inanmıyorumm..benim 16ya yakın degerim ama sadece tüp bebek olur dedi dr.lar..öyle çok üzüldüm öyle çok agladım ki sorma..siz bu yaglarımı kullandınız inşallah benimde şifam bu yağlar olurda bende hamile kalır bebeişimi kucagıma alırım..daha yağ almadım ama en yakın zamanda muhakkak alacagım..yazarsanız çok memnun olurum şimdiden teşekkürler..a.s.
canım bu fsh ları,sadece tüp bebek olur laflarını çokta kaale almayın..gördüğünüz gibi ben canlı örnek yani karşınızda..ben polen+bal+tarçın+çörek otu ve adaçayağı kullandım..o da sadece 1 ay kadar...
ben dün aktara gittim elma yağı ve adaçayı yağı ayrı ayrı satılıyordu bende adaçayı yağı aldım umarım doğru almışımdır adet biter bitmez kullamaya başlıyacağım çok teşekkür ederim arnavutgüzeli ve burdaki herkese umarım işe yarar
:1hug:evet canım doğrusunu almışsın(nanemsi keskin acımsı kokusu vardır)ona dikkatte yeter çünkü şişenin üzerinde ADAÇAYI (ELMA) YAĞI YAZAR AMA O ASIL adaçayıdır eskiler elma yağı diye bildikleri için silinmemiş kolay bulunsun diyee.hadi bakalıım evel allah sonra bu kür sana yardımcı olsun gönlünü ferah tut göreceksiiiin inşallah bir aya kalmaz hamile kalırsııınkaydirigubbakcemile5sağlıcakla kaal...SEVGİLEER:1hug:
ha bu arada bende adaçayını kullandım ama bende bu ay çok kuruluk oldu ya olan akıntımda kesildi sanki... hatta artık yumurtlamıyorum zannetim.. olabilirmi..
arkadaşlar merhaba.. ya ben uzun zamandır üyeyim ama bir türlü yazmak için fırsat bulamıyordum.. bende iki buçuk yıllık evliyim ve bebek istiyorum.. olmuyorr olmuyorrr... arnavutgüzeli canım çok sağolasın çok çaba sarfetmişsin mücadelen için teşekkürler.. inan hersayfayı merakla okudum hatta şu verdiğin kürden hamile kalanlar bile varmış.. inşallah rabbim herkesin yüzünü güldürürde kucaklarımızı bebişlerle doldurur..:)))
arkadaşlar taa ilk sayfadan beri okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı
Allah hepimizin yardımcısı olsun ve doğru zamanlarda gelsin inşlh bebeklerimiz
bizde 6 aydır korunmuyoruz ama henüz bişi yok
dra gittim iltihab var dedi fitil verdi
eşim de kasımda asker:a015: o burdayken doğum yapmak istiyorum kısmetse ama bu plana göre önümüzdeki ay hamile olmalıyım:CüvCüv:
arkadaşlarım acaba en kestirme yol nedir bu konuda
tecrübeli arkadaşlarım yardımcı olursa sevinirim:1hug:
acaba soğan kürü mü adaçayı yağımı veya başka kür mü:sm_confused:
off kafam karıştı:uhm:
keşke oluruna bırakabilsem
hayırlı CUMALAAAR kızlaaar..nasılsınııız,keyfler nasııl?
arkadaşlar taa ilk sayfadan beri okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı
Allah hepimizin yardımcısı olsun ve doğru zamanlarda gelsin inşlh bebeklerimiz
bizde 6 aydır korunmuyoruz ama henüz bişi yok
dra gittim iltihab var dedi fitil verdi
eşim de kasımda asker:a015: o burdayken doğum yapmak istiyorum kısmetse ama bu plana göre önümüzdeki ay hamile olmalıyım:CüvCüv:
arkadaşlarım acaba en kestirme yol nedir bu konuda
tecrübeli arkadaşlarım yardımcı olursa sevinirim:1hug:
acaba soğan kürü mü adaçayı yağımı veya başka kür mü:sm_confused:
off kafam karıştı:uhm:
keşke oluruna bırakabilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?