E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
- #5.561
latsibellll nerelerdesinn kuzum sennn kocişini uyuttun okumayamı geldinnn zemuszemus zemuszemus zemuszemus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arzucum sana bir türkün kac kati konusuna cevap yazmistim ama görmeden kactin.
sibelll simdi okuyordur muhabbetleri. sonra gelir ancak. kimsede yok bu aksam. saat de gec oldu. bende birazdan gidecem. yarin dinc olmam lazim. insallah güzel gecer kermesimiz, dua edin:)
lmaz:
lmaz:
lmaz:
lmaz:
lmaz: duruuu arnavutgüzelii latsibell meyraa siz topiği neden bu kadarrr boşş bırakıyorsunuzzzzz :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: bende küsücem gelmiycem bidahaaaaaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
saolun kizlar, sibelcim sen geldin biz gidiyoruz. öptüm canim senide.
herkese iyi geceler iyi hafta sonlari. hatta hepinize atesli geceler diliyorum:)))) zemuszemus
canım bende okudum bitirdim annem okudu hastalanınca bitiminde 3gün orucumuda tuttum allah kabül etsin senin kinide kabul etsin canım
birde ben kahve falını çok severim baktırmayı 3ay önce felan fincanımda acayip birşey vardı eşimde telefona çekti bende kendi telefonuma çektim herneyse ben memlekete gittim 3gün oldu geleli kaynatam aniden öldü orda akrabamız var fala bakan bende aklıma geldi gösterdim bana dediki orda ölüm var ve arkasından müjdeli haber var dedi 2 ay sonra hamile kalacaksın dedi ölüme bağlı dedi resmen fincanda bebek resmi var hayırlısı![]()
ÇOK SEVİYORURUZ BİRBİRİMİZİ AMA BAZEN BÖYLE TATSIZLIKLAR OLUYOR İŞTE :bbo:kedersizim sen nerdeyse 6 yıllık evlisin bu bi anlık bi kavgamıydı öncesidemi var.şimdi nasılsın dualarım seninle...
HEPİNİZE GÜNAYDINLAR ARKADAŞLAR a.s.
BU GÜNLERDE NEDEN GİRMEDİĞİMİ YAZACAM SİZE AMA ÖNCELİKLE HEPİNİZİ MERAKTA BIRAKTIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: ....BEN VE EŞİM GEÇEN GECE ÇOK BÜYÜK BİR KAVGA ETTİK SEBEP NE Mİ??SUDAN SEBEPLER :gitme:
AMA SUDAN SEBEPLER BÜYDÜKÇE BÜYÜDÜ İKİMİZDE SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİK BİRBİRİMİZE HAKKARETLER ETTİK O BANA BEN ONAlmaz:
lmaz:
lmaz: BEN EŞİME BU BÖYLE OLMAZ DEDİM BİR EVLİLİK BÖYLE DEĞİLDİR BİZİMKİ RESMEN İŞKENCE BEN BÖYLE BİR EVLİLİK İSTEMİYORUM AYRILALIM DEDİM O DA TAMAM NASIL OLSA MEMLKETE GİDİYORSUN BİR DAHA GERİ DÖNMEZSİN OLUR BİTER BENDE ARTIK SENİ İSTEMİYORUM DEDİmafoldumben mafoldumbenmafoldumben mafoldumben mafoldumben
EVET ARKADAŞLAR BU YÜZDEN GİRMEK İSTEMİYORDUM TOPİĞE BENİM SORUNLARIMLA DOPİĞİN TADINI TUZUNU KAÇIRMAK İSTEMEDİM![]()