Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim adet tarihim belli değil demek istedim ama karışık olmuş biraz

merhaba..bende yeni katıldm aranıza..ne güzel şeyler yazmşşsın..gercekten herkesin bi zamanı var ve o zaman gelince bebişlerimizi kucagımıza alıcaz inşallah..bende 10 aydr bebek istiorum ama...hayırlısı..

arkadaşlar resmimi ekledim beni merak edenler .........

hosgeldin laviniaebru a.s.
bende yeni geldim, kocisle alisveris yaptik biraz. herkes gitmis

adet olunan gün: adet olunacak gün:
esramm82 ................ : 25 mayıs ...........:23 haziran
aysefilizkol.................:23 mayıs ............:22 haziran
kedersiz.....................:1 haziran.............:28 haziran
susuz yaz....................28 mayıs ...........:27Haziran
destina........................14mayıs: ............10 haziran
Latsibel.......................31Mayıs............ ..28haziran
sevdanehri....................23mayıs.............20 haziran
meyra.........................5haziran...............1temmuz

herkes kendini eklesin kizlar, takvim olayi girmisiz madem:)

hoşgeldiiiin canım aramızaavereliniortak çok memnun oluyorum böyle her geçen gün kalabalıklaşıyoruz diyee..ben sürekli burdayım arkadaşlarımda öyle birşey sorucağın olursa hiç çekinme sor..böyle güzel dayanışma varkeeen benim kolltuk altlarım kabarıyoo..mütiş yaa nerdeeeen nereyeee geldiim şimdii böyleee arkadaşlar varkeeen ben hamileliği bebği unuttum bileee..sizler için dua ediyoruum siiz sonuç gördükçeee bende hamile kalmış kadar oluyorum zateen.15 tane yeğenim vaaaar dile kolaaaay hangi kişiye nasib olmuştuuuur :1hug: :hooray:

yaw bideneleriiim benim adet tarihimii napçaksınız kii beniiimm.ben zaten 10 gün pehriz yaptım e adetime kaldı tam 5 güün..siz sonuç görün siz adet tarihlerinizi yazın söz öteki aya beraber sayıcaaazz.. boşuna işgal etmeyin listeyi benlee:))uğursuzluk getirmiyiiim sonraa....

canimmm öyle düsünme. ugursuzlukda neymis. sen bu topigin bi denesisin:)

herkese iyi akşamlar arkadaşlar ben kaçar yarın belki topiğe giremem dışarda olcam öptüm sizi

son yazdığın cümle eğer şaka değilse bizi çok üzer sen bu topiğin uğur böceğisin aşkolsun yani[/QUOTE]

yok kıız şaka değil ben alıştımkiii valla hiç birşey hisetmiyorum yani benim anne olabileceğim şaka gibi bişeeey kenimi hayal edemiyorum ..

canimmm öyle düsünme. ugursuzlukda neymis. sen bu topigin bi denesisin:)

canımsıııın benim sizde öyle benim için herbiriniz çok değerlisiniiz..
olsun ben sonuç alamadım zateen gerçi rahmim DIKALIYMIIIŞ polen sökmez banaa..

herkese iyi akşamlar arkadaşlar ben kaçar yarın belki topiğe giremem dışarda olcam öptüm sizi

canım beniim maşallaaaaaah güzelliğineee..kız benim topiğ harbiden güzelleer sarmıış maşallaah 41 kereee fazla söZE NE GEREK VAR herşey ortadaa..tütütütütütüüüü maşallaah tekraar.siz çok güzel anneler olucaksınııız herbiriniiiiz,çocuklarınız ya sizin gibi anne olmak isteyecekler yada sizin gibi gelin bulmaya çalışacaklaaryerimseniben kaydirigubbakcemile5

canım beniim maşallaaaaaah güzelliğineee..kız benim topiğ harbiden güzelleer sarmıış maşallaah 41 kereee fazla söZE NE GEREK VAR herşey ortadaa..tütütütütütüüüü maşallaah tekraar.siz çok güzel anneler olucaksınııız herbiriniiiiz,çocuklarınız ya sizin gibi anne olmak isteyecekler yada sizin gibi gelin bulmaya çalışacaklaaryerimseniben kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

topik arnavutun olunca güzeller olmaz mı eminim bu topikte ki herkes güzel ama en önemlisi her birinin çok güzel kalbi var en önemli de bu değilmi allah güzel kalplerimize göre versin........

topik arnavutun olunca güzeller olmaz mı eminim bu topikte ki herkes güzel ama en önemlisi her birinin çok güzel kalbi var en önemli de bu değilmi allah güzel kalplerimize göre versin........[/QUOTE]

eveeet aynen öyleeea.s kaydirigubbakcemile5 herbirinin kalbinin güzelliği yüzünüze vurmuş bende onu kastettiim..yoksa ne yüz güzelleri varda İÇLERİ BOŞ..
amiiiiiiiiiin AMİİİİİİİİİİN amiiiiiiiiiiiiin AMİİİİİİİİİİİN amiiiiiiiiiiiin AMİİİİİİİİİİİİİN
:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv::dance:

GÜNAYDINNNNN yeni birgün hepinize mutluluk getirsin inşallahhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: beni suratsız yüzümü bugün biraz çekeceksinizzz ben iyi değilim bugünn akşam eşim eve gelirken bana test getirmiş elinde görünce zaten gözlerim doldu çünkü ben ona test yaptığımı ve negatif olduğunu söylememiştimm utanıyorum çünkü artıkkk kendimi eksik hissediyorum sorun bende işte bu adet düzensizliğini ben 2 ayda bir yaşıyorumm kocamın ne suçu varr bide keçi boynuzu yemiyor diye kızıyorumm testi bu sabah yapıcamm zannediyor bugünü nasıl atlatıcam bilmiyorumm çok sıkıldım artıkk çokkkkkkkk ... kafanızı şişirdim sabahın köründe kalktım size anlatıyorumm napıyımmm başka kimseye anlatamam kiii senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

hoşgeldin sefalar getirdinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....olucak güzelim inşallah bebeişlerimiz, buraya gelen hamiş çıkıyor vallahiiiiiiiiii sıra bizede gelecek allahın izniyle...........bira sabırrrrrrrrrr:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

günaydın arzucummmmmmmmmm,,, hiç sıkılma bir tanemm kıyamam sana, Allah daha büyük dertler vermesinnnnnnnn canım benimmmmm, bir söz var eylül den öğrendimmmm.
Rabbim diyorki; en kıymetliniz çoçuksuz olanınızdır. diye lütfen yüreğine su serp,,, bundada vardır bir hayır,, adet düzensizliğinden hamile kalan kişiler var ben biliyorum,, allah bizede verecek kurban olduğum rabbimmmm,, seninde yüreğine su serpicekkkk,, sen kocişine iyi bakkk,, iyi geçinin rahatla tamam mııııııı ,, Rabbimin hazinesinde herşey bol dualarımızı eksik etmeyeceğiz.... iyi olmaya devammmmmmmmmmm tamam mı canım arkadaşımmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:Saruboceq::Saruboceq:

hiç olurmu sensiz çizelge olurmu ..... lütfen yaz tamam mııııııııııııı
öpüyorum senii

uğursuzluk ne demek esas bizden ayrılırsan uğursuzluk anca beraber kanca beraberŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…