E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #4.321
arzu bombayi patlaticakkkkk bekleyin
nurcanim icine ne dogdu bu konuda bizi aydinlat
VALLA ARLADAŞLAR NE DESEMKİ BİLMİYORUM:1closedeyes:6. HİSSİM NE DİYOR BİLİYORMUSUN BU ARKADAŞALARIN HEPSİ YAKINDA HAMİLE KALACAK SENDE ONLARA BÖN BÖN BAKACAN DİYOR:roflol: :roflol:Nurcanım yine coşmuşsunuz...Düğüne davet etmeyi unutmayın şimdiden hayırlı olsun:))
ARkadaşlık gününüzde kutlu olsun
Bu arada arnavutumuz yani prenses hazretleri daha uyuyordur.Saat 1 gibi kahvaltısını yapıp gelir.Şeniz
ayyy benim kirmizilar geldi gelcek, sancim basladi.
anlatmazsam catlarim, dün gece bir rüya gördüm. rüyamda kk ya giriyorum, üstte bildirileriz kisminda bir bildiri var. Allah Allah diyorum aciyorum hamilesiniz bildirisi almisim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ayyy benim kirmizilar geldi gelcek, sancim basladi.
anlatmazsam catlarim, dün gece bir rüya gördüm. rüyamda kk ya giriyorum, üstte bildirileriz kisminda bir bildiri var. Allah Allah diyorum aciyorum hamilesiniz bildirisi almisim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
meyraaammmm bak öyle iş felan yapim deme arzuya kızdık zaten sabahtan beri iş yapıyoduuuu
teşekkür ederim canım çok sevdim sizleri acaip moral buluyorum burada pozitif düşünmeme umut , ümit etmeye devam ediyorum sizlerin sayenizde duru senin şahsında tüm arkadaşlara teşekkür ederim pozitif düşünelim gelecek güzel günler yakın olsun vereliniortak:CüvCüv::ecrin_bebek:sözlerin çok güzel arkadaşlık şaraptır yıllandıkça anlarsın tadını tuzunu çok beğendim
VALLA ARLADAŞLAR NE DESEMKİ BİLMİYORUM:1closedeyes:6. HİSSİM NE DİYOR BİLİYORMUSUN BU ARKADAŞALARIN HEPSİ YAKINDA HAMİLE KALACAK SENDE ONLARA BÖN BÖN BAKACAN DİYOR:roflol: :roflol:
sen o 6. hissine söylee çok ayıp ediyooo burdaki bütün kızlar ve bennnnn diyecekkk çok ayıpppp.. burda biri hamileyim dediğinde hepimize ümit oluyorr demekki çabalar boşa gitmiyorrr umutsuzluğa düşmemeyi ben burda öğrendimmm seninde hamilelik haberini burda hepbirliktee coşkuylaaa ağlaya ağlaya kutuycazzzzzz 6. hisiin çok b..k yemesinn :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kizlar kirmizilar geldi, sonunda bir aydir beklenmeyen misafir geldi. neyse hosgeldi, agrim var. ben yatayim biraz. uyuynca geciyor ama uyku tutmaz simdi beni. belki gelirim yine. kendinize iyi bakin. rüyamin tersi cikti
kizlar kirmizilar geldi, sonunda bir aydir beklenmeyen misafir geldi. neyse hosgeldi, agrim var. ben yatayim biraz. uyuynca geciyor ama uyku tutmaz simdi beni. belki gelirim yine. kendinize iyi bakin. rüyamin tersi cikti
deniz bebis yerlesio ondan, korkma hersey yolunda. hem simdi dr anlatir sana meraklamna tatlim.
kizlar ben hic üzülmedim inanain. tesellileriniz icin saolun ama gercekten ankaraya gidince asilamaya karar verdik. simdilik erteledim yani herseyi. o yüzden coooook rahatim. uykum kacti ama. zaten gündüz uyumak hic adetim degil. simdi arzu gibi elime bezi alip camlara mi dalayim diyorum:))))
ALLAHIM BU HAYIR MUBAREK CUMA GÜNÜN YÜZÜ SUYU HURMETİNE SEVGİLİ PEYGAMBERİMİZİN HATRINA ŞUANDA TÜM SIKINTI ACI KEDER ÇIKMAZDA OLAN DARA DÜŞMÜŞ KULLARINA SEN MERHAMET ET YARABBİM!! BİZLERİ ELLERİMİZ BOŞ ÇEVİRME BİZ GÜNAHKAR KULLARINA SEN MERHAMET ET BAĞIŞLAMASI BOL OLAN RABBİM SENDEN BASKA GİDECEK YERİMİZ YOK ALLAHIM SENDEN BASKA İSTEYECEK DİLEK KAPIMIZ YOKK SEN BİZİ SIKINTILARIMIZDAN İŞLEDİĞİMİZ GÜNAHLARIMIZDAN KURTAR YARABBİM YÜCE ALLAHIM DERT ÇEKEN DERMAN ARAYAN KULLARININ İMDAT ÇIĞLIKLARINA SEN HAYIRLI ÇARELER HAYIRLI GÜNLER NASİİP ET !!! ÇACUK HASRETİ ÇEKEN HERKESE HAYIRLI EVLATLAR NASİP EYLE ALLAHIM ....ŞÜKÜRLER OLSUN SANA RABBİM .... ( amin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?