E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #4.981
tamam haklısın ama kocam evlendiğimiz günden beri çocuk istiyor ve ilk günden beri çok gerildim,zaten daha sonra adet düzeni iyice bozuldu.her çocuk gördüğünde hadi bizim olsun diye iç geçiriyodu ..bi gün ben bu konunun beni çok gerdiğini 24 saat aklımda olduğunu söledim ,o da gerilmememi ve önemli olmadığını söledi..fakaaat o günden beri hiiiç konuyu bile açmadııı.bu da beni çok üzüyor.ne hakkım var bunu yapmaya diyorum..adam belki başkasıyla evlense şimdiye kadar baba olmuştu..kolay değil kızlar o 37 ben 32 yaşımızdayız..
kıslar benim çıkmam lazım arkadaşın dr da randevusu var beraber gidecez
görüşmek üzere
döndüğümde burayı böyle hüzünlü görmiyim
durucum nasılsınnnnnnnnn,
kızlar bugün gene rüya gördüm.hamile oldugumu ögrenmeden önce gördüğüm gibi.hamile kaldığimi görmüştüm cıktı anlatmiştim size.bugünde rüyamda kızım oluyomuş ama bebeklik halini göremedim.büyümüş biraz sarı sarı sacları var.adıda tuana ymiş.hayır olsun artık bakalım.
sibelim,ayselim,durummm , ben zaten sizler olmasanız iyice karamsar olucam yaaa iyi ki varsınız 10 tane çocuum olsa yine çıkmam dopiktenhihoyyyt
dr.a gidemiyorum,çooooooooook korkuyorum sanki bana bi daha çocuğun olmıcak falan diyecek gibi geliyooo.kızcaksınız ama hiçbişeyden korkmadım bundan korktuğum kadar..cahil bi insan değilim işte varın siz düşünün nasıl bir fobi buubenneyaptımki
hayırlısı inşallah canım benimmm:ecrin_bebek:
kızlar bugün gene rüya gördüm.hamile oldugumu ögrenmeden önce gördüğüm gibi.hamile kaldığimi görmüştüm cıktı anlatmiştim size.bugünde rüyamda kızım oluyomuş ama bebeklik halini göremedim.büyümüş biraz sarı sarı sacları var.adıda tuana ymiş.hayır olsun artık bakalım.
biliyorum da bu işin sonu belli...bu kadar düzensizlik,tüylenme,aylardır korunmamaya rağmen hamile kalamama...başıma bi sürü iş çıkçak oooffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?