Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saol canım ...o kadar yararı varki belki hamilelikte de faydalı olur diye düşündüm haftya doktora gidecem sorarım bakalım ne diyecek ona göre bende haber veririm...

canım öncelikle doktora danışılmalıı diyo mutlaka.en azından heralde 3 ayı geçtikten sonraa tüketilmeliii..ve inan okadar faydalıymış ki bebeğeee.. bak bunu oku isterseenhttp://www.arisutu.net/polen-hakkinda-bilgiler.html

:1shok: amaaaaaaaaaan seraaaaaaaaaap kız ben bu yazını görmedimyaaa tatlıııııııııım:sm_cool: ay ne güzel bir habeeeeeeeer..aaa çok sevindiiiiiiiim:dance: :dance: :dance: inanmıyorum yaaa çok şüküüüür çoook.kızlar görüncee çok mutlu olucaklaar bir hamişimiz var dahaa BİR YEĞENİMİZ DAHAA GELİYOOOO canıım HAYIRLI UĞURLU OLSUUN TATLIM BENİİİİİİİİİİİM RABBİM HAYIRLI BİR HAMİLELİK SÜRECİNİ VERSİN SANAA,ELİ AYAĞI DÜZGÜN OLSUUUN,SAĞLIKLI OLSUUUN:teytey: :teytey: :teytey:

CANIM TEBRİK EDİYORUM SENİİİİ:1hug: hihoyyyt hihoyyyt İNAN ÇOK MUTLU OLDUM.BENDE HABİRE SORUNUN CEVABINI BULMAK İÇİN ODAKLANDIIM İYİKİ GÖRDÜM YAZINI YOKSA ÇIKIYODUM ARTIIK.SÜPER BİR SÜPRİZ OLDUUU BU BENİÖ İÇİİİN.. birde umutsuz arkadaşımız hisetmiştii demek senmişsiiin müjdeyii vereeeen:teytey: :teytey: :lepi: :lepi: :lepi:

ArnavutGüzelinin Kürü ile HAMİLE kalanlaaaar...MaşaLLaaaaaah

1-BSKK.....................:CüvCüv:

2-Ebrum....................:CüvCüv:

3-Roka.......................:CüvCüv:

4-arzu38....................:CüvCüv:

5-Zeynomh................:CüvCüv:

6-asu1984.................:CüvCüv:

7-destna....................:CüvCüv:

8-sevdiceğim.............:CüvCüv:

9-Cemre822..............:CüvCüv:

10-nehir67................:CüvCüv:

11-papatyaaa...........:CüvCüv:

12-nefican..................:CüvCüv:

13-durualya.................:CüvCüv:

14-Sudennnaz............:CüvCüv:

15-Denizsizada...........:CüvCüv:

16-Serap _5434..............:CüvCüv:zemuszemus

kızlaaar yarın tatiiil ,inşallah uğrarsınıızda görürsünüüz bu güzelliğiiiiii:)) size süpriz olucaaak.nedenseee hep bana denk geliyoooo..YEĞENLERıMı ÇOK SEVıYORUUM iyiki geldiniiiiz canlaaaar..HOŞGELDıNııııııZ TEYZELERıNıZıı ÇOK SEVıNDıRDıNıııııZZ..

E SERAP ANLAT BAKALIM NASIL OLDUU??belirtilerin neydii.biliyorum adet düzensizliğin vardı..
eşine söyledinmiii??aaaaa çok merak ettim nasıl tepki verdii?paylaş bizimlee bu mutluluğunuuuu?? kan testi mi yaptırdın ,kanmıı?

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis ohbeee gece gece ne güzel bişey duydummmm gözün aydın canımmm allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnn hayırlı evlatlar versin inşallahhhhh :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: darısıı bizim gibi bütün isteyenlerin başına inşallahhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım doktorun söyledikleri ne güzel %80 süpermiş ahanda şuraya yazıyom gör bak bebişler geliyor eşimde hep dua ediyor allahım ikiz olsun diye işallah kız ne güzel ikisi bir arada çıkarırsın :CüvCüv::CüvCüv:

Allah seni ve kocanı bebişinle parkta dondurma yemeyi nasip eder işallah:icecream::icecream::icecream::icecream::icecream:

:gitme: :gitme: ben menapoza girdim galibaa yaa :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

daha neler ya ne menepozu CADIARZU bak benim arkadaşım 40 yaşında 5 sene önce menepoza girdi onlarda ırsı imiş 5 yıllıkta evli şuanda da 6 aylık ikizlerine tüp bebekle hamile onunda çaresi var artık

canım sabah öss var kardeşimde gircek işallah bebeğin uğurlu gelir sınavın iyi geçer :Saruboceq:

hayırlı olsun canım allah kucağına sağ sağlim almayı nasip etsin e detayları anlat bakalım aşama aşama

serapcım hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin.işte bu topic mükemmel sizin haberlerinizle mutlu olup moral buluyoruz çok şüküüüüürrkaydirigubbakcemile3

ARNAVUT GÜZELıM benimde alttan baktı iltihap dedi ama tahlilde temiz çıktı kafam karıştı şimdi hangisine inanayım napayım.seninde alttan bakıncami anladı iltihabı

arkadaşlar az sonra yola çıkıyoruz antalyaya.inşallah ordada nete girebilirim yoksa çok özlerim sizleri yav.haydi hoşçakalıııııııııınnnn sizi seviyoruuuummmm dua edinde tatilden 3 kişi dönelim

SİBELİM ,DESTİNAM,ESRAM,SUSUZYAZIM,ARNAVUTUM,UMUTSUZUM,SEVDANEHRİM,DENİZİM HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM KIZLAR SİZİ ÇOK SEVİYORUM opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ÇOK KÖTÜ 2 GÜN GEÇİRDİK EŞİMLE EVET DEDİĞİNİZ GİBİ KAVGA EVLİLİĞİN TADI TUZU AMA BÖYLE ŞİDETLİ KAVGALAR OLMASIN BİZMKİ ÖYLEYDİ ŞÜKÜRKİ ÇOK UZATMADIK ALLAH KİMSENİN EVİNE HUZURSUZLUK KOYMASIN HERKES MESUT MUTLU YAŞASIN :gitme:

YOLUN AÇIK OLSUN CANIM KENDİNE İYİ BAK BİZDE SENİ SEVİYORUZ CANIM opuyorumnanaktan ORDAN 3 KİŞİ OLMADAN SAKIN GELMEkaydirigubbakcemile3
ÖZLETME KENDİNİ FIRSATINI BULDUĞUN AN YAZ BURAYA TAMAMMI TATLIM HADİ GÜLE GÜLE:gitme: :gitme: :gitme:

ÇOK ŞÜKÜR BİR HAMİLEMİZ DAHA OLDU CANIM ALLAH TAMAMINADA ERDİRSİN DARISI BİZ BEKLİYENLERİNDE BAŞINA :Saruboceq:VALLA KUTLAMA YAPMAYI ÖZLEDİM Bİ KUTLAMA YAPAYIM BEN

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…