E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
- #5.581
sibelcim. susuz yaz nasılsınız bakalım.. keyifler yerindemi şekerler..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SONUCA GELİNCE BARIŞTIK BABASININ SAYESİNDE BEN BABASINI ÇAĞIRDIM OLANI BİTENİ SÖEDİM İKİMİZEDE ÇOK KIZDI İKİNİZDE ÇOCUKLUK YAPMIŞSINIZ DEDİlmaz:
lmaz: ORTA YOLU BULDU VE BİR DAHA BÖYLE ŞEYLER DUYMUYAYIMM SİZDEN DEDİ
lmaz:
lmaz:
lmaz:
lmaz:
BABASI GİTTİKTEN SONRA EŞİMLE OTURUP SAATLERCE KONUŞTUK O BANA BENİM YANLIŞLARIMI BENDE ONA YANLIŞLARINI SÖLEDİMlmaz: İKİMİZDE BİRBİRİMİZDEN ÖZÜR DİLEDİK :gitme: :gitme:ASLINDA İKİMİZDE BİRBİRİMİZİ ÇOK SEVİYORUZ NEDEN BÖYLE OLUYOR ANLAMIYORUM
ALLAHIM KİMSENİN EVİNE HUZURSUZLUK TATSIZLIK KOYMASIN HANİ DERLER YAA HERŞEYDEN ÖNCE SAĞLIK VE HUZUR GERÇEKTEN ÖYLE HUZUR OLMADIKTAN SONRA HİÇ BİŞEYİN TADI TUZU YOK :gitme: :gitme:
ALLAHIM HERKESE SAĞLIK HUZUR MUTLULUK VERSİN YANINDADA MİNİ MİNACIK BİRDE BEBİŞ![]()
yerinde canım sen napıyon gittinmi karasakızcıya?
esracım gittinmi karasakızcıya merak ettim burda bulsam bende giderim valla.netten baktım gerçekten kısırlığa ii gelir diyo zararıda yok
ya canım anneme denilene göre kadın kime sakız atarsa 2 ay içinde hamile kalıyormuş.. evet baya bir iyi geliyormuş.. pazartesini bekliyom artık sabırsızlıkla... gidip geleyim nasıl yapılıyo hepsini bir bir size anlatacam..
ya kızlar bi arkadaş 3. ye hamile hemde korunurken olmuş.kafayı yicem ya. ama işte Rabbim isteyince ol deyince oluyo.kuru ağacı yeşerten öldürüp yeniden diriltecek olan Allah bizide birgün 2 canlı yapcak inşallah:teselli:
ya canım anneme denilene göre kadın kime sakız atarsa 2 ay içinde hamile kalıyormuş.. evet baya bir iyi geliyormuş.. pazartesini bekliyom artık sabırsızlıkla... gidip geleyim nasıl yapılıyo hepsini bir bir size anlatacam..
kızlar ben çıkıyorum işden hadi öptüm hepinizi eve gidip ütü -temizlik yapim bari:))))
esracım sen yaptır bide gebe kal oooohhh bende çıkar gelirim gerekirse erzuruma![]()
ya bak allah seninde öğrenmene vesile oldu işallah sende 2 ay içinde kalırsın belki bizde bulur buralarda yaptırırık olmazsa erzuruma geliriz ya nolcak
yada o karasakızcı kadını getirtiriz buraya..bu topicteki herkese göndeririz kadını..herşeyden medet bekliyoz Allahım sen acı bize gönderiver yavrularımızı.bizi sensiz bırakmıyorsun her düştüğümüzde tutup kaldırıyorsun şimdide kabul et dualarımızı bizde yaşayalım annelik duygusunu herkes yavrusunu kucaklarken bizim ellerimizi boş bırakma doldur Allahımm..
ya kızlar bi arkadaş 3. ye hamile hemde korunurken olmuş.kafayı yicem ya. ama işte Rabbim isteyince ol deyince oluyo.kuru ağacı yeşerten öldürüp yeniden diriltecek olan Allah bizide birgün 2 canlı yapcak inşallah:teselli: