- Konu Sahibi EU2
-
- #5.641
slm kızlar hepinize teşşekkür ediyorum yazdıklarınızdan önerilerinizden dolayıı....sonunda bende hamileyim...önümzdeki ay ilaç kullanmayı düşünürken ilaçsız hamiş oldumm...bunda polen,tarçın bal çörekotuna borçluyumm...bu arada süt buharınıda yaptımm...yapmadığım bişey kalmamış:) ama sonuca değer inş sizde en kısa zamanda ii haberler verirsiniz ayrıca pko lu arkadaşlara da umut olur inş...
slm kızlar hepinize teşşekkür ediyorum yazdıklarınızdan önerilerinizden dolayıı....sonunda bende hamileyim...önümzdeki ay ilaç kullanmayı düşünürken ilaçsız hamiş oldumm...bunda polen,tarçın bal çörekotuna borçluyumm...bu arada süt buharınıda yaptımm...yapmadığım bişey kalmamış:) ama sonuca değer inş sizde en kısa zamanda ii haberler verirsiniz ayrıca pko lu arkadaşlara da umut olur inş...
selam kızlaaaar kaydirigubbakcemile5 nasılsınııız bakiim?oh be bugün çok yazmamışsınııız hemn okuduuumzemuszemus
canııım KEDERSİZİİİM hoşgelmişsiiin..öncelikle size büyük geçmiş olsun tatlım,seni çok merak ettikyerimseniben döndüğüne sevindiiim.
canım şimdi iyi olmanıza çok sevindiiiim,çok mutlu oldum.inan herkezin evinde olur böyle şeyler,ne mutlu sizeki fazla uzatmadaan toparlayıp büyük bir olgunlukla halletmişsiniiizŞeniz..inan bak hiç kimsee kocasından bal yemez, salıncakta sallanmaz.. hepimizin evinde olur bazen böyle şeyler..bunlar ilişkiyii evliliği güçlendirir inan banaa..kötü günler olmazsaa iyi günlerin kuymaetini bilemeyiiiiz..yerimseniben halletmenize çok sevindiiiiim vallaaa...allah mutluluğunuzuu ,huzurunuzu hiç bozmasın bebişle taçlandırsıın inşallaah tez vakitteee..:Saruboceq:
kızlaaar,kısçeleeeer ben bugün doktora gittiiim.muayene oldum herşey yolunda amaaa ilthabım varrdı ya hani parmak parmak döktüğüm..işte onları vucudum sürekli yaptığından dolayı her ilişki esasında spermleri öldürür o yüzden yumurtaya ulaşmasına engel olur demiştiii..o yüzden bana kurutucu bir ilaç verdi çok pahalı ve bir kere alıcam sadece:uhm: çok ilginç dimiii..sonra iğne verdi yumurtalıklarımı büyütüp 5 gün kullanıcakmışım..tekrar kontrolüm olucak cuma günüü.eğer yumuşlarım geliştiyse çatlatıcı vurup AŞILAMA YAPICAK..yok olmadıysaa tekrar bi 5 gün daha kullanıcam. bunu anlamı %80 hamile kalma ihtimalim olur bide çoğul gebeliğim olabilirmiiiiş:umursamaz: off yaaa..allahım bitane istedim bitane ver noluuuuur vericekseeen..neyse konuyu değiştireliiiiiiiiiim SAKIN BİRİNİİİZ İKİZ DEMEYİN VALLAHA KÜSERİİM BAK:umursamaz: valla diyoruuum şaka yapmayınlmaz:.. dua edin bakalım temmuz ayı benim için uğurlu olucakmı ki İNANMIYORUMDAAAAAA neyseee.deneyelim bunuda bakalım HAYIRLISI İSE OLSUUUUUN:1rolleyes:.öyle canlaar paylaşim dedim ..:icecream:
kızlarr ne varrr ne yokkk napıorsunuzzz kızlar of ya içim ıpırdıorrr varmıdır bişe allahımm yaa kafayı yicem günler geçsee koçişş o gün nededi bilormsnuz calştıgı yere insanlar gelip çocklarıyla dondrma yiorlarmş parkta oynatıorlarmış cocklarını dioki ne güzell keşkee bizimde olsa ALLAHIM NOLUR BABA OLMAYA HAZIRIM BEN DİOR...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
:gitme: :gitme: ben menapoza girdim galibaa yaa :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
iyi akşamlar kızlar.bugün burası en kadar sıcak yaa.çılkım cıktı uyu uyu sabah beri 2 saat uyuyom kalkıyom sersem gibi oluyom bide yarın sınava girecem dua edin bana nolur.bebeğimle birlikte ilk sınavım olacak.yoldada bişe olmadan gideriz inşlh.
kedersizim olur böyle şeyler arada aile içinde tatlıya bağlamanıza sevindim.ben nazara inandiğim için nazardan diyorum tatlım.kendine cok iyi bak morelini bozma.bebeğin inşlh tez zamanda gelirde herşeyin üstünü örter.
YOLUN AÇIK OLSUN CANIM KENDİNE İYİ BAK BİZDE SENİ SEVİYORUZ CANIM opuyorumnanaktan ORDAN 3 KİŞİ OLMADAN SAKIN GELMEkaydirigubbakcemile3arkadaşlar az sonra yola çıkıyoruz antalyaya.inşallah ordada nete girebilirim yoksa çok özlerim sizleri yav.haydi hoşçakalıııııııııınnnn sizi seviyoruuuummmm dua edinde tatilden 3 kişi dönelim
ÇOK ŞÜKÜR BİR HAMİLEMİZ DAHA OLDU CANIM ALLAH TAMAMINADA ERDİRSİN DARISI BİZ BEKLİYENLERİNDE BAŞINA :Saruboceq:VALLA KUTLAMA YAPMAYI ÖZLEDİM Bİ KUTLAMA YAPAYIM BENslm kızlar hepinize teşşekkür ediyorum yazdıklarınızdan önerilerinizden dolayıı....sonunda bende hamileyim...önümzdeki ay ilaç kullanmayı düşünürken ilaçsız hamiş oldumm...bunda polen,tarçın bal çörekotuna borçluyumm...bu arada süt buharınıda yaptımm...yapmadığım bişey kalmamış:) ama sonuca değer inş sizde en kısa zamanda ii haberler verirsiniz ayrıca pko lu arkadaşlara da umut olur inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?