E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
yaa canım yanlış hatırlamışım demekki ama sevindim bişe olmadığına. bence de bekle. allah vereceği zamanı biliyodur.
yaa bence stres yapıyoruz hepimiz. ben çok pişmanım planlı gebelik isteyip birsürü araştırma yaptığıma. nerdeyse jinekolog kadar bilgim var. millet habersiz bi şekilde zırt diye hamile kalıyo bide üstüne vahlanıyolar zamanı değildi diye... neyse ya ben yine dolmuşum( bugün regl oldum da (
ARNAVUTGÜZELİ84 canım sana teşekkürlerimi bildirmek istedim...ben 1 yıldrı gebe kalamıyordum..senin adaçayı yağını ve polenli karışımını uyguladım ve 21 fsh ile hamileyim şimdi 5 haftalık..inşallah sen ve sen gibi bebek sahibi olmak için uğraşan tüm arkadaşlar en kısa zamanda bu sevinçli haberle müjdelenirler..hihoyyyt
sevgilerimle
merhabalar arkadaşlar adaçayı yağını mutlaka kullanın.çünkü benim bu 2.ayımdı yarısına gelmemişti.veee şimdi tahlil sonucunu öğrendim hamileyim.bize verdiği bu bilgilerden dolayı arnavutgüzeline teşekkür ederim.Allahım isteyen herkese nasip etsin.
kaydirigubbakcemile5inanmıyoruuuuuuuuum çok sevindiiiiiiiiim tatlııım çoook ben şimdi teyze mi oluyoruuuumkaydirigubbakcemile2 ALLAHIM ŞÜKÜRLER OLSUN Bİ KİŞİ DAHA NE MUTLU BANAA VESİLE OLDUYSAAAM:))ÇOK SEVİNDİİM ÇOOOOK KENDİNE DİKKATTET KUCAKLIYORUM SENİ :hooray::1hug:KUTLUYORUUUUMhihoyyyt:teytey:
hamile kalan arkadaşlar hepinizi teprik ederim allah anneli babalı sağlıkla büyütün inşallah.
Ama ben:çok üzgünüm: bugün kırmızıları gördüm ve sabah çok ağladım hala da çok kötüyüm bende istiyorum allahım ne olur bütün istiyipte olmayanlara bana da nasip et
Canıııım yapmaa lütfeeeen bak zamanında sizde beni avutmadınızmıı??düşünsene bak bu konuyu açan ben ,uygulamayı yaptıran ben amaa halaa bendede tık yok denemediğim şey kalmadı şimdi inciride kullanıyoruum:çok üzgünüm:yapmaa lütfen umudunu kaybetmee vardır allahın bir bildiği :teselli:bizde yazıcaz burda hamileyiz diyeee herkez bizi de tebrik ediceek:1hug:sabıır sabır sabır ve kafandan çıkarmya baak tamaam üzme kendinii kucaklıyorum seniia.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?