D
durualya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #4.841
Allahim esra kuluna yeni evinde tez elden güzel bebisler nasip et.
nurcani da memleketine karni dolu olarak gönder
AMINNNN
durucum bu sözleri çok özlemiştim... ha bu arada fotoğraf koymuşsun ama ben görmedim.. arada bizim içinde koyarsın değilmi..:asigim:
hoşbuldum bitanesii... teşekkür ederim... sende 10 güne kadar gideceksin hayırlısıyla... Siirt çok güzel memleket.. bilirim... Tilloyada gidersin artık.. Sultan Memduh türbesi Fakirullah hz türbesi çok acayip bir maneviyat var.. İnsanın içi huzurla doluyor... Gittim bir kaç kez oraya... Bak türbelere gidersen bizlerede çok dua edersin canım.. Allah o salih kullarının hatrına yüzümüzü güldürsün inşallah..
Allahim esra kuluna yeni evinde tez elden güzel bebisler nasip et.
AMINNNN
YÜZ GÖRÜMLÜK İSTERİİMMMM:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ALLAHIM SEN MEYRA ARKADAŞIMIN GÖNLÜNE GÖRE VER YARABBİM:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:Allahim esra kuluna yeni evinde tez elden güzel bebisler nasip et.
AMINNNN
Allahım meyra kulunada türkiyeye gelmeden göbişini doldurda öyle gelsinnnnn AMİİİNNN:Saruboceq::Saruboceq:
aminnnn aminnn aminnnn.... bak okurken vucudum titredi haaa... Allahım sen meyramada en kısa zaman hayırlı salih bir evlar ver.... bizde evine hayırlı olmaya giderken halay çekelim... Rabbim sen günahsız kullarının salih kullarının hatrı hürmetine burdaki bütün arkadaşlarımın yüzünü güldür.. Bizleri evlat hasretiyle imtihan etme.. İmtihanlarımızı kolay kıl rabbim yüzlerimizi güldür...:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ALLAHIM SEN MEYRA ARKADAŞIMIN GÖNLÜNE GÖRE VER YARABBİM:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Esramm ben bu ay yaptımdurucumun dediği herşeyi hatta fazlasıyla yapmışımm adaçayıyağını fazla sürdüm yana yana kudurdum kaydirigubbakcemile3 ben seni bırakmam birlikte başlıcaz yine kaydirigubbakcemile2
aminnnn aminnn aminnnn.... bak okurken vucudum titredi haaa... Allahım sen meyramada en kısa zaman hayırlı salih bir evlar ver.... bizde evine hayırlı olmaya giderken halay çekelim... Rabbim sen günahsız kullarının salih kullarının hatrı hürmetine burdaki bütün arkadaşlarımın yüzünü güldür.. Bizleri evlat hasretiyle imtihan etme.. İmtihanlarımızı kolay kıl rabbim yüzlerimizi güldür...:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
KIZLARRRRRRR BEBİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ İSTİYORUMMMMMMMMMMMMMMMM
ARNAVUT GÜZELİM, NURCANIM,,SİBELİMMMMMMM, YA RABBİM BİZEDE HAYIRLI EVLATLARIMIZI EMANETİNİ GÖNDER :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sağolasın esracım inşallah öyledir.geçmek bilmiyo şu 2 gün..seninde yeni evin hayırlı olsun meleğin göbişine konsunnnn......amma kafiyeli oldu behihoyyyt
tamam canımmm seve seve... seninle herşeye varım bennn sen benim uğurlu yolumsun...:dance: :dance: :dance:
KIZLARRRRRRR BEBİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ İSTİYORUMMMMMMMMMMMMMMMM
ARNAVUT GÜZELİM, NURCANIM,,SİBELİMMMMMMM, YA RABBİM BİZEDE HAYIRLI EVLATLARIMIZI EMANETİNİ GÖNDER :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
GİTMEZMİYİMM... VEYSEL KARANİ TÜRBESİNE HER MEMLEKTE GİTTİĞİMDE MUHAKAK GİDERİM TÜRBEYE GİRDİĞİM AN İÇİM HUZURLA DOLUYOR KENDİMİ TUTAMAYIP AĞLIYORUM senağlama HEPİNİZE AYRI AYRI DU EDECEM İNŞALLAH
CANIM SEN SİİRT İ NERDEN BİLİYORSUN AKRABALARIN FALANMI VAR NE ZMAN GİTTİN EN SON
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?