Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim:

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

ARNAVUT GÜZELİM benimde alttan baktı iltihap dedi ama tahlilde temiz çıktı kafam karıştı şimdi hangisine inanayım napayım.seninde alttan bakıncami anladı iltihabı

canım benim ne altan bakınca belli değildii,neden kan tahlilimde sadece idrarımda boool bakteri çıkıyoduu genelde.bende onu su içmediğimden dolayı zannediyorduum..
diyorumyaa en iyiisii HİSTEROSKOPİ yaptırmak..en iyi tehşiz..

:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi

:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:

[sıze="2"]sunam gel gel katıl bana seninle kutluyalım bari kimsecikler yok burda bugün[/sıze]

BENİM İÇİME ÖYLE DOĞUYORKİ ARZUYADA BU KTLAMADAN YAPACAM YAKINDA İÇİME DOĞDU VALLAzemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

arkadaşlar az sonra yola çıkıyoruz antalyaya.inşallah ordada nete girebilirim yoksa çok özlerim sizleri yav.haydi hoşçakalıııııııııınnnn sizi seviyoruuuummmm dua edinde tatilden 3 kişi dönelimkaydirigubbakcemile4

canım iyi tatiller iyi eğlenceler yolunuz açık olsun işallah 3 kişi dönersiniz allah büyük :içelim::CüvCüv:

SİBELİM ,DESTİNAM,ESRAM,SUSUZYAZIM,ARNAVUTUM,UMUTSUZUM,SEVDANEHRİM,DENİZİM HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM KIZLAR SİZİ ÇOK SEVİYORUM opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ÇOK KÖTÜ 2 GÜN GEÇİRDİK EŞİMLE EVET DEDİĞİNİZ GİBİ KAVGA EVLİLİĞİN TADI TUZU AMA BÖYLE ŞİDETLİ KAVGALAR OLMASIN BİZMKİ ÖYLEYDİ ŞÜKÜRKİ ÇOK UZATMADIK ALLAH KİMSENİN EVİNE HUZURSUZLUK KOYMASIN HERKES MESUT MUTLU YAŞASIN :gitme:

amin canım allah bir daha böyle kavga yaşatmasın size döktürmüşsün yine hamilelik haberini alınca işallah sende hamile kalınca gör bak sayfalar taşıcak kutlamalardan işallah

BENİM İÇİME ÖYLE DOĞUYORKİ ARZUYADA BU KTLAMADAN YAPACAM YAKINDA İÇİME DOĞDU VALLAzemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

evet arzudan bende çok umutluyum allah yüzünü güldürsün güzel arzucuğun:roflol:

hahahahaha ben nededim size bir hamile var gördünüzmübuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn hahaahha cnmm tebrik edrmm arzummm bak tatlım medyuma:):)haha acayp hissetmiştm yanlz KEDERSİZİM BİZDE SENİ ÇOK SEVİORUZZZZZ destina inş 3kişi dön emiii:):)daha durun hamleleer var varrrbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

AHHH AMİNNNN CANIM AMİNNNNNNNN :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

hahahahaha ben nededim size bir hamile var gördünüzmübuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn hahaahha cnmm tebrik edrmm arzummm bak tatlım medyuma:):)haha acayp hissetmiştm yanlz KEDERSİZİM BİZDE SENİ ÇOK SEVİORUZZZZZ destina inş 3kişi dön emiii:):)daha durun hamleleer var varrrbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus EVET CANIM HAKLISIN MEDYUM DEMİŞTİM SANA :)) BENİM ÖYLE HİSLERİM YOKTUR NAPİMM kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 YETERKİ HAMİLE ÇIKSINDAA SEN HİSSETT :Saruboceq: :Saruboceq:

Slm kızlar geldim ama kimseler yok.. Serapcım hayırlı olsun.Allah hayırlı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşallah... a.s.:nazar::nazar:

Back
X