E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
kızlar peki bu dediğiniz adaçayı yağı nasıl kullanılıyor?ne zaman kullanılıyor?bu arada en baştaki yazıyı okudum adayağı yazıyodu.ben anlamadım adayağımı adaçayı yağımı?
evet tatlıım aynen o ilk baştaki sayfayı okuduğuun gibii..ADAÇAYI (ELMA)YAĞI DİYE GEÇER..acımsı wikis kokusu vardır.halen bebeklere sürülür mesela üşüttüklerinde.aktarcılarda veya eczanelerde satılıyoo..KULLANIM ŞEKLİİ;adetin 5. gününden itibaren 7-8 gün kullanıcaksın..gece yatmadan önce bir pamuğa2-3 damla damlatım vajina ağızına yerleştiriyosun,sabahta çıkarıyosun..ek olarakta 1 REÇEL KAŞIĞI POLEN TOZU İLE 1 REÇEL K.BALI AÇ KARNINA SABAHLARI TÜKETİYOSUUUN..ALLAH HEPİNİZİN YARDIMCISII OLSUUN BU KÜRLERDE VESİLE OLSUUUN..sağlıcakla kalıın:1hug:
kızlar biriniz bana cevap verebilir mi acaba??? hamile kalan bayanlar sizde ya da eşinizde sorun varmıydı??? sorun olmayanlarda mı işe yarıyor bu kür ???
canım ya bende bugün adet oldum denedik denedik hiç bişey işe yaramıyor dr tüpte bide senin olur diyemiyor bi deneyim bari keşke olsa ne dua ederim sana varya:sm_cool:
o şekilde kullanınca yakmıyomu bu yağ ya.sonra tahriş olmayalım.Kullanıp hamile kalanlar bişey oldumu size bi yan etkisi varmıydı?Bana sanki çok yakar gibi geldide o şekilde.
canıııım madem herşey denemişsiiin bunu da denee hiç bir zararı yok aksine yumurtalıklarını çalıştırıyor tüplerini ve rahmini ilthabtan temizliyoo..sen de başlaa hiç belli olmaz bu işler belki bu kür sana vesile oluur yeterki İNAAAN POZİTİF DÜŞÜN inşallaaah sen bi hamile kaldaaa bol bol dua edersiin banaaa:1huglmadııı benim adımı koyarsıın canııım ödeşiriiiz okmuu..SAĞLICAKLA KALIIIN SEVGİLEER:enbuyukkk:
canım aldım bugün aktardan adaçayı yağını acı elma yağı diyor üstünde susam yağı ile karıştır öyle kullan dedi bide aktardan arı sütü ile arı poleni istedim bana arı sütü arı poleni ve bal karışımı hazır bir macun verdi bide katalog verdi içinde ne ararsan var kısırlık için başka bişey diyor ama ben utanıp ne için istediğimi söyleyemeyince istediğimi verdi kataloğu okuyunca gördüm kısırlık için zencefilli bir macun ve harnuplu bir macun öneriyor ve her iki tarafta kullanıyor bir ay boyunca
inşallah bu vesile olur herşeyi Rabbim bilir biz elimizden geleni yapıyoruz bende adetimin tam gelmesini bekliyorum daha dün iki damla geldi bi daha gelmedi benimki nazlı biraz çabuk sökülmüyor bu arada canım kız olurda inşallah senin adını koyarız çokmu yani sağol canım....kaydirigubbakcemile5
kızlar ilk başta görmemiştim nasıl uygulanacağını şimdi gördüm bende uygulayacağım çok sağol arnavut güzeli allah razı olsun
merhabalar fsh değeriniz kaçtı..benimde çok yüksek fash degerim.ancak tüp bebekle olabilir dediler..şükürler olsun 1 tane 6 yaşında oğluşum var...ama 2.bebişide çokkk istiyoruz..:CüvCüv:benim eşimde sorun yoktu canım..sorun bende idi..yüksek fsh ve sanırım birde iltihap vardı...
tamam işte acılığını alsın diye demiştir susam yağını .ayrıca gebelik için susam çok iyi geldiğini belirtmek istiyorum (tabi tahıl olarak kullanman şartıyla)o karışım da iyidir ama bal daha fazla oluyo kutunun üzerinde oku bak yüzdeleri kaçmış?dediğim gibi herşey piskolojik bizimkisi neye inanıyosak o oluyo bu yaptıklarımız bahane ALLAHIN SAYESİNDE O YETERKİ OL DESİN..inşallaah sen bi hamile kaldaaaa ismimi düşünürüüüz okmuu sen hele bir müjdeyi ver:teytey:kucaklıyorum seniii:1hug:
merhabalar fsh değeriniz kaçtı..benimde çok yüksek fash degerim.ancak tüp bebekle olabilir dediler..şükürler olsun 1 tane 6 yaşında oğluşum var...ama 2.bebişide çokkk istiyoruz..:CüvCüv:
ben sadece adaçayı yağını yaptım.galiba iltihap varmış ki onu attı.yağın 2.ayında hamile kaldım.arnavutgüzeline tekrar teşekkür ederim.
canım ben 21 FSH ile hamile kaldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?