Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

herkese günaydınn....

arzucum nolursun üzülme lütfen böyle yapıpta kendini strese sokma... olacak hepimizin birgün olacak.. kendimi eksik hissediyorum felanda söyleme hani hepimiz pozitif düşünecektik.. sen böyle kendini bırakırsan olmaz ama hayatım.. güçlü olmamız lazım bak burdaki herkes her ay hayal kırıklığına uğruyoruz bazen bebişler süpriz yapıyor beraber ağlıyoruz beraber seviniyoruz... toparla kendini canımm... resimdeki sensin demi güzeller güzeli. maşallah o bebek surata bu laflar yakıştımı şimdi...:tomato:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
herkese iyi akşamlar arkadaşlar ben kaçar yarın belki topiğe giremem dışarda olcam öptüm sizi

bu ne güzellik yarabbim,,, allah özene bezene yaratmışşşşş... nazarlardan saklasın.....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aysefilizkol, dilara77, esramm82, iipekkk

Herkese kocam günaydın, sabah şeriflerin hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnn,

dilaracım, esracım, ipekcim nasıllar

nurcanım günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aysefilizkol, dilara77, esramm82, iipekkk

Herkese kocam günaydın, sabah şeriflerin hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnn,

dilaracım, esracım, ipekcim nasıllar

günaydın canımmmmm
idare eder uykusuzum çok,dün gece kocamla film izlerken uyumuşuz,04 te uyandık uyku bölündü maymun gibiyimşakkıdı,birazdan da bi müşteri gelcek şirkete denetlemeye, onu gezdircem ama hiç kafam çalışmıyo bakalım nolcekkk
bu arada bugün benin tarçın bal çörek otunun son günüydü,bunun dışında polen ve hayıta devam etcemmm

senin canın dayak istiyor galiba klava:bu depresyonda olduğu için :mymeka: bu mucizelere inanmadığın için:mymeka: bu suratsız olduğun için :mymeka: bu kendini eksik hisettiğin için:mymeka:

kendine gel lütfen sen böyle sters yaparak daha çok geciktirirsin adetini hem hiçte belli olmaz bir MUCİZE olur belki şuanda meleğin göbişindedir ne olur kendini toparla
hem sen bugün dr a gitmiycekmiydin git bakalım ne diyecek dr öpüyorum seni kendini opuyorumnanaktanfazla üzme canım

herkese günaydınlar a.s.her yeni gün size sağlık ,huzur ,mutluluk, neşe, umut ve güzellikler getirsin

kızlar haklısınız ama ben arzuşu çok iyi anlıyorum..bebek konusunda kendimi ben de çok eksik hissediyorum.hatta dr.a gitmek istiyorum ve gitmek istediğim yer özel diye bu kadara para harcamaya adamın ne mecburiyeti var,ne suçu var diyorum..hatta boşanmak bile geçiyor aklımdan inanın...

bugün duru arkadaşımız gelmedi merak ettim iyidir inşallah

anlaşılan seninde canın dayak istiyor gel buraya bakalım :mymeka: bu aklından boşanmayı geçirdiğin için :mymeka: buda arzu gibi kendini eksik hissetiğin için :mymeka:
yapmayın canlarım yaa sabah sabah ne bu böyle karamsarlık ....dilaracaım biz eşlerimizle evlendiğimizde imzayı attığımızda ne söz verdik hepimiz aynı sözü vermedikm,i iyi günde kötü günde diye şimdi neden böyle düşünüyorsunuz eşinle çocuksuz mutsuzmusunuz biz değiliz canım çocuksuzda mutluyuz (tabi olsa fena olmazda) sende eğer eşini seviyorsan eşinde seni seviyorsa çocuksuzda mutlu olunur canım
hadi silekelenin kızlar kendinize gelin zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

tamam haklısın ama kocam evlendiğimiz günden beri çocuk istiyor ve ilk günden beri çok gerildim,zaten daha sonra adet düzeni iyice bozuldu.her çocuk gördüğünde hadi bizim olsun diye iç geçiriyodu ..bi gün ben bu konunun beni çok gerdiğini 24 saat aklımda olduğunu söledim ,o da gerilmememi ve önemli olmadığını söledi..fakaaat o günden beri hiiiç konuyu bile açmadııı.bu da beni çok üzüyor.ne hakkım var bunu yapmaya diyorum..adam belki başkasıyla evlense şimdiye kadar baba olmuştu..kolay değil kızlar o 37 ben 32 yaşımızdayız..

Canım benim üzülme diyeceğiz hepimiz ama inan senin yaşadıklarını hepimiz içten içe yaşıyoruz her ay hüsrana uğramak gerçekten berbat birşey eşine kırmızıların geldiğini söylemek aslında ufacık birşeyde ne kadarda ümitlendiklerini bizlerde görüyoruz mafoldumben Ama yapıcak birşey yok rabbimiz ne zaman verirse ozaman olacak inşallah bu sen veya kocan olayı olarak bakma kocanda sorun olsaydı bu şekilde düşünmesi seni ne kadar üzerdi değilmi :teselli: inan sen bu şekilde düşünürsen eşin senden daha da çok üzülür.Silkelen kendine gel canım allaha şükür mutluyuz huzurluyuz ne aileler var sağlığımız yerinde şükredelim ve zamanını bekleyim tamam mı canım .Ayyüzlü arkadaşım benim.

Bu arada HERKESE GÜNAYDIN POLEN GÜZELLERİİİ :1hug: :sm_cool:

UMUTLA BEKLİYENLERİN LİSTESİ

aysefilizkol.............22 haziran
kedersiz................28haziran
arnavutgüzeli??
arzuu??
esramm82.............23 haziran

destina..................10 haziran
susuz yaz.............28 mayıs
sevdanehri.............20 haziran

kıslar benim çıkmam lazım arkadaşın dr da randevusu var beraber gidecez
görüşmek üzere
döndüğümde burayı böyle hüzünlü görmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…