Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
denizsizada nasılsın ?
sabah öss ye girdinmi nasıl geçti sınavın kardeşimde girdi sayıd-salı çok iyiymiş ama sözel kötü geçmiş istediği bölüm olmaz herhalde ama yaşı 18 ilk girişi seneye tekrar hazırlanıcak

[sıze="2"]sunam gel gel katıl bana seninle kutluyalım bari kimsecikler yok burda bugün[/sıze]

BENİM İÇİME ÖYLE DOĞUYORKİ ARZUYADA BU KTLAMADAN YAPACAM YAKINDA İÇİME DOĞDU VALLAzemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

canım beniiiiim inşalllaah tatlıım inşallaaaaaah..bende aynen öyle düşünüyorum.. SİBELİM,ARZUM VE UMUTSUZUM yoldaa.çifte bayram yapıcaz gibime geliyoo az kaldııı:dance: :dance: :teytey: :teytey:

kızlar ben iğneme başladım lütfen dua ediiin .HAYIRLISI OLSUN,SAĞLIKLI OLSUUUN BİTANEE OLSUUUN lütfeeeeeen:Saruboceq::gitme:

slm kızlar hepinize teşşekkür ediyorum yazdıklarınızdan önerilerinizden dolayıı....sonunda bende hamileyim...önümzdeki ay ilaç kullanmayı düşünürken ilaçsız hamiş oldumm...bunda polen,tarçın bal çörekotuna borçluyumm...bu arada süt buharınıda yaptımm...yapmadığım bişey kalmamış:) ama sonuca değer inş sizde en kısa zamanda ii haberler verirsiniz ayrıca pko lu arkadaşlara da umut olur inş...

Canım tebriklerrr sağlıcakla bebişini kucağına alırsın inşallahhh :emir_bebek: darısı buradaki herkeseeee ve tüm isteyenleree :Saruboceq:

Herkese selamlar kimsecikler kalmamış yaa...kutlamalara yetişememişim bendee :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

allah kabul etsin:Saruboceq:
fala inanma falsızda kalma ölü diri getirir der eskiler bakalım olcak mı?:sm_confused:

bakalım hayatım ya inşallah doğru olur bizde seviniriz eşim mutlu olur inşallah
sizlere buraya yazarım hamiş olursamopuyorumnanaktan
iyi dileklerin için tşr ederima.s.kaydirigubbakcemile2

canım beniiiiim inşalllaah tatlıım inşallaaaaaah..bende aynen öyle düşünüyorum.. SİBELİM,ARZUM VE UMUTSUZUM yoldaa.çifte bayram yapıcaz gibime geliyoo az kaldııı:dance: :dance: :teytey: :teytey:

kızlar ben iğneme başladım lütfen dua ediiin .HAYIRLISI OLSUN,SAĞLIKLI OLSUUUN BİTANEE OLSUUUN lütfeeeeeen:Saruboceq::gitme:

canım benimm tedavin hayırlı olsun allahım emeklerini boş bırakmasın allahım sana hayırlı, sağlıklı birtane evlat versin rabbim seninde yüzünü güldürsün canım arkadaşım ben öyle umut ediyorumki senin bu son adetin bu ay meleğin gelecek ALLAHIN izni ile:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım benim inşallah çifter çifter bayram yaparız.....
tedavininde inşallah tez zamanda meyvesini alırsınn..

bizde şimdi kayınvalidelerin köyündeydik.Süpper bi pikniknik yaptık.8 aileydik..şuan çooook yorgunum

Nurcanım bizde seni çoooooook seviyosssssssss

canım benimm tedavin hayırlı olsun allahım emeklerini boş bırakmasın allahım sana hayırlı, sağlıklı birtane evlat versin rabbim seninde yüzünü güldürsün canım arkadaşım ben öyle umut ediyorumki senin bu son adetin bu ay meleğin gelecek ALLAHIN izni ile:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

sağol canııım beniiim allah razı olsuuuuun.AMİİİN CANIM AMİİİİN bakalım artııık kısmetse hayırlısı ise olsuuun..

canım benim inşallah çifter çifter bayram yaparız.....
tedavininde inşallah tez zamanda meyvesini alırsınn..

bizde şimdi kayınvalidelerin köyündeydik.Süpper bi pikniknik yaptık.8 aileydik..şuan çooook yorgunum

Nurcanım bizde seni çoooooook seviyosssssssss

oooh ne güzeeelzemuszemus sevindim iyi geçirdiğinee.sen şimdi dinleen nasılsa yarın iş var bol bol yazışırıız burdaan..
canım çok sağol güzel dileklerin içiin AMİN DİYORUUM darısıı hepimiziin başınaa..:Saruboceq:

ArnavutGüzelinin Kürü ile HAMİLE kalanlaaaar...MaşaLLaaaaaah:nazar: :nazar:

1-BSKK.....................:CüvCüv:

2-Ebrum....................:CüvCüv:

3-Roka.......................:CüvCüv:

4-arzu38....................:CüvCüv:

5-Zeynomh................:CüvCüv:

6-asu1984.................:CüvCüv:

7-destna....................:CüvCüv:

8-sevdiceğim.............:CüvCüv:

9-Cemre822..............:CüvCüv:

10-nehir67................:CüvCüv:

11-papatyaaa...........:CüvCüv:

12-nefican..................:CüvCüv:

13-durualya.................:CüvCüv:

14-Sudennnaz............:CüvCüv:

15-Denizsizada...........:CüvCüv:

16-Serap _5434..............:CüvCüv::nazar::nazar:zemuszemus
:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

günaydııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnna.s.a.s.a.s.a.s akide şekerlerim ballarım nasılsınızzzzzzzzzzzz

bir hamilemiz daha olmuşş serapcım tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin çookk sevindiiimm:teytey::teytey:

kedersizim eşinle sorunlarınızı hallettiğine sevindim canımm arada olur böyle şeyler önemli olan tatlıya bağlamak alkisalkisalkis

arnavutum güzelim hadi bakalım hayırlı olsun aşılama ile gelecek yeğenimiz:ecrin_bebek::emir_bebek:

diğer arkadaşlarım sizlerde iyisnizdir umarım Şeniz

hadi bakalım yeni bir hafta hepinize uğur getirsin haftanız güzel geçsin a.s.

hayirlisabahlar029lr6.jpg

durucum nasılsın canım yeğenimiz nasıl iyi bakıyonmu ona annesi

kedersizim iyi olmaya çalışıyorum şu içim karışmasa daha iyi olcam yemeklerle aram hoş olmasada zorla yiyorum ne ağzımın tadı var nede içtiğim suyun hafta sonu paso yattım acaip bir yorgunluk inşallah sizler daha hafif geçirirsiniz

canım ne zaman gidiyorsun memlekete

Son düzenleyen: Moderatör:
kedersizim durum günaydın... durucum inşallah bu günleri hayırlısıyla atlatırsın.. ilk 3 ay bu tür şeyler oluyormuş ondan sonra düzeliyor... hafta sonu bol bol dinlenmiş yeğenimizin güzel annesi.. Rabbim ikinizide korusun sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.. Elbiseler dar gelmeye başladımı durucum..

durucum,esrmında dediği gibi ilk 3 ay normal bu tür rahatsızlıklar sen merak etme annesi az biraz daha dayan sık kemerini biraz daha:)) canım göişin çıktımı belli oluyormu artık

esram sanada günaydın canım

kedersizim durum günaydın... durucum inşallah bu günleri hayırlısıyla atlatırsın.. ilk 3 ay bu tür şeyler oluyormuş ondan sonra düzeliyor... hafta sonu bol bol dinlenmiş yeğenimizin güzel annesi.. Rabbim ikinizide korusun sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.. Elbiseler dar gelmeye başladımı durucum..

esram canım yattımda eşim hava almıyosun yatıyosun diye şikayet etti durdu-tatlicadiarzu-Allahım en kısa zamanda sizleride anne yapsın canım benim..elbiselerime giriyorumda göğüsler büyüdü tartılıyorum kilo almadım henüz hatta vermiştim bile

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: GÜNAYDINNN KIZLARRRRR Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz nasılsınızz bakalımmm hafta sonunda güzel güzel gezdik dinlendikk yeni bir haftaa başlıyor hepimiz için hayırlı olur inşallahhhh bol bol hamiş haberleri alırızz :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

durucum,esrmında dediği gibi ilk 3 ay normal bu tür rahatsızlıklar sen merak etme annesi az biraz daha dayan sık kemerini biraz daha:)) canım göişin çıktımı belli oluyormu artık

esram sanada günaydın canım

canım eşim kızıyor kendimi düşünüyomuşum kafamçokkarıştı yemiyorum diye ama hiç öyle değil aslında yiyorum sadece iştah yok

benim normalde göbeğim vardı zaten öyle gözle görünür bir göbek yok yani bu hafta
8.haftaya giriyoruz hafta sonu kontrolümüz var

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: GÜNAYDINNN KIZLARRRRR Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz nasılsınızz bakalımmm hafta sonunda güzel güzel gezdik dinlendikk yeni bir haftaa başlıyor hepimiz için hayırlı olur inşallahhhh bol bol hamiş haberleri alırızz :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydın arzuuumm amin aminnn

sanada gÜnaydın arzucum nasılın bugÜn varmı bır belırtın:)))

canım eşim kızıyor kendimi düşünüyomuşum kafamçokkarıştı yemiyorum diye ama hiç öyle değil aslında yiyorum sadece iştah yok

benim normalde göbeğim vardı zaten öyle gözle görünür bir göbek yok yani bu hafta
8.haftaya giriyoruz hafta sonu kontrolümüz var

Allahım sen durumun bu haftaki kontrolününde sağlıklı geçirmesine hatta dokuz ay boyunca sağlıklı bir hamilelik geçirmesine yardım et.. Dayanma gücü ver rabbim sağlık sıhhat ver... Eşinde sizi düşünüyor canım hani temiz hava güzel gıdalar.. Her ikinizinde güzel beslenmeniz lazım.. Hem hafta içi hep çalışıyorsunya çıkıp hava almanızı istiyor.a.s. a.s. a.s.

Back
X