Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sibelcim. susuz yaz nasılsınız bakalım.. keyifler yerindemi şekerler..

SONUCA GELİNCE BARIŞTIK BABASININ SAYESİNDE BEN BABASINI ÇAĞIRDIM OLANI BİTENİ SÖEDİM İKİMİZEDE ÇOK KIZDI İKİNİZDE ÇOCUKLUK YAPMIŞSINIZ DEDİ:olmaz: :olmaz: ORTA YOLU BULDU VE BİR DAHA BÖYLE ŞEYLER DUYMUYAYIMM SİZDEN DEDİ :olmaz: :olmaz: :olmaz: :olmaz:
BABASI GİTTİKTEN SONRA EŞİMLE OTURUP SAATLERCE KONUŞTUK O BANA BENİM YANLIŞLARIMI BENDE ONA YANLIŞLARINI SÖLEDİM:olmaz: İKİMİZDE BİRBİRİMİZDEN ÖZÜR DİLEDİK :gitme: :gitme:ASLINDA İKİMİZDE BİRBİRİMİZİ ÇOK SEVİYORUZ NEDEN BÖYLE OLUYOR ANLAMIYORUM
ALLAHIM KİMSENİN EVİNE HUZURSUZLUK TATSIZLIK KOYMASIN HANİ DERLER YAA HERŞEYDEN ÖNCE SAĞLIK VE HUZUR GERÇEKTEN ÖYLE HUZUR OLMADIKTAN SONRA HİÇ BİŞEYİN TADI TUZU YOK :gitme: :gitme:
ALLAHIM HERKESE SAĞLIK HUZUR MUTLULUK VERSİN YANINDADA MİNİ MİNACIK BİRDE BEBİŞ :emir_bebek:

Canım öncelikle aramıza hoşgeldin özlettin kendini eşinle tartışmana üzüldüm senağlama
ama bazen böyle tartışmalar sonucu barışmayla biterse çiftleri birbirine daha çok bağlıyor değerinizi daha iyi anlıyorsunuz bence kavga ama sonucu barışma ile biterse vede çok şiddetli değilse aşk tazeletiyor bize genelde böyle olur işallah sizde de aynı etkiyi yapar.:Saruboceq:

esracım gittinmi karasakızcıya merak ettim burda bulsam bende giderim valla.netten baktım gerçekten kısırlığa ii gelir diyo zararıda yok

esracım gittinmi karasakızcıya merak ettim burda bulsam bende giderim valla.netten baktım gerçekten kısırlığa ii gelir diyo zararıda yok

ya canım anneme denilene göre kadın kime sakız atarsa 2 ay içinde hamile kalıyormuş.. evet baya bir iyi geliyormuş.. pazartesini bekliyom artık sabırsızlıkla... gidip geleyim nasıl yapılıyo hepsini bir bir size anlatacam..

ya kızlar bi arkadaş 3. ye hamile hemde korunurken olmuş.kafayı yicem ya. ama işte Rabbim isteyince ol deyince oluyo.kuru ağacı yeşerten öldürüp yeniden diriltecek olan Allah bizide birgün 2 canlı yapcak inşallah:teselli:

ya canım anneme denilene göre kadın kime sakız atarsa 2 ay içinde hamile kalıyormuş.. evet baya bir iyi geliyormuş.. pazartesini bekliyom artık sabırsızlıkla... gidip geleyim nasıl yapılıyo hepsini bir bir size anlatacam..

esracım sen yaptır bide gebe kal oooohhh bende çıkar gelirim gerekirse erzuruma kaydirigubbakcemile4

ya kızlar bi arkadaş 3. ye hamile hemde korunurken olmuş.kafayı yicem ya. ama işte Rabbim isteyince ol deyince oluyo.kuru ağacı yeşerten öldürüp yeniden diriltecek olan Allah bizide birgün 2 canlı yapcak inşallah:teselli:

afedersiniz oha diyorum senağlamasenağlamasenağlama ve başka birşey demiyorum

sibelcim. susuz yaz nasılsınız bakalım.. keyifler yerindemi şekerler..

iiyidir esram sen nasılsın bakalım
iş yerindeyim mesai 5 dk sonra bitiyo
alışveriş yapmak istiyom hangi arkadaşımı aradıysam iyi var yanlızda hiç bişey alamamki

gelsene beraber gidelim

ya bak allah seninde öğrenmene vesile oldu işallah sende 2 ay içinde kalırsın belki bizde bulur buralarda yaptırırık olmazsa erzuruma geliriz ya nolcak

yada o karasakızcı kadını getirtiriz buraya..bu topicteki herkese göndeririz kadını..herşeyden medet bekliyoz Allahım sen acı bize gönderiver yavrularımızı.bizi sensiz bırakmıyorsun her düştüğümüzde tutup kaldırıyorsun şimdide kabul et dualarımızı bizde yaşayalım annelik duygusunu herkes yavrusunu kucaklarken bizim ellerimizi boş bırakma doldur Allahımm..

kızlar ben çıkıyorum işden hadi öptüm hepinizi eve gidip ütü -temizlik yapim bari:))))

esracım sen yaptır bide gebe kal oooohhh bende çıkar gelirim gerekirse erzuruma kaydirigubbakcemile4

ya bak allah seninde öğrenmene vesile oldu işallah sende 2 ay içinde kalırsın belki bizde bulur buralarda yaptırırık olmazsa erzuruma geliriz ya nolcak

yada o karasakızcı kadını getirtiriz buraya..bu topicteki herkese göndeririz kadını..herşeyden medet bekliyoz Allahım sen acı bize gönderiver yavrularımızı.bizi sensiz bırakmıyorsun her düştüğümüzde tutup kaldırıyorsun şimdide kabul et dualarımızı bizde yaşayalım annelik duygusunu herkes yavrusunu kucaklarken bizim ellerimizi boş bırakma doldur Allahımm..

ben hamile kaldığım ann hepinizi erzuruma beklerim haberiniz olsun... inşallah canlarım inşallah bakalım pazartesi ne diyecek ne yapılacak.. kadının dediği doğru olursa ağustosta hamileyim... ama bende şans yoktur hiç heveslenemiyorum nedense..

ya birde diyorlar gebelik için sadece 2 gün var .. yumurtlama gününü çok iyi değerlendirmek lazım felan.. al işte hemde korunarak nasıl oluyor.. bana göre dünyanın en zor işi hamile kalmak ama millete göre bugün yat yarın hamileee...

esracım olacak inşallah bebişlerimiz gelecek ama zamanını bekliyolar işte..sanada belki okadın sebep olacak. tüm sebepleri yerine getirmeye devamm sonra hepimiz böyle olucas :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

çıkmamiş ya resimde bile çıkartamadım hamile resmini..böyle olucaz işte olucaz :CüvCüv:

aaaaaa yine olmadı resim hamilenin resmini bile beceremiyom..:CüvCüv:

Back
X