YAZIYOLAR Kİ BU EN BASİTİ VE BUNU YAPAN ELTİM GİBİ BİŞEY..VE EŞİM TELEFONLAR AÇIP TARTIŞIP KAVGA EDİYO ÜSTÜME TOZ KONDURMUYO ALLAH İÇİN BİLİYO ÇÜNKÜ KESİNLİKLE BİR SORUNUMUZ YOK VE HAKSIZLIĞA HİÇ GELEMİYO AMA BEN TÜKENİYORUM KAFAMA TAKMAMIŞ GİBİ GÖRÜNSEMDE ERİYORUUUUUUUM..EVET ALLAH DÜŞMANIMI BİLE ANNE YAPSIN AMA KONUŞMASINLAR KISIR GELİN DİYE..BAZEN DÜŞÜNÜYORUM BU ARA HAKKATTEN TÜRKİYE NASIL KRİZ YAŞIYOSA BİZDE ÖYLEYİZ KOCA BİR MARKETİMİZ VAR VE ÇOK SIKINTIDAYIZ, CANIMIZI VERDİĞİMİZ AKRABALAR TARAFINDANDA DARBELER YİĞORUZ SONRA ŞÜKREDİYORUM İYİKİ BU ARALAR BEBİŞİM OLMUYO STRESTEN DÜŞERSE EŞİM RESMEN AİLE KATLİYAMI YARATIR ÖYLE DELİRİYO BANA ..HADİ YURT DIŞINDA OLSANIZ 5 YIL İÇİNDE ÇOCUK YAPMAK AYIP..AMA BURADA DEDİĞİNİZ GİBİ DAHA GERDEK GECEDE HAMİLE KALAN KADINLAR OLUNCA HALİYLE BİZDE GÖZE BATIYORUZ..BANA Bİ İŞARET GELSE BEBEĞİMİN OLUCAĞINA DAİR GERÇEKTEN BUKADAR SAVAŞMAM SABREDERİM NASILSA SONU SELAMET AMA BÖYLE AKINTIYA KARŞI KÜREK ÇEKİYORUUUM RESMEN BENİ ÜZEN BUU..bebeğimgelartık sakın özür dileme aynı şeyi bende yapardım tabiki sorucaksınız bu sizin hakkınız ben sizi yanıltmamak için cevap yazmadım bekledim..çok teşekkür ederim tekrar tekrar yazdıklarınız umut oluyo gururlanıyorum bu bebiş bana çok güzel arkadaşlıklar kazandırdı hepinizi çok merak ediyorum hep yanımda olsanız keşkee..hepiniz sağlıcakla kalın ALLAH EN KISA ZAMANDA YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRSÜN SİZLEREE MİS KOKULU BEBİŞLERR VERSİN ..ALLAHIM SANA DUA ETMEK İÇİN AÇTIĞIMIZ KOLLARIMIZI BOŞ BIRAKMA NOLUURR :Saruboceq: :Saruboceq::1hug:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?