E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #4.961
GÜNAYDINNNNN yeni birgün hepinize mutluluk getirsin inşallahhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: beni suratsız yüzümü bugün biraz çekeceksinizzz ben iyi değilim bugünn akşam eşim eve gelirken bana test getirmiş elinde görünce zaten gözlerim doldu çünkü ben ona test yaptığımı ve negatif olduğunu söylememiştimm utanıyorum çünkü artıkkk kendimi eksik hissediyorum sorun bende işte bu adet düzensizliğini ben 2 ayda bir yaşıyorumm kocamın ne suçu varr bide keçi boynuzu yemiyor diye kızıyorumm testi bu sabah yapıcamm zannediyor bugünü nasıl atlatıcam bilmiyorumm çok sıkıldım artıkk çokkkkkkkk ... kafanızı şişirdim sabahın köründe kalktım size anlatıyorumm napıyımmm başka kimseye anlatamam kiii senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
herkese iyi akşamlar arkadaşlar ben kaçar yarın belki topiğe giremem dışarda olcam öptüm sizi
arkadaşlar resmimi ekledim beni merak edenler .........
aysefilizkol, dilara77, esramm82, iipekkk
Herkese kocam günaydın, sabah şeriflerin hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnn,
dilaracım, esracım, ipekcim nasıllar
günaydın bitanesiii... ben iyiyim seni sormalı...a.s. a.s. a.s.
aysefilizkol, dilara77, esramm82, iipekkk
Herkese kocam günaydın, sabah şeriflerin hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnn,
dilaracım, esracım, ipekcim nasıllar
GÜNAYDINNNNN yeni birgün hepinize mutluluk getirsin inşallahhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: beni suratsız yüzümü bugün biraz çekeceksinizzz ben iyi değilim bugünn akşam eşim eve gelirken bana test getirmiş elinde görünce zaten gözlerim doldu çünkü ben ona test yaptığımı ve negatif olduğunu söylememiştimm utanıyorum çünkü artıkkk kendimi eksik hissediyorum sorun bende işte bu adet düzensizliğini ben 2 ayda bir yaşıyorumm kocamın ne suçu varr bide keçi boynuzu yemiyor diye kızıyorumm testi bu sabah yapıcamm zannediyor bugünü nasıl atlatıcam bilmiyorumm çok sıkıldım artıkk çokkkkkkkk ... kafanızı şişirdim sabahın köründe kalktım size anlatıyorumm napıyımmm başka kimseye anlatamam kiii senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
kızlar haklısınız ama ben arzuşu çok iyi anlıyorum..bebek konusunda kendimi ben de çok eksik hissediyorum.hatta dr.a gitmek istiyorum ve gitmek istediğim yer özel diye bu kadara para harcamaya adamın ne mecburiyeti var,ne suçu var diyorum..hatta boşanmak bile geçiyor aklımdan inanın...senin canın dayak istiyor galibaklava:bu depresyonda olduğu için :mymeka: bu mucizelere inanmadığın için:mymeka: bu suratsız olduğun için :mymeka: bu kendini eksik hisettiğin için:mymeka:
kendine gel lütfen sen böyle sters yaparak daha çok geciktirirsin adetini hem hiçte belli olmaz bir MUCİZE olur belki şuanda meleğin göbişindedir ne olur kendini toparla
hem sen bugün dr a gitmiycekmiydin git bakalım ne diyecek dr öpüyorum seni kendini opuyorumnanaktanfazla üzme canım
kızlar haklısınız ama ben arzuşu çok iyi anlıyorum..bebek konusunda kendimi ben de çok eksik hissediyorum.hatta dr.a gitmek istiyorum ve gitmek istediğim yer özel diye bu kadara para harcamaya adamın ne mecburiyeti var,ne suçu var diyorum..hatta boşanmak bile geçiyor aklımdan inanın...
http://www.kadinlarkulubu.com/sohbe...vimi-vs-vs-nasil-yapilir-anlatimi-burada.html burayı tıkla canıkm hepimiz burdan ayaptıkgelir gelir uyku basmıştır:)) bu arada şu takvimi nasıl yapıyosunuz anlatsanıza?
kıslar benim çıkmam lazım arkadaşın dr da randevusu var beraber gidecez
görüşmek üzere
döndüğümde burayı böyle hüzünlü görmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?