Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağol canıım olsun önemli değil dediğin gibi belkide karıştırdıın..aslında beklemek istiyorumdaa dediğin çok doğruu herşey stresten ibaret..ne geldiyse başıma hep meraktan geldi..sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir bebeğim olsun istedim o yüzden erkenden tedbirimi almak istedim kan tahlili yumurta takibi yok almam geeken vitaminler derkeen nerelere geldiiik..belkide oluruna bıraksaydıık böyle olmazdıı eminiiim..aynen bendee doktoruma öyle şeyler sorardımkii hemde latince ,şaşırır kalırdı neysee vardır bi hayır bundadaa..ben şuna inanıyorum artık nezamanki hamileliği düşüniycez başka şeyle oyalancaz ozaman ALLAH bize süpriz yapıcak..amaa nerdeee aklım fikrim hep ordaa karnıma odaklandım resmeen heryerimi dinliyoruum :))kafayı yemessem iyidiiiirdelikafadulden

bende öleyidm cnm gerçi eşimin sayesinde o benden daha çok istior bu ay 26. gün geçiktim reglde ama oldum 26.gün şimdide işi oluruna bıraktım yaa rabbim herkese hayırlı bir evlat nasip etsin bence işi oluruna bırakmak lazım cnm

merhaba arkadaşlar ben yeni bir bitki öğrendim, adı KAPARİ diğer adı GEBEREOTU.bunun salamurası turşusu varmış.bunu 7-8 sene çocuğu olmamış 2 tane bayan kullanmış.ama doktora gitmiş hiç bir sorun bulamamışlar.bu kapari yi karı koca kullanmış ve 1 ay sonra kadın hamile kalmış.sperm artırıcı ve yumurtlama içinmiş.diğeride 1,5 ay sonra hamile kalmış.ben daha dün öğrendim.adet oluyum alıp kullanmaya başlayacam.ha unutmadan büyük marketlerde bulunabiliyormuş.sitelerdede var .adaçayı yağını en başta kullanacam artık sırayla yaparım.hangisiyle tutarsa.

kızlaar teşekkür ederim paylaşımınız için..NECLA_CEVK.. bencedee elimizden geldiği kadarıyla kafamıza takmamaya çalışmamız lazım..çünkü herşey boş bu yaptıklarımızın..sadece piskolojik olarak rahatlıyoruz..bakıyorum diğer bayanları ilişkiden sonra hiç yatmamalarına rağmen duşa koşuyolar hamile kalıyolar o ay ..ben isee kaç saat yatıyorum tutsun diye oysaa olmaması için resmeen kendim uğraşıyorum ama iştee onu başarmaak zor..oda olur allahın izniylee sabrı çok önemlii..ARZU 38 canıım çok sağol paylaşımın için bencede mutlaka uygula neye inanıyosaa onu yap herşey bir vesile diir.ADAÇAYIYAĞININ FAYDASINI BİLİYOSUNUZ ARTIK ONU SADECE HAMİLE KALMAK İÇİN DEĞİL HERZAMAN KULLANMAMIZ LAZIM..BEN BU ARALAR İNCİR KÜRÜNE BAŞLADIM BAKALIM HAYIRLISI OLSUN..EĞER BUDA OLMAZSAA TÜPÇÜYEE GİDİCEEEZ:))hepinizi kucaklıyorum kafanıza takmayın artıık güzel şeyler düşüneliim bebişlerimiz hariç elbet allah bizee o güzelliği eninde sonuda tatıracaktııır..sevgiler..

ARNAVUTGÜZELİ84 canım sana teşekkürlerimi bildirmek istedim...ben 1 yıldrı gebe kalamıyordum..senin adaçayı yağını ve polenli karışımını uyguladım ve 21 fsh ile hamileyim şimdi 5 haftalık..inşallah sen ve sen gibi bebek sahibi olmak için uğraşan tüm arkadaşlar en kısa zamanda bu sevinçli haberle müjdelenirler..hihoyyyt

sevgilerimle

roka canım adacayı yağını ve poleni ne kadar süre ile kullandın?birde kullanma şeklini yazabilirmisin bende 1 aydır kullanıyorumda.hala bi gelişme yok bizde:)

kızlar nasıl uyguluyorsunuz bu kürü .. en baştaki mesaj mı arada başka birşey varmı.. adaçayı yağı ve polen nasıl olucak.. yazarmısınız lütfen .. teşekkürler şimdiden..

rokacım müsaitsen cevabını alabilirmiyim

kızlar ben elma yağını bir hafta kadar kullandım..polen ve diğerlerini ie 1 aya yakın kullandım..arnavutgüzelinin dedii gibi oldum aslında,şişe yarıya gelmeden ben hamiş kaldım..
elmayağını ir pamuğa koyarak şişeden pamuğun başını ıslatcak kadar döktüm ve vajina ortalarına yerleştirdim..sabah 10 gibi koyduysam akşam 4 gibi aldım pamuğu..

polen bal çörek otu tarın karışımını ise her sabah aç karına 1 er çay kaşığı yuttum..başkada bir şey yok ...

:teytey::teytey:

teşekkür ederim canım.Bu arada senin adına çok sevindim darısı bizlerin başına inşallah.ken

merhabalar arkadaşlar adaçayı yağını mutlaka kullanın.çünkü benim bu 2.ayımdı yarısına gelmemişti.veee şimdi tahlil sonucunu öğrendim hamileyim.bize verdiği bu bilgilerden dolayı arnavutgüzeline teşekkür ederim.Allahım isteyen herkese nasip etsin.

kaydirigubbakcemile5inanmıyoruuuuuuuuum çok sevindiiiiiiiiim tatlııım çoook ben şimdi teyze mi oluyoruuuumkaydirigubbakcemile2 ALLAHIM ŞÜKÜRLER OLSUN Bİ KİŞİ DAHA NE MUTLU BANAA VESİLE OLDUYSAAAM:))ÇOK SEVİNDİİM ÇOOOOK KENDİNE DİKKATTET KUCAKLIYORUM SENİ :hooray::1hug:KUTLUYORUUUUMhihoyyyt:teytey:

CANIIIIIM hayırlııı olsuuuun çok sevindiiiiiiim ne güzeel haberleeeerr çok duygulandım inanııın çok mutlu olduuumm..DESENİZEE HEPİNİZ BENM ADIMI KOYCAKSINIIIZ:dance:ALLAH TAMAMINI ERDİRSİİİN MELEKLERİNİZEE İYİ BAKIIIIIIN..bende size teşekkür ederiiim bu krü düzenli uyguladığınız için sabrımızın karşılığını inşallaah alıcaz..kucaklıyorum siziii:teytey::lepi:

evet teyzesi:)

canım sen hamile değilsin bildiğim kadarı ile..dilerim rabbim bu duygu ile seni en kısa zamanda sevindirir....teyzesi göbek adını senin adını koyalım adın ne bakalım?

yok tatlıım maleseef(zamanı gelmemiş daha sanırsaam benimki halaa cennete bekliyoo galibaa gelesi yok..AMİİN CANIIM O GÜZEL DUALARIN İÇİN ..çok sevinirim ADIM;suna:)sağlıcakla kaaal

kızlar bunları uyguladınız başarılı sonuç aldınız .. gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. sizde ya da eşinizde sorun varmıydı.. sorun varsa da işe yarar mı acaba .. cevaplarsanız sevinirim..

hamile kalan arkadaşlar hepinizi teprik ederim allah anneli babalı sağlıkla büyütün inşallah.

Ama ben:çok üzgünüm: bugün kırmızıları gördüm ve sabah çok ağladım hala da çok kötüyüm bende istiyorum allahım ne olur bütün istiyipte olmayanlara bana da nasip et

Canıııım yapmaa lütfeeeen bak zamanında sizde beni avutmadınızmıı??düşünsene bak bu konuyu açan ben ,uygulamayı yaptıran ben amaa halaa bendede tık yok denemediğim şey kalmadı şimdi inciride kullanıyoruum:çok üzgünüm:yapmaa lütfen umudunu kaybetmee vardır allahın bir bildiği :teselli:bizde yazıcaz burda hamileyiz diyeee herkez bizi de tebrik ediceek:1hug:sabıır sabır sabır ve kafandan çıkarmya baak tamaam üzme kendinii kucaklıyorum seniia.s.

Arnavut Güzeli desteğin için çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi bu günleri unutur bizde mutluluğumuzu paylaşırız inşallah bende seni kucaklıyorum teşekkür ederim:teselli:a.s.

kızlar peki bu dediğiniz adaçayı yağı nasıl kullanılıyor?ne zaman kullanılıyor?bu arada en baştaki yazıyı okudum adayağı yazıyodu.ben anlamadım adayağımı adaçayı yağımı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…