arkadaslar belkı bılıyorsunuzdur ama ben yınede soyleyeyeım tam yumurtlama gununuz adet olduğunuz gunden 2 hafta sonra yanı pazar oldunuz bırıncı pazar değil 2pazar ogun ılışkıye gırın ve mumkunse 2/3 saat yerınızden kalkmayın
günaydın kızlar,yazılarınızı okudum.yalnız kafama takılan bişey var.bi doktorun yazısını okudum dün.hamile kalmak isteyen kişinin asla maydanoz,nane ve adaçayı kullanmamasını söylüyor.sizin yazdıklarınızla çelişen bi yazı bu.google dan bakın sizde okuyun.inşallah hayırlısı olur.:CüvCüv:
ben bu ay çok umutluyum inşallah bu ay olacak:)))
fıstıklarım merhaba.nasıl gidiyo kürler.yahu kaç sayfa oldu kaç kür verildi deneyen sonuç alan yokmuuuuuuuu.ben allahın izniyle polen tozuna başladım.eşimede keçi boynuzlarını kaynattııımm.adet olup bittikten sonraa adaçayı yağınada başlıycam.ayyyyy zaman geçmez valla.sonuç almak için taaa öbür adetimi beklicem.ama olsun inşalllah olur.yeterki faydası olsun beklerim.ay kızlar ya bide benim adet günüm 23ü yani dündü.normalde erken gelir 1 gün bile geçmezdi.acaba bikaçkez adaçayı yağı koydum denemk için ayyyyy olmuşmudur bişiler.yok yok okadar çabuk olmaz dimi.1 gün geçsede gelir o kırmızı zarflı mektup.ya ben sizi çok seviyoooooooom.allah hepimize bebiş verir inşşşşaaaaaalllllllllllah canlarım benim.Şeniz
canım benim inşallah gebesindir benide umutlandırdın bende bu yazıyı iki gün önce okudum hemen gittim aldım o gecedende merak ettim yaptım dün yumurtlama günümdü eve gidergitmez yaptım sonra çıkardım sonrasını anlarsın inşallah tutar bu ay bende merak ettimşimdi inşallah gebe sindirde banada umut olur beni haberdar et
yaaa ikinizedee çok ümitliyiiim hadi inşallaaaah ..ALLAAAAH DESENİZEEE TEYZE OLUCAAM YAKINDAA eğer kız olursa hiiç karışmam benim ismim oluceeek :))sevgileeerr
canım benim malesef bu sabah adet oldum.ama üzülmedim hiç.çünkü biranönce düzenli olarak elma yağını kullanmak için adet olmak istiyodum.canım bide yumurtlama gününde yapma bence.yumurtlama dönemine kadar yap.yani adetinin 5.gününden itibaren yumurtlama gününe kadar.pes etmek yok kızlar.olmasa bile devam.valla ben çok umutluyum.hepimiz için dua ediyorum canlarım benimmmm.
kızlar ben 3gündür soğan kürüne başladım..geçen ay kullandığım klomen +pregl kist yapmış..4cm lik hemde..bu ay herşey yasak beraberlik bile yasak..inanılmaz derecede rahmimde kasıklarımda agrım var..öksürükte iyice bunaldıyor..öksürünce sanki rahmim dışarı fırlayacak gibi agrıyor..canım çok yanıyor kızlar..bu ay soğan kürünüde kist için kullanıyorum..öbür ayda adacayını deneyeyim bari..önce Yaradanımdan sonrada verdiği nimetlerden inşallah derdimin devası bulurum kızlar..hepiniz sağlıcakla kalın..
kısmet canım senin ilk bebeğinmi olacak bide yumurtlama günüme denk geldi okumam benim sürekli kasıklarım da ağrı oluyor iki gün yaptım sanki rahatladım şimdi yapmıyacam artık adet olmamı bekliyeceğim polen ve balı da aldım kımet belki gelecek ay beraber hamile kalırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?