Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
adet olunan gün: adet olunacak gün:
esramm82 ................ : 25 mayıs ...........:23 haziran
aysefilizkol.................:23 mayıs ............:22 haziran
kedersiz.....................:1 haziran.............:28 haziran
susuz yaz....................28 mayıs ...........:27Haziran
destina........................14mayıs: ............10 haziran
Latsibel.......................31Mayıs............ ..28haziran
sevdanehri....................23mayıs............. 20 haziran
meyra.........................5haziran............ ...1temmuz

haydi kızlar yazın sizde

dilaracım biraz içini rahat tut,, ne yapalımmmmm bizim bebekler nazlı birazzzz .... Allahın izniyle hepimizin olacak bebişleriiii,,,

Doktora gittiniz mi onu yazmamışsın,, gitmediyeseniz gidin canım bir an önce tedavi olmanı tavsiye ederim.. Yoktan var eden yüce rabbim bizlere de emaneti gönderecek ama sabırla beklemiz gerek... Yok öyle boşanmak falannnnnnnnnnnn hıııııııııııııııııııııı..... tamam mııııııııııııııııııı

halay çekeğiz hepberaber hayali bile güzelllllllllllllllll:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

UMUTLA BEKLıYENLERıN LıSTESı

aysefilizkol.............22 haziran
kedersiz................28haziran
arnavutgüzeli??
arzuu??
esramm82.............23 haziran

destina..................10 haziran
susuz yaz.............28 mayıs
sevdanehri.............20 haziran
meyra ...................1 Temmuz

canlarım hepinize günaydınnnnnnnnnnnn

ne o dilara ve arzuya ne oldu böle kızlar yapmayın allah aşkına...Karamsarlığın hiçbirimize faydası yok tamam çok üzülüyoruz çok sıkılıyoruz ama ne yapalım verende allah alanda.Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin bizlerede.

nurcanım hadi git gel bakalım.

kızlar bugun ofis yine yogun bugun çok sık giremeyebilirim.Öpüyorum hepinizi

akide şekerlerim tunaydıııınnn a.s. yarım gün bıraktım sizi topiği karamsarlık almışklava:ne oldu size canlarııımmm hormonlarınız depreşmiş yineee ...arzum dilaram yapmayınn lütfenn galiba bu topiğin en büyüğü benim ehhh ablanız olarak sizede kızma hakkım azcık olsuuunklava: yaşlarınızı ortaya koymuşsunuz eşlerinizin yaşını söylemişsiniz eee ne var bunda geç kalmış sayılmazsınız ben inandım sizde inanacaksınız olumsuz olmak yok karamsar olmak yok...hergünümüz birbirimize destek vermekle geçiyor ozaman bende üyeliğimi iptal ettireyim :dilcikar: tamam üzüntümüzüde paylaşalım sevincimizide ama umudumuzu asla ama asla kaybetmeyelim hadi benim güzellerim ben inanıyorum aile genişleyecek sadece rabbim bilir zamanını

yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz a.s.
susuz yaz, arzuum maşallah

kedersizim beni merak etmişsin canım sabah kan tahlili yaptırdım doktor istemişti.

arnavutgüzelinin kürüyle hamile kalanlar

1-BSKK..................... :CüvCüv:

2-Ebrum....................:CüvCüv:

3-Roka....................... :CüvCüv:

4-arzu38.................... :CüvCüv:

5-Zeynomh................ :CüvCüv:

6-asu1984................. :CüvCüv:

7-destna.................... :CüvCüv:

8-sevdiceğim............. :CüvCüv:

9-Cemre822.............. :CüvCüv:

10-nehir67................ :CüvCüv:

11-papatyaaa........... :CüvCüv:

12-nefican..................:CüvCüv:

13-durualya................:CüvCüv:

14-Sudennnaz............:CüvCüv:

15-Denizsizada...........:CüvCüv:

kızlar bugün gene rüya gördüm.hamile oldugumu ögrenmeden önce gördüğüm gibi.hamile kaldığimi görmüştüm cıktı anlatmiştim size.bugünde rüyamda kızım oluyomuş ama bebeklik halini göremedim.büyümüş biraz sarı sarı sacları var.adıda tuana ymiş.hayır olsun artık bakalım.

sibelim,ayselim,durummm , ben zaten sizler olmasanız iyice karamsar olucam yaaa iyi ki varsınız 10 tane çocuum olsa yine çıkmam dopiktenhihoyyyt
dr.a gidemiyorum,çooooooooook korkuyorum sanki bana bi daha çocuğun olmıcak falan diyecek gibi geliyooo.kızcaksınız ama hiçbişeyden korkmadım bundan korktuğum kadar..cahil bi insan değilim işte varın siz düşünün nasıl bir fobi buubenneyaptımki

hayırlısı inşallah canım benimmm:ecrin_bebek:

dilaram korkma be tatlım ya korksaydım ben korkardım a.s git bakalım zaten senden tahlil isterler hormon,vs.

biliyorum da bu işin sonu belli...bu kadar düzensizlik,tüylenme,aylardır korunmamaya rağmen hamile kalamama...başıma bi sürü iş çıkçak oooffff

Hayrolsun inşallah canım bu arada tuana ismini yıllar öncesinden bekarken kızım olunca koymak istediğim isim.... Çok üzgünüm çoook hala kısmet olmadı bigün olur inşallah fisfisfis

günaydın kızlar nasılsınız
ben çokdandır ara sıra ne yazmışsınız bakıp çıkıyorum eşimin yerine ben bakıyorum dükkana ondan sizleri unuttum sanmayın sakın hepinizi çok çok seviyorum

biliyorum da bu işin sonu belli...bu kadar düzensizlik,tüylenme,aylardır korunmamaya rağmen hamile kalamama...başıma bi sürü iş çıkçak oooffff

bir tanem mesela belki prolaktin hormonun yüksektirde ondan kalamıyorsundur ilaç verir kalırsın yada ne bileyim kansızsındır demir eksikliğin vardır ne bileyim yani eğer gitmezsen öğrenemezsin belki hiçbirşeyin yoktur en azından ne var ne yok öğrenmen şart buna bebiş için katlanmalısın sen onun için birşeyler yapki oda gelsin bir an önce halay çekelim yawwwwww:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…