K
KEDERSİZ
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #4.881
ayşecim eşine inanamadım yaa nasıl böyle bişey söyliyebilirki çok büyük konuşmuş demekki dondum kaldım arkadşım ne diyim allahım inşallah en kısa zamanda tekrar nasip eder inşallah
Gelcek aydan itibaren hamiş haberleri verriz artık topiği boş bırakmaya gelmez 15 günde bir hamile haberi alalım inşallahhhh :Saruboceq:
UMUTLA BEKLİYENLERİN LİSTESİ
aysefilizkol.............22 haziran:Saruboceq:
kedersiz................28haziran:Saruboceq:
arnavutgüzeli??
arzuu??
esramm82.............23 haziran:Saruboceq:
destina..................10 haziran:Saruboceq:
susuz yaz.............?????
sadece beklenen adet tarihimizi yazalım ozaman
HAMİLE OLDUĞUMDA HAYKIRMIŞTIMMMMMMMM.......................... SONRA BİR HAYAL KIRIKLIĞIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII...... ŞİMDİ HAMİLE KALSAMMMMMMMMM HAYKIRMAYA KORKARIMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.... NAZAR DEYECEK DİYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE... BEBEĞİMİN KALBİ ATMADIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII GELMEK İSTEMEDİ BU DÜNYAYA........................senağlamasenağlamasenağlamasenağlama Bİ AĞLADIM Bİ AĞLADIM SONRA TOPARLADIM KENDİMİ
İŞTE BURDAYIMMMMMMMMMMMMMM
CANLARIM SİZLERİ ÇOK BAĞIMLILIK OLDU...... CUMARTESİ PAZAR NE KONUŞTUNUZ DİYE MERAK ETTİM DURDUMMMMMMMMM:asigim::asigim::asigim::asigim:
Allah tekrar yüzünü güldürsün işallah :Saruboceq:
Allah tekrar yüzünü güldürsün işallah :Saruboceq:
canım hoşgeldin sefalar getirdin maşallah taşınma işin bitmiş yeni evinde eşinle birlikte huzurlu,mutlu güle güle otur ve işallah bebişinle otur canım bizde seni özeldik gözlerimiz
yollarda kaldı:sm_confused:
ben kaçtım kızlaryemek yapmam lazım byy
NURCANIM,, BEN hamile olduğum aydan önce göğüslerimi büyütecem diye karar aldımm. eşime söyledim tamam dedi... breastgain isimli göğüsbüyütücü ilacı aldım ve aralık ta başladım kullanmaya,,,,,, 5 şubat ta hamile olduğumu öğrendim...... çok sevinmiştim fakat sevincimi yaşayamadımmmm çünkü eşim istemiyor deyip durdur hergece beynimi yedi desem yeridir. ertesi hastaneye gidip kanverecem bana diyor ki oradan da adliyeye git boşanmak için... düşünebiliyormusunnnnnnnn bebeği aldırmazsam boşanıcakmışımmmmmmmmm.. o aralarda hamilelikten sanırım bir sancım oluyor ayakta zor duruyorum halsizlik otobüs yolculuğu bile yapmak bana ölüm geliyor, işyerinde 1 saat çalışıyorum 2 saat uyuyorumm. 3 hafta sonra yani hamileliğimin 8. haftasına geldiğimde bebeğin kalp atışı olmadı 3 tane farklı farklı doktora gittim ve maalesef bebeğim yaşamadııııııııııııı.... çok üzüldümmmmmmmmmm sonradan eşimden çok üzüldüüüüüü ama hamileliğim sırasında bana yapmadığını bırakmamıştııııııııııııııııııııııı... şimdi o günler aklıma geldiğinde çok ağlıyorummmmmmmmmmmmm... şimdi eşimde bebeğimiz olsun diyor ama olmuyor,,, allah istemeden verdi kıymetini bilmedi şimdi doktorlara gidiyoruz olsun diyee.................................
breatgain ilacında kadındaki östrojen kadınlık hormonunu yükselten madde varmış ben ondan hamile kaldığımı düşünüyorum, doktora sorduğumda oda doğruladııııııı...
yani böyle işteeeeeeeeeeeeee
esracım hoş geldin canım benim
yeni evin uğurlu gelsin..yeni evini bebeişler doldursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?