Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben anlamıyorum zaten bu büyükler niye karışırlarki..bişey söyliyeyimmi NAZLANMAZ sen hiç kafana takma eşin seni seviyor ,saygı gösteriyor ve sana değer veriyosaa herşey ve herkez boş..kimseyi ilgilendirmez sen kocana bak yeter o sana destek çıkarsaa ne alaa..benim eşimin ailesi kayınvalidemler hariiiç herkez kısır lafını çıkardıı,,eşimdee herkeze benim için küstü çünkü o doğruyu biliyo herşey artık allahın elinde kimseye bişey anlatma ihtiyacı da duymuyoruz.o yüzden sen sen ol kafana takma benim gibi yapma oturup üzülmee onlar için busefer olan bize oluyo ben başaramıyorum bari sen yap..onlara en güzeel cevabı yüce rabbim vericek zaten napalım CANIMIZ SAĞOLSUN..

seni takip ediyorum sana teselli olurmuyum bilmiyorum ama ben o dediğini15 yıldır sabırla bekliyorum pes etmek yok, stres yok sende benim gibi sıkıntılı birisin anladığım kadarıyla inan bana şimdiki aklım olsa bukadar üzülüp takıntı haline getirmezdim ben 35 yaşındayım ve yıllarımı sadece üzülerek geçirmişim sende bunu yapma inan bana biçok tedavi gören arkadaşım oldu benim gibi takanların olmadı umursamayanların oldu sende öyle yap ben çünki çok pişmanım:a015:

evet çok teşekkür ederim yazın için ama malesef dediğine katılıyorum istemeyen düşünmeyen bebişi oluyo burun kıvırarak hemde..ama evlat ateşiyle yanıp tutuşana malesef avuçumuzu yalıyoruz..

Teşekkür ederim Arnavutgüzeli katılıyorum sözlerine evet umursamamaya çalışıyorum ama çevremde doğum yapan ve bebek bekliyen 11 kişi var ne diyelim nasip allahım nasip eder inşallah ben çalıştığım için çıkamıyorum allah başımdan eksik etmesin annem çok yardımcıdır bana saolsun ondan polen tozunu rica ettim aldı şimdi polen tozu ve bal karıştırıp onu tüketeceğim inşallah reğilim bitincede adaçayı yağı ile tampon yapacağım pazartesi günü de inşallah 15 gün soğan kürüne başlıyacağım bakalım sonuç inşallah olumlu olur çabalarımız boşa gitmez

merhaba benim bir sorum olacaktı hayıt suyunun prolaktin hormonunu düşürdüğünü duymuştum peki hayıt suyu ne zaman ne kadar içiliyor bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim

ANEMONE selam canım ..üzgünüm ama benim hiç haberim yok o konuda umarım bilgisi olan vardır aramızda onlar sana yardımcı olurlar ama sen bence HAYITLA İLGİLİ TOPİĞE BAKARSAN DAHA İYİ OLUR HEM ORDAKİLER BİREBİR KULANAN VAAR..GEÇMİŞ OLSUUN..NAZLANMAZ canıım tamam hepisini yapta önce adaçayı yağından önce GLİSERİN YAĞINI,BADEM YAĞINI VE HAS ZEYTİN YAĞINI HEPİSİ AYNI ÖLÇÜDE OLMASI ŞARTIYLA PAMUĞA BATIRIP TAMPON ŞEKLİNDE YAPIP KULLANMAYA BAŞLA AMA GERÇEK TAMPON KULLANIRSAN İYİ OLUR ÇÜNKÜ TAM İÇERİDE OLMASI LAZIMMIŞ..GEÇEN BUNU BEN AÇIKLADIM OKURSAN SEVİNİRİM BEN ŞİMDİ ONUDA DENİYECEĞİM...SAĞLICAKLA KALIN

hayıt tohumu yüksek hormonları düşürüp düşük hormonlarıda yükselttigini duydum ve en az 3ay kullanılması gerekiyorumuş

arkadaşlar hepinize kolay gelsin beimde görümcem 4 yıllık evli oda istiyor hamiş kalmayı bende sizin elma yağını ona tavsiye edicem inş hepinizin güzel haberlerini alırız.ALLAH hayırlı evlatlar versin inş

teşekkür ederim arnavut güzeli bir sorum daha olacak polen tozu ve bal karışımından ne kadar yenecek , istediğimiz zaman başlayabilirmiyiz en kısa zamanda sağlıkla bebişine kavuşman dileklerimle:CüvCüv:

Vaktını zamanını allah bılıyor kızlar bıraz daha sabredın bılıyorum aynı seylerı bende yasıyorum hemde baska sıkıntılarımda eklenıyor ustune ama ne yapalım allah ol demedıkten sonra olmucak bu kesın eger allah ısterse olucak rabbım tez zamanda sızlerede anada hayıorlı saglıklı bır evlat versın arı polenının kapsulunu buldum bende alıyorum bugun ılk kullandım bakalım allah sıfalar versın hepımıze

inşallah canım.bende polen tozuna başlıycam dün aldım.eşimede keçibooynuzu kürü içiriyorum.adet olmayı bekliyorum.bittikten sonra elma yağına başlıycam.ayrıca benim sağ tüpüm enfeksiyon nedeni ile kapalı.birde maydonoz süt buharı oturma banyosu yapıcam.e artık olur inşallah.olmassada takmıycam kafaya artık sadece tevekkül edicem.çünkü bebek sahibi olmak için denemediğim yapmadığım şey kalmadı.gerisi allaha kalmış bişey.sabırla bebeği beklicez hayırlısıyla.allah hepimize bebk verir inşallahhhh.

cnm sakın o maydanozu sütle kaynatıp buharına oturma bende duydum yapıcaktım ama başta annem herkes amann:1shok:dedi bazı insanlarda kanamayı başlatıpciddi kan kaybı yapıyormuş bence polen vs,,, devam ama onu yapma cnm:roflol:

tüpün için laparoskopi denesene doktorlarla çöz problemini allah şifa versin

teşekkür ederim arnavut güzeli bir sorum daha olacak polen tozu ve bal karışımından ne kadar yenecek , istediğimiz zaman başlayabilirmiyiz en kısa zamanda sağlıkla bebişine kavuşman dileklerimle:CüvCüv:

canım POLENİDE BALIDA BİR REÇEL K.YE SABAHLARI AÇ KARNINA İSTEDİĞİN KADAR..bu doğal bir besin olduğundan dolay en az bikaç ay kullanmamız gerekiyo içinde uyarıcı kimyasal madde bulunmadığı için sonuç hemen alamayız...İSTEDİĞİN ZAMAN BAŞLAyabilirsiiin..CANIIIM O GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİİİİİİİM ALLAH RZAI OLSUUN DARISI HEPİNİZİN BAŞINAA..sağlıcakla kalın..:1hug:a.s.

canım BEBEĞİMGELARTIK..polene başla hiç vakit kaybetme şu buhar meselesini de yapma bencede ADAÇAYI YAĞI AYNI ŞEY ODA ISITIYO ODAA AMA BUHARDAN SONRA KALKIP BİDE ETRAFI TEMİZLİYCEN AMA BENİM YAPTIĞIMI YAPARSAN EN AZINDAN GECE YATMADAN ÖNCE YAPIP MIŞIL MIŞIL UYUYACAN TEKRAR ÜŞÜTMEYECEKSİİN..AYRICA BELKİ KAÇIRDINIZ BİDAHA YAZIYORUM GEÇEN BANA MAİL GELDİ ÇOK YAKINIMDAN HEMDE ERKEK..ONUN EŞİNİN 8 YIL ÇOCUĞU OLMAMIŞ DENEMEDİKLERİ ŞEY KALMAMIŞ VE NEDENSİZ KISIR TANISI KONULMUŞ..SONRA TAVSİYE ÜZERİNE ANKARADA Bİ BAYAN HACIYA GİTMİŞ GELMİŞ VE BU KÜRÜ YAPIYOMUŞ KESİNLİKLEDE PARA ALMIYOMUŞ AMA TEK RİCASI BUNU VEREN KİŞİLER ARACIYLA PAYLAŞILMASIYMIIŞ..EVET KÜR ŞÖYLE BENDE DÜN BAŞLADIM ;bir şişe GLİSERİN YAĞI+bir şişe BADEM YAĞI+bir şişe ZEYTİN YAĞI.KARIŞTIRIP BAYAĞI İÇİNE SOKUYOSUNUZ HANIMLAR..(ben yaptım bütün şişelerin ölçüsü aynı olucak,ben tatlı badem yağı kullandım,ve tampon aracıyla ta içine soktum)BUNU 3 AY KULLANIN ..arkadaşımın eşi daha bi aY kullanmış HAMİLE KALMIŞ AMA İÇİNDEN BEYAZ BİŞEY ÇIKMIŞ AVUÇ BÜYÜKLÜĞÜNDE TAŞ GİBİ DOKTORA GÖTÜRMÜŞLER KİMSE ANLAM VEREMEMİŞ HATTA BEN ŞAKAYA VURDUM DEDİM EE GARİBİM YAPA YAPA SPERMLER TAŞLAŞMIŞ İÇİNDEE :))..İŞTE BÖYLE KIZLAR SİZ İSTERSENİZ BEKLEYİN BEN Bİ SONUÇ ALAYIM ONDAN SONRA BAŞLAYIN İSTERSENİZ TAMAM ama yinede paylaşayım dedim dayanamadım sizden bişey saklıyomuş gibi oluyo ozaman ..kimin hangi tedavide ne sonuç göreceği belli olmaz o yüzden rabbim hepimizin uğarşını görsün bize acısın artık ALLAHA EMANET OLUN ..sevgiler..:1hug:a.s.

herkese merhaba özellikle de arnavutgüzeline :)..ben de birçok arkadaş gibi üşenmeden 40 sayfayı okudum o kadra akıcı ki :)..kadınlar kulübüne de bu forum sayfasını okuduktan sonra üye olmaya karar verdim..velhasıl oldum...ve ilk size yazıyorum. öncelikle bu konuyu açana arnavutgüzeline teşekkür etmek istiyorum. çok güzel bir konu ve çok hoş paylaşımlar olmuş..ben de koşup polen ve bal alanlardanım. ama adaçayı yağını gözüm ısırmıyo :)..hep bebekler mi nazlanacak geleceğin anneleri olarak (inşallah) bizim de nazımız olacak en azından ben cesaret edemedim şimdilik ama polen ve bal çok iyi fikir.hem gün içerisinde kendimi daha enerjik hissediyorum..of lafı çok uzattım. arnavutgüzeli sana bir şey söylemek istiyorum. hani adaçayı yağını ilişki sonrası vajen ağzına koyduğundan bahsetmişsin ya...ama spermeler zaten yol almış gidiyoooor oluyorlar..dediğini duydum :)..ama ben onu demeyeceğim..spermler sıcağı sever diye yazmışsın bir yerde ben tam tersi olduğunu okumuştum. yani evet kadın her zman kendini sıcak tutmalı özellikle ayağını..ama erkek spermi tam tersi serini seviyor..hata internette rastladığım bir yazıda yaz mevsiminde sıcaklığa bağlı olarak erkeklerin sperm sayısının azalabildiğini okumuştum..hatta boşalmadan sonra hamile kalmak isteyenler için hemen duş alınmaması hatta alındıında da ılık duş önerilir. sıcak banyo yapmamız bile sakıncalı bu süreçte demek istiyorum. İstersen sen de bir araştır ben paylaşmak istedim..elbette hepimiz çok istiyoruz Allah'ın ziniyle bebklerimizi kucağımıza almayı ama senin bunun ötesinde hoş bir gayretin tatlı bir samimiyetin var..forum sayfalarında samimiyetin ortada..bence bu ay senin tabirinle spermelri yine içine hapset :)..ama onları serin tut :)...selametle..

canım ARNAVUTGÜZELİ ilgi ve alakana teşekkür ederim regilim bugün bitti dünden beri soğan kürünü yapıyorum polen annemde yarın inşallah alıp başlıyacağım şu badem yağı gliserin ve zeytinyağınada alıp başlıyacağım inşallah allahım inşallah zoer etmez hemen verir inşallah bebişler bize

:1hug:CANIIIM ARAMIZA HOŞGELDİİİN..öncelikle 40 sayfayı okuduğun için teşekkür ederim..farkettiysen defalarca aynı şeyden bahsettiğim olmuştur:1rolleyes:böylece sen yazılanları daha kolay kavramış olursun kiii zaten bazı teşislerinde doğrudur ..Evet spermeler sıcağı sevmez hatta bu erkek bebeklere bile kilotlu çorap tavsiye etmezler sırf bu yüzden...AMMAA ŞÖYLE AÇIK KONUŞAYIM ZATEN İLİŞKİ ESASINDA SPERMLER İLERLERKEEN BEN HEMEN MÜDAHALE EDİP TE PAMUĞU SIKIŞTIRMIYORUM 15dk SONRA KOYUYORUM OZAMAN KENDİ YUMURTALIĞMIN VERİMLİ OLMASI İÇİN..bilmiyorum belkide yanlış yapıyorum ama anaanemde yapınca bende bu şekili uyguluyorum ve bu şekilde inanıyorum belkide piskolojimi böyle rahatlatıyorum..tabi her ilişkiden sonrada koymuyorum bunu hemen hemen 2-3 kere yapıyorum..BEN SİZE SADECE ADDETTEN SONRA 5.GÜNDE KOYUN SABAHLARI ÇIKARIN VE 7 GÜN UYGULAYIN DEDİM TAVSİYEM BUDUR AMA KENDİMDE YAPTIĞIM YÖNTEMİ AÇIKLADIM HERKEZ SERBESTTİR SİZE KALMIŞ..en son verdiğim kürüde ben deneyeyim diyorum sonra siz başlayın diyorum önce ben sonuç alayım ozaman içiniz rahat olmuş olur..yerimsenibenneysee fazla yazdım bene geenee SAĞLICAKLA KALIIN...haa az daha unutuyoduum dün gece STAR TV SABA TÜMERDE dr.İBRAHİM SARAÇOĞLU KONUK OLARAK ORDAYDI izleyeniz oldumu??a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…