merhaba..bende yeni katıldm aranıza..ne güzel şeyler yazmşşsın..gercekten herkesin bi zamanı var ve o zaman gelince bebişlerimizi kucagımıza alıcaz inşallah..bende 10 aydr bebek istiorum ama...hayırlısı..kısçeleriiiiiiiiim naptınız siiiz yaaaaw.oku oku bitmedi 13 safyaaa maşallaaaaaah..
çok mutlu oluyoruuum ,ne güzel deşarz oluyosunuz ya burdaaa..oh oh devam ediiin atın kötü enerjiniziii..hem bir çoğunuzun eminim moralide düzgün oluncaa kocalarıylada iyi geçiniyoruuuz dimii ammaa...
eylülcüüüm paylaştığın konu harikaa..bende ilk başlarda bulmuştuum ve çok etkilenmiştim o yazıdan..hani diyoya en makbulü çocuğu olmayan eşi olmayanmış diyee. o benii çok etkilemiştii öyle öyle avutuyodum kendimiii..çok teşekürleeerr...
canıım bebeğiim sakın üzme kendinii hiiiiç deymez bak burda benden de tecrübeli arkadaşlar var noluurr kafana takma ..kiiim ne derse desiiinn..herşeyin hayırlısını allah vericektir herşeyin hayırlı bir zamanı vardıır..bize sabretmek düşüyoo.oo bebek soranlara çok şaşırıyoruuum sanki biz ALLAHIZDA(TÖVBE ESTAFURULLAH) bebeğimizi yaratıcaz karnımıza sokucaaz..allah inancı olmayan biri sorar zateen..dert olmuuş herkeze bizim nezaman doğuracağımııızz..kaydirigubbakcemile3..hadi başlayın artık bebek düşünmüyomusunuz diyenler çok güzel bir cavebım varda işteee terbiyesizliğimi bozmak istemiyoruuum(BEN HERGÜN KOCAMLA SEVİŞİYORUM ZATEN SİZ BEBEK İÇİN Mİ SEVİŞMİŞTİNİİZ )DİYCEM OLMİYCAAK:mymeka:..
AYŞEEEM nolur tek başına kullanmaa klomeni lütfeeen.ister kız bizee amaa senin iyiliğin için..bak ben incir kürü yaptım en basitinden bide doktor sen tek başına klomen mi kullandın dedii.çatlamamış yumurtaam doğum kontrol kullandım geçen aayy:1no2: düşünebiliyomusuun acayip zoruma gitti sen bebek için uğraşırken bir ayıma mall olduu meselaa..allah korusun kiste bile çevirebilirdii.o yüzdeen sakıın.tamam parasal konuda haklı olabilirsiiin amaa hiç birşey kullanma daha iyii yaaw yemişim parasını sağlığından olmadaa..:1hug:..seni düşünmesek bukadar yorum yapmazdııkzemuszemus..
kedersiziiiiiiiiiiiiiiiim gülüüüm nasılsııııın???:1hug: varmı misafir aramızdaa hııım özeel üyeeeeeem tebrik ederim anacıımm..
arzuum kıııız al bir pre-seed kullan tek başına kocana söyleme bişey dersee sigarayı bıraktımya çok sullanıyorum dersiiin,merak etmeee bayılıcaktııııır emin olyerimsenibenkaydirigubbakcemile hihoyyytkaydirigubbakcemile3
sibeliiiim yaw hava berbat gene yaaa.dün dediğin o patlama yerini gördüüm nasıl üzüldüüüm yaaa.bir saniyelik olay 3 cana mal olduu.rabbim mekanları cennet olsuuuun..sanada ve bütün çalışanlara hayırlıı işleeer bol kazançlaaarr..
öpüyoruuum herbiriniziiiii topiğimiiin uğurlu gacileriiiiizemuszemus enerjii depolarım beniiim maşallaaah AKÜLERİİİM BENİİİİİİM:teytey:kaydirigubbakcemile5..SEVİYORUUM SİZİİ ALLAH BAŞIMDAN EKSİK ETMESİİİİİİN..:1hugpuyorumnanaktan:asigim:
susuz yaz bu ne sirinlik böyle. biblo gibisin yaaa :)
merhaba..bende yeni katıldm aranıza..ne güzel şeyler yazmşşsın..gercekten herkesin bi zamanı var ve o zaman gelince bebişlerimizi kucagımıza alıcaz inşallah..bende 10 aydr bebek istiorum ama...hayırlısı..
yaw bideneleriiim benim adet tarihimii napçaksınız kii beniiimm.ben zaten 10 gün pehriz yaptım e adetime kaldı tam 5 güün..siz sonuç görün siz adet tarihlerinizi yazın söz öteki aya beraber sayıcaaazz.. boşuna işgal etmeyin listeyi benlee:))uğursuzluk getirmiyiiim sonraa....[/QUO
son yazdığın cümle eğer şaka değilse bizi çok üzer sen bu topiğin uğur böceğisin aşkolsun yani
canimmm öyle düsünme. ugursuzlukda neymis. sen bu topigin bi denesisin:)
herkese iyi akşamlar arkadaşlar ben kaçar yarın belki topiğe giremem dışarda olcam öptüm sizi
merhaba..bende yeni katıldm aranıza..ne güzel şeyler yazmşşsın..gercekten herkesin bi zamanı var ve o zaman gelince bebişlerimizi kucagımıza alıcaz inşallah..bende 10 aydr bebek istiorum ama...hayırlısı..
GÜNAYDINNNNN yeni birgün hepinize mutluluk getirsin inşallahhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: beni suratsız yüzümü bugün biraz çekeceksinizzz ben iyi değilim bugünn akşam eşim eve gelirken bana test getirmiş elinde görünce zaten gözlerim doldu çünkü ben ona test yaptığımı ve negatif olduğunu söylememiştimm utanıyorum çünkü artıkkk kendimi eksik hissediyorum sorun bende işte bu adet düzensizliğini ben 2 ayda bir yaşıyorumm kocamın ne suçu varr bide keçi boynuzu yemiyor diye kızıyorumm testi bu sabah yapıcamm zannediyor bugünü nasıl atlatıcam bilmiyorumm çok sıkıldım artıkk çokkkkkkkk ... kafanızı şişirdim sabahın köründe kalktım size anlatıyorumm napıyımmm başka kimseye anlatamam kiii senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
yaw bideneleriiim benim adet tarihimii napçaksınız kii beniiimm.ben zaten 10 gün pehriz yaptım e adetime kaldı tam 5 güün..siz sonuç görün siz adet tarihlerinizi yazın söz öteki aya beraber sayıcaaazz.. boşuna işgal etmeyin listeyi benlee:))uğursuzluk getirmiyiiim sonraa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?