Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkese selamlarrr kıslarrr valla yine döktürmüşsünüz oku oku bitmedi zemuszemus

Kedersizimm düzeldiğinize sevindim hepimiz böyle inişli çıkışlı zamanlar yaşıyoruz maalesef buna bebek,dış etken,maddi sıkıntı v.b. şeyler daha da körüklüyo.Ne mükemmel ki eşlerimiz arasında sevgimiz büyükki aşk galip geliyo Şeniz umarım hep mutlu oluruz canım..

Esramm sen şu karasakız olayını yaptır da tez zamanda haber ver merak ettim valla inşallah sonuç alırsın da bize de vesile olursun sırnaşık şey

Arnavutum inşallah temmuz ayı sana iyi gelecek göbişin dolacakkk hihoyyyt

Arzucum albümünü göremedim ben yaa nerden görücez ki naniknanik

inşallah vardır umutsuzz ama yoksada demekki daha hayırlı zamanı değil elbet birgün bizde anne olacaz.eşlerimizde babalık duygusunu tadacak inş. ama ne mutlu bizlere bak çocuk yapmayı düşünebildiğimiz eşimiz huzurlu bi yuvamız var.e tüm mutlulukları bi anda vermiyo işte yaradanopuyorumnanaktan

inşş cnmmm saol bita<nemm inş hepmz yaraşırız bu güzel duygularııı cnmm:1hug:

:gitme: :gitme: ben menapoza girdim galibaa yaa :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

e yuhhhhh..dur kızım daha kocanla kucağında bebişinle geçireceğin günler var naptın kendine..bu kırmızılar gelmediya hadi bakalım belkideee Alllaaaaaaaaaahhh ne mutlu oluruz bekaydirigubbakcemile5

iyi akşamlar kızlar.bugün burası en kadar sıcak yaa.çılkım cıktı uyu uyu sabah beri 2 saat uyuyom kalkıyom sersem gibi oluyom bide yarın sınava girecem dua edin bana nolur.bebeğimle birlikte ilk sınavım olacak.yoldada bişe olmadan gideriz inşlh.

kedersizim olur böyle şeyler arada aile içinde tatlıya bağlamanıza sevindim.ben nazara inandiğim için nazardan diyorum tatlım.kendine cok iyi bak morelini bozma.bebeğin inşlh tez zamanda gelirde herşeyin üstünü örter.

Arzucumm çok güzel resimlerin var maaşallahhh şekerim hep öyle gül sana yakışıyor opuyorumnanaktan

Arzucumm çok güzel resimlerin var maaşallahhh şekerim hep öyle gül sana yakışıyor opuyorumnanaktan

sağol canımmm o sizin güzel görüşünüzz utanıyomm siz öyle yazıncaaa :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: bu arada bugün hiç güler yüzlü değilim artık bu hastalanamamk beni kudurtuyo galibaa umutsuzada msnde söyledim resmen evde bi sağa bi sola cirit atıyorumm şimdi civanperçemli karışık bitki çayı vardı onu içiyorumm sökülsünn artıkk yoksaaa cama çıkıp avazım çıktığı kadar bağırırım haaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

e yuhhhhh..dur kızım daha kocanla kucağında bebişinle geçireceğin günler var naptın kendine..bu kırmızılar gelmediya hadi bakalım belkideee Alllaaaaaaaaaahhh ne mutlu oluruz bekaydirigubbakcemile5

yaa destinacımmm 2 mayıss yani allah aşkınaa şuanda karnım göğüslerim patlamaya hazır bomba gibi oldu soda içmekten içim çıktıı nasıll rahatsızlık veriyoo anlatamammm ilaç bile fayda etmedi galiba bu ay tık yokk ve ben dün testi tekrarladımm bitkisel çay içmeden kesin emin olıyım dedim yokk eee tamam yok olsunnn valla dert değilll bi rahatlasamm başka birşey istemiyorum şuandaaa :oklava: :oklava: :oklava:

bu arada şu adet günü hesaplayıcılar varyaa ona baktım geçen 2 ay 35 günde yani son sınırdaa adet olmuşum o hesaplayıcıya göre 6 haziranda adet olmam gerekiyormuşş yani 7 gün geçikmiş oluyorum ona göree bana 2 ay gibi geldi vallaaa yaaa ..

arzu vallaha maşallahın var bacım.tü tü tü sana.nerde bizde sendeki kadar güzellik.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 BÖYLE DİYENDEN KORKUCANN KOY BAKİMMM BİKAÇ RESİMMM Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

selam kızlaaaar kaydirigubbakcemile5 nasılsınııız bakiim?oh be bugün çok yazmamışsınııız hemn okuduuumzemuszemus
canııım KEDERSİZİİİM hoşgelmişsiiin..öncelikle size büyük geçmiş olsun tatlım,seni çok merak ettikyerimseniben döndüğüne sevindiiim.
canım şimdi iyi olmanıza çok sevindiiiim,çok mutlu oldum.inan herkezin evinde olur böyle şeyler,ne mutlu sizeki fazla uzatmadaan toparlayıp büyük bir olgunlukla halletmişsiniiizŞeniz..inan bak hiç kimsee kocasından bal yemez, salıncakta sallanmaz.. hepimizin evinde olur bazen böyle şeyler..bunlar ilişkiyii evliliği güçlendirir inan banaa..kötü günler olmazsaa iyi günlerin kuymaetini bilemeyiiiiz..yerimseniben halletmenize çok sevindiiiiim vallaaa...allah mutluluğunuzuu ,huzurunuzu hiç bozmasın bebişle taçlandırsıın inşallaah tez vakitteee..:Saruboceq:

kızlaaar,kısçeleeeer ben bugün doktora gittiiim.muayene oldum herşey yolunda amaaa ilthabım varrdı ya hani parmak parmak döktüğüm..işte onları vucudum sürekli yaptığından dolayı her ilişki esasında spermleri öldürür o yüzden yumurtaya ulaşmasına engel olur demiştiii..o yüzden bana kurutucu bir ilaç verdi çok pahalı ve bir kere alıcam sadece:uhm: çok ilginç dimiii..sonra iğne verdi yumurtalıklarımı büyütüp 5 gün kullanıcakmışım..tekrar kontrolüm olucak cuma günüü.eğer yumuşlarım geliştiyse çatlatıcı vurup AŞILAMA YAPICAK..yok olmadıysaa tekrar bi 5 gün daha kullanıcam. bunu anlamı %80 hamile kalma ihtimalim olur bide çoğul gebeliğim olabilirmiiiiş:umursamaz: off yaaa..allahım bitane istedim bitane ver noluuuuur vericekseeen..neyse konuyu değiştireliiiiiiiiiim SAKIN BİRİNİİİZ İKİZ DEMEYİN VALLAHA KÜSERİİM BAK:umursamaz: valla diyoruuum şaka yapmayın:olmaz:.. dua edin bakalım temmuz ayı benim için uğurlu olucakmı ki İNANMIYORUMDAAAAAA neyseee.deneyelim bunuda bakalım HAYIRLISI İSE OLSUUUUUN:1rolleyes:.öyle canlaar paylaşim dedim ..:icecream:

merhaba arnavut güzeli ben yeni takılıyorum buraya inş.tedavinin sonucu güzel olur ve bebişlerini kucagına alırsın canım...senin şu adaçayı yagı tarifi var ya onu denedim benim yumurtalık kısımlarımda baya agrım oldu bugün 2.yi yapıcam illa 3 gün mü gerekiyor...bi de bal ve tarcın karısımını denemiş miydin bi değişiklik hissettin mi bi de polen kullandın mı canım ne çok sordum yaa...görüşürüz...

Kızım ya körün istediği bi göz Allah vermiş iki göz Rabbim ne verirse razıyız inşallah temmuzda bu topiği coşturursun hadi bakalım kolay gele güzelim
Bende bazen korkuyorum ya ikiz olursa nasıl bakıcam çalışıyorum diye sonra düşünüyorum, olsun diye o kadar maddi manevi yıpranıyoruz Rabbim verirse dayanma gücünü de verir en kötü ihtimelle ücretsiz izne ayrılırım diyorum Allah hepimizin yüzünü güldürsün:dance::dance::dance::dance::dance:

anım beniiim doğru söylüyosun aslındadaaa iştee gözüm yemiyoo.bide rahata çok alıştım 2 yıl evimde yemek pişmiyo kayınvaldemdeyiz dükandayız hep ..o yüzden düşününce ben ne yaparım..benim zar zor kendime yetekek bir canım var bide iki tane olursaaaakafamçokkarıştı..ama dediğin gibii allahtan gelen herşeyeee KABUUUUUL NAPALIIIMM..sağol genede desteğin içiiin:1hug: AMİİİİİİİN TATLIM İNŞALLAAH TAZ ZAMANDAA HEP BERABER KUTLAMAMIZ DİLEĞİLEE:sm_cool:

arnavut güzelim sen artık mutlu sona yaklaştın inşallah çok az kaldı canım..bişey sorcam sende iltihap olduğunu neye göre söyledi Dr.un..banada Dr.um iltihap demişti hap yazdıama idrar tahlilinde bişey çıkmadı o yüzden kullanmadım hapı.acep idrar tahlili yeterlimiki yada varda tahlilde çıkmamış olabilirmi CADIARZU

İNŞALLAAH TATLIM YA İNŞALLAAAAAH :dance:
inanırmısın benim ne akıntım olurdu,ne idrarımda bişey yanma falan,nedee tahlilerimdee problem..bende duyunca çok şaşırdım..hatta doktor karıştırdımı beni başkasıyla diye düşünmedim değil.ama bugünde tastikleyincee BİR AVUÇ DOLUSU İLTHAP YAPIŞIKLIK VAR DEYİNCE ozaman inandım..Gerçekten belki ürkütücü gelebilir amaa bunun en iyi tehşisi amelyatını olmak.içim temizlenmesine rağmen tekrar tekrarlıyo ve bu spermlerin yumurtaya ulaşmadan ölmelerine sebep oluyomuş..içim resmen yosunlu su gibiymiş düşünebiliyomusuun:1shok: yanii hiç bir belirtisi yoktuu inan..kendime dikkat etmem gerekicekmiş..ama daha napim bilmiyorumki ayaklarımı sıcak tutuyorum ,belim olsun bataniyeylemi gezicem hep:bbo:..bilmiyorum artık nasıl olucak..

merhaba arnavut güzeli ben yeni takılıyorum buraya inş.tedavinin sonucu güzel olur ve bebişlerini kucagına alırsın canım...senin şu adaçayı yagı tarifi var ya onu denedim benim yumurtalık kısımlarımda baya agrım oldu bugün 2.yi yapıcam illa 3 gün mü gerekiyor...bi de bal ve tarcın karısımını denemiş miydin bi değişiklik hissettin mi bi de polen kullandın mı canım ne çok sordum yaa...görüşürüz...

sağol tatlııım hoş geldiiin aramızayerimseniben amiin teşekürederim inşallah tüm isteyenlereee..
canım eğer kasıklarında ağrı olduysa inan onları uyardığı içindiir,ama tedirgin olduysan biraz ara ver ,bidaki adet bitiminde kullanyerimseniben.gerçi inşallah gerek kalmazdaaa:dance:..
evet tatlım poleni bizzat ben kendim denedim GAYET GÜZEL SONUÇLAR ALDIM..yıllardır tırnaklarım kırılırdı ve ben polen sayesinde tırnaklarım 1 hafta içinde süper güçlülerdi,sonra bağışıklık sistemim düzeldi,cildim olsun,moralim olsun,iştahım olsun harikaydııı tabi içten işe yaradımı onu bilmiyorum AMA MALESEF BEN HAMİLE KALAMDIM SEBEBİDE RAHMİMDE SORUN OLMASIYMIŞ ONU BENDE YENİ ÖĞRENDİM AMA ÇOK ŞÜKÜR 15 KİŞİYE YARADI..Bi dene istersen sende şansını denee:1rolleyes:Bal tarçının hala faydasını görüyorum parmak kalınlığında ilthab döküyorum,sık tuvalete çıkıyorum buda demektirki sık bakteri atıyo vucudum..TAVSİYE EDERİM BENDEE HİÇ GEÇ KALMA TEREDÜT DAHİ ETMEE..işte böylee sen istersen direk sonuç alan arkadaşlarla irtibata geçebilirsiin onlar seni en doğru şekilde yönlendirirleryerimsenibengeçmiş olsuuuun

slm kızlar hepinize teşşekkür ediyorum yazdıklarınızdan önerilerinizden dolayıı....sonunda bende hamileyim...önümzdeki ay ilaç kullanmayı düşünürken ilaçsız hamiş oldumm...bunda polen,tarçın bal çörekotuna borçluyumm...bu arada süt buharınıda yaptımm...yapmadığım bişey kalmamış:) ama sonuca değer inş sizde en kısa zamanda ii haberler verirsiniz ayrıca pko lu arkadaşlara da umut olur inş...

arnavut güzeli hamilelik döneminde de polen bal yeniliyo muu bilgin var mı canım şimdiden teşekkür edrim...,inş seninde güzel haberlerini alırız

arnavut güzeli hamilelik döneminde de polen bal yeniliyo muu bilgin var mı canım şimdiden teşekkür edrim...,inş seninde güzel haberlerini alırız

canııııım hiç bilmiyorumkiii:uhm: ama inan senin için araştırıcam çünkü bende kullanmak isterdiim.hiç düşünmemiştiiim iyi oldu sormaaan..yerimseniben.
güzel dileğin için ben teşekürederiiiiiim:1hug:

Back
X