Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allahim esra kuluna yeni evinde tez elden güzel bebisler nasip et.

nurcani da memleketine karni dolu olarak gönder

AMINNNN

Allahım meyra kulunada türkiyeye gelmeden göbişini doldurda öyle gelsinnnnn AMİİİNNN:Saruboceq::Saruboceq:

durucum bu sözleri çok özlemiştim... ha bu arada fotoğraf koymuşsun ama ben görmedim.. arada bizim içinde koyarsın değilmi..:asigim:

YÜZ GÖRÜMLÜK İSTERİİMMMM:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

GİTMEZMİYİMM... VEYSEL KARANİ TÜRBESİNE HER MEMLEKTE GİTTİĞİMDE MUHAKAK GİDERİM TÜRBEYE GİRDİĞİM AN İÇİM HUZURLA DOLUYOR KENDİMİ TUTAMAYIP AĞLIYORUM senağlama HEPİNİZE AYRI AYRI DU EDECEM İNŞALLAH
CANIM SEN SİİRT İ NERDEN BİLİYORSUN AKRABALARIN FALANMI VAR NE ZMAN GİTTİN EN SON

AMINNNN

aminnnn aminnn aminnnn.... bak okurken vucudum titredi haaa... Allahım sen meyramada en kısa zaman hayırlı salih bir evlar ver.... bizde evine hayırlı olmaya giderken halay çekelim... Rabbim sen günahsız kullarının salih kullarının hatrı hürmetine burdaki bütün arkadaşlarımın yüzünü güldür.. Bizleri evlat hasretiyle imtihan etme.. İmtihanlarımızı kolay kıl rabbim yüzlerimizi güldür...:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bilgisayari kaldirip atcam simdi. olmuyor bu is byöle. sanirim format gerek((

Esramm ben bu ay yaptımdurucumun dediği herşeyi hatta fazlasıyla yapmışımm adaçayıyağını fazla sürdüm yana yana kudurdum kaydirigubbakcemile3 ben seni bırakmam birlikte başlıcaz yine kaydirigubbakcemile2

AMINNNN
ALLAHIM SEN MEYRA ARKADAŞIMIN GÖNLÜNE GÖRE VER YARABBİM:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Allahım meyra kulunada türkiyeye gelmeden göbişini doldurda öyle gelsinnnnn AMİİİNNN:Saruboceq::Saruboceq:

tüm isteyenlerle beraber insallah amin

amin canim hepimize

KIZLARRRRRRR BEBıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ıSTıYORUMMMMMMMMMMMMMMMM

ARNAVUT GÜZELıM, NURCANIM,,SıBELıMMMMMMM, YA RABBıM BıZEDE HAYIRLI EVLATLARIMIZI EMANETıNı GÖNDER :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sağolasın esracım inşallah öyledir.geçmek bilmiyo şu 2 gün..seninde yeni evin hayırlı olsun meleğin göbişine konsunnnn......amma kafiyeli oldu behihoyyyt

tamam canımmm seve seve... seninle herşeye varım bennn sen benim uğurlu yolumsun...:dance: :dance: :dance:

:Saruboceq::Saruboceq:
ALLAHIM DUALARINI KABUL ETSİN,,, Bİ TANEMMMMMMMM :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inşallahhhh inşalllaaahhhhh en kısa zamanda bizde anne olacaz...

sağolasın esracım inşallah öyledir.geçmek bilmiyo şu 2 gün..seninde yeni evin hayırlı olsun meleğin göbişine konsunnnn......amma kafiyeli oldu behihoyyyt

yanlız stres yapmaaa.. inşallah rabbim bizleride güldürecek.. bu ay çok bereketli inşallah sende bu ay hamişsin...:CüvCüv:

tamam canımmm seve seve... seninle herşeye varım bennn sen benim uğurlu yolumsun...:dance: :dance: :dance:

Gelcek aydan itibaren hamiş haberleri verriz artık topiği boş bırakmaya gelmez 15 günde bir hamile haberi alalım inşallahhhh :Saruboceq:

valla ilk gördüğüm an kızlarrrrrrr bebişşşşşş geliyorrrrrr diye okudum birden heyecanlandım :roflol:

hepimiz istiyorz canım burdaki herkesin amacı hayırlı bir evlat

inşallah o günler çok yakında :CüvCüv: :ecrin_bebek:

nurcanım siirtten tanıdıklarım ve arkadaşlarım var... bir gezi sırasında gitmiştim ben... beyaz eşşekleri meşhurdur... büryanı içli köftesi... kaydirigubbakcemile sen arapça biliyonmu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…