E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #4.861
Gelcek aydan itibaren hamiş haberleri verriz artık topiği boş bırakmaya gelmez 15 günde bir hamile haberi alalım inşallahhhh :Saruboceq:
valla ilk gördüğüm an kızlarrrrrrr bebişşşşşş geliyorrrrrr diye okudum birden heyecanlandım :roflol:
hepimiz istiyorz canım burdaki herkesin amacı hayırlı bir evlat
inşallah o günler çok yakında :CüvCüv::ecrin_bebek:
evet canım beyaz eşşekleri ve ineklerıde meşhur olur delikafaduldencanım ben arapça bilmiyorum kürtçe biliyorum a.snurcanım siirtten tanıdıklarım ve arkadaşlarım var... bir gezi sırasında gitmiştim ben... beyaz eşşekleri meşhurdur... büryanı içli köftesi... kaydirigubbakcemile sen arapça biliyonmu..
canım adet tarihlerimiz aydı değilmi... 25 inde olmuştun sende... Bugün 14. Gün yani yumurtlama günümüz... :dance: :dance: :dance:
ayşecim en azından hamile kalabiliyorsun o duyguyu yaşamışsın canım ya bize ne demeli 6 senem dolmak üzere ne normal nede tedaiyle olmadı hiç 2 tüpbebek tedavim bile sonuç vermedi yaşamadım o duyguyu hiççç(
hosgeldin durucum. nasilsin bakalim fistik hatun:)
canim insallah erken döneriz. bu arada evin esyalarla kiralik oldugu internete verilmis emlakcidan. esyalarimi internette görünce bi tuhaf oldum
herkese selammm.... kızlar fıstıklarım sizleri çoookkk özledim... neler kaynatmışsınız öle... selimina yanlış yapmış o onun sorunu kaybeden o olur... arnavutum çok geçmiş olsun... ameliyatın bitmiş sağsağlim artık bebişe yol gözüktü... durum canımm kalp atışını duymuşun çok sevindim... latsibel kedersizim arzum sevdanehri susuz yaz denizsiz ada hepinizi çok özledimm... yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sefalar getirdiniz... Denizsizada canım bebiş geliyoooo... çok sevindim hayırlı uğurlu olsun sağlıklı olsun inşallah... Darısı benim ve diğer arkadaşların başına...
Yeni gelen arkadaşlar olmuş... Hoşgelmişler sefalar getirmişler...
Sizleri çok özlemişim yaaa...
Selam kızlaaar nasılsınııııızz?...ben bugün biraz geç kaldıım işimiz vardı kocişlee ancaak açabildiim..DURUUUM miniğimin kalp atışını duydun haa:teytey: kuzuuum beniiim canna can katan rabbiiim inşallaaah 9 ay sağlıklı geçer kucağına sağ sağlim alırsın ..
arzum canım dediğim gibi nolur az daha sabreet ,lütfen ilaç milaç içmee.durumada tek çizgi çıkmıştı o yüzden sanada süpriz yapabilir bizim inatçı arnavutdelikafadulden opuyorumnanaktan..
kızlaar hepiniziii tek tek öpüyoruum ..ben gene çıkıyorum eşim burda diye biraz motorumla geziceeem.. daha geç gene uğrarıım.döndüğümdee lütfen biri hamile olsuuuun ÇÜNKÜ ÇOK SIKILDIIIIM TEYZE OLASIIM GELDİ AYOOOOOOOOOOOLsositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: :dance: :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?