Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
aysefilizkol, destina, dezy, durualya+, esramm82, hercai83, KEDERSıZ+, nazanım, SadeceMeyra, sevdanehri, sevdo

Gelcek aydan itibaren hamiş haberleri verriz artık topiği boş bırakmaya gelmez 15 günde bir hamile haberi alalım inşallahhhh :Saruboceq:

canım adet tarihlerimiz aydı değilmi... 25 inde olmuştun sende... bugün 14. gün yani yumurtlama günümüz... :dance: :dance: :dance:

HAMİLE OLDUĞUMDA HAYKIRMIŞTIMMMMMMMM.......................... SONRA BİR HAYAL KIRIKLIĞIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII...... ŞİMDİ HAMİLE KALSAMMMMMMMMM HAYKIRMAYA KORKARIMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.... NAZAR DEYECEK DİYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE... BEBEĞİMİN KALBİ ATMADIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII GELMEK İSTEMEDİ BU DÜNYAYA........................senağlamasenağlamasenağlamasenağlama Bİ AĞLADIM Bİ AĞLADIM SONRA TOPARLADIM KENDİMİ
İŞTE BURDAYIMMMMMMMMMMMMMM

CANLARIM SİZLERİ ÇOK BAĞIMLILIK OLDU...... CUMARTESİ PAZAR NE KONUŞTUNUZ DİYE MERAK ETTİM DURDUMMMMMMMMM:asigim::asigim::asigim::asigim:

nurcanım siirtten tanıdıklarım ve arkadaşlarım var... bir gezi sırasında gitmiştim ben... beyaz eşşekleri meşhurdur... büryanı içli köftesi... kaydirigubbakcemile sen arapça biliyonmu..
evet canım beyaz eşşekleri ve ineklerıde meşhur olur delikafaduldencanım ben arapça bilmiyorum kürtçe biliyorum a.s

canım adet tarihlerimiz aydı değilmi... 25 inde olmuştun sende... Bugün 14. Gün yani yumurtlama günümüz... :dance: :dance: :dance:

benim adet tarihim benim de 23 mayıs........... Benim 22 haziran da kırmızılar gelmezse inşallah gelmezzzzzzzzzzzzz ........................................

Gün günbe haberler veririm.. Gelirse de sağlığımızda yerinde olduğu için şükredelimmmmmmmmm

herkes adet gününü yazsın

esramm82 ................ : 25 mayıs
aysefilizkol.............:23 mayıs
kedersiz
arnavutgüzeli
arzuu

ayşecim en azından hamile kalabiliyorsun o duyguyu yaşamışsın canım ya bize ne demeli 6 senem dolmak üzere ne normal nede tedaiyle olmadı hiç 2 tüpbebek tedavim bile sonuç vermedi yaşamadım o duyguyu hiççç(

kedersiz................1 haziran
arnavutgüzeli
arzuu

YanlıŞ yazıyorsam dÜzeltın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

.........................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
kedersiz................1 haziran
arnavutgüzeli
arzuu
susuz yaz.............28 mayıs

esramm82 ................ : 23 mayıs
aysefilizkol................. :23 mayıs
kedersiz......................1 haziran
arnavutgüzeli
arzuu

aysefilizkol................. :23 mayıs
kedersiz......................1 haziran
susuz yaz...................28 mayıs

canım sence beklediğimiz adet tarihini yazsak yeni bir liste oluştursak daha iyi olmazmı...

mesala

beklenen adet

esramm82............23 haziran

NURCANIM,, BEN hamile olduğum aydan önce göğüslerimi büyütecem diye karar aldımm. eşime söyledim tamam dedi... breastgain isimli göğüsbüyütücü ilacı aldım ve aralık ta başladım kullanmaya,,,,,, 5 şubat ta hamile olduğumu öğrendim...... çok sevinmiştim fakat sevincimi yaşayamadımmmm çünkü eşim istemiyor deyip durdur hergece beynimi yedi desem yeridir. ertesi hastaneye gidip kanverecem bana diyor ki oradan da adliyeye git boşanmak için... düşünebiliyormusunnnnnnnn bebeği aldırmazsam boşanıcakmışımmmmmmmmm.. o aralarda hamilelikten sanırım bir sancım oluyor ayakta zor duruyorum halsizlik otobüs yolculuğu bile yapmak bana ölüm geliyor, işyerinde 1 saat çalışıyorum 2 saat uyuyorumm. 3 hafta sonra yani hamileliğimin 8. haftasına geldiğimde bebeğin kalp atışı olmadı 3 tane farklı farklı doktora gittim ve maalesef bebeğim yaşamadııııııııııııı.... çok üzüldümmmmmmmmmm sonradan eşimden çok üzüldüüüüüü ama hamileliğim sırasında bana yapmadığını bırakmamıştııııııııııııııııııııııı... şimdi o günler aklıma geldiğinde çok ağlıyorummmmmmmmmmmmm... şimdi eşimde bebeğimiz olsun diyor ama olmuyor,,, allah istemeden verdi kıymetini bilmedi şimdi doktorlara gidiyoruz olsun diyee.................................

breatgain ilacında kadındaki östrojen kadınlık hormonunu yükselten madde varmış ben ondan hamile kaldığımı düşünüyorum, doktora sorduğumda oda doğruladııııııı...

yani böyle işteeeeeeeeeeeeee

hosgeldin durucum. nasilsin bakalim fistik hatun:)

canim insallah erken döneriz. bu arada evin esyalarla kiralik oldugu internete verilmis emlakcidan. esyalarimi internette görünce bi tuhaf oldum

meyracım sen herhalde türkiye ye kesin dönüş yapıyorsun tam olarak bilmiyordum ben aranıza sonradan katıldığım için insanın vatanı gibi yok en iyisi olmuş işallah türkiye sana uğurlu gelir hamile kalırsın burda oo türkiyede ne eşyalar var oh mis gibi şimdi eşya almakta kolay işallah daha güzellerini alırsın yeni evine

adet olunan gün: adet olunacak gün:
esramm82 ................ : 25 mayıs :23 haziran
aysefilizkol................. :23 mayıs :22 haziran
kedersiz......................1 haziran :
susuz yaz...................28 mayıs :

haydi herkesi bekliyorum listeye arkadaşlar

bazen o günleri hatırlatıp soruyorum eşime neden bana öyle davrandın diye oda bilmiyorum diyor......... baba olmaya hazır değilmişşşşşşşşşşşşşşş............. şimdi hazır ............................. hayret.................kafamçokkarıştı

ayşecim eşine inanamadım yaa nasıl böyle bişey söyliyebilirki çok büyük konuşmuş demekki dondum kaldım arkadşım ne diyim allahım inşallah en kısa zamanda tekrar nasip eder inşallah

canım hoşgeldin sefalar getirdin maşallah taşınma işin bitmiş yeni evinde eşinle birlikte huzurlu,mutlu güle güle otur ve işallah bebişinle otur canım bizde seni özeldik gözlerimiz
yollarda kaldı:sm_confused:

iyilik canım işallah sende iyisindir.Oh iyi motor turları antalya da zaten yaz dedin mi gelsin motor turları caddelerde herkes motoruna binmiş ne güzel ama hız yapmayın sakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…