D
durualya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #4.281
lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü evet pıtırcık sibelcimden alıntıı :roflol: :roflol: :roflol:
evet durucum benmde öyle spor yapınca et kesiği gibi derler yaa ama benim çok hafif ara ara küt diye bişey vuruyo sankii hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Ayy arzucumm sanki sıra sende yaa ben bile ritme girdim kim bilir bu konuşmalardan sonra sen ne durumdasınn :CüvCüv: :CüvCüv: inşallah sıradaki sensin zemuszemus
abbuuuuu alayım abime o zamannnnnn
ayŞecİm İstersen sİleyİm resmİnİ belkİ bÖyle ulu ortada olmasını İstemezsİn
Kız arkadaşlar haftasımı ilk senden duydum canım benim.Ama güzel bi buluş evet arkadaşlar bizim haftamız bugünn vereliniortak hihoyyyt
HAYIR ÖNCE BEN SÖLEDİM ÇEKİL SEN ARADAN BENkötükedihüsoABİME ALACAM
BAK AYŞECİM BENİM ABİM ÖĞRETMEN VALLA KENAN İMİZRZALI OĞLUNA BENZETİYORLAR ABİMİ ALLAHIN EMRİ PEYGAMBERİN KABRİYLE KARDEŞİNİ ABİME İSTİYORUM:1closedeyes:
nasıl silineceğini bilmiyorum tatlım sen hepsini silersen sevinirim öptüm
ilahi nurcancım.::::)))))))))) ne tesadüftür ki kardeşim de öğretmen........ kadrolu değil fakat,,, dersanede MEB sözleşmeli öğretmeni..... nasip diyelim kısmettttttttttt :::::::::::::::::::))))))))))))))))))kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt düğün var yakında desene .......... atarız göbecikleriiii çekeriz halaylarııııııııııııııııı
EVET BENCEDE KUTLU OLSUN NEDE OLSA ZAMANINDA ARKADAŞTIK ONUNLA laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelaeKonuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
_arzu_, aysefilizkol, denizsizada, durualya+, egeliyim48, KEDERSİZ+, nazanım, sevdanehri, yakamoz82
misafir senindee kızarkadaş günün kutlu olsunn naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik
AA BAK NE GÜZEL İKİSİDE ÖĞRETMEN GÜL GİBİ GEÇİNİP GİDERLER VALLA HAYIRLISI DÜNÜRCÜM HAYIRLISI:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?