Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: GÜNAYDINNN KIZLARRRRR Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz nasılsınızz bakalımmm hafta sonunda güzel güzel gezdik dinlendikk yeni bir haftaa başlıyor hepimiz için hayırlı olur inşallahhhh bol bol hamiş haberleri alırızz :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydın arzucum... inşallah yeni hamişler haberini alırız..

sanada gÜnaydın arzucum nasılın bugÜn varmı bır belırtın:)))

mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben belirtimi o nee ben ümidi kestim artık elimdee koca bir kupa civanperçemli bitki çayı varr valla içimde ağaç çıkacak kaç gündür içiyorum yok anamm yokkk :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:

canım eşim kızıyor kendimi düşünüyomuşum kafamçokkarıştı yemiyorum diye ama hiç öyle değil aslında yiyorum sadece iştah yok

benim normalde göbeğim vardı zaten öyle gözle görünür bir göbek yok yani bu hafta
8.haftaya giriyoruz hafta sonu kontrolümüz var
CANIM EŞİN HAKLI SENİ VE BEBEĞİNİZİ DÜŞÜNÜYOR ...VİTAMİN İLACI KULLANIYORMUUSN O İLAÇLAR İŞTAHI AÇAR BİLDİĞİM KADARIYLA
BEN MEMLKETE BÜYÜK İHTİMALLE CUMARTESİ GİDİYORUM CANIM sositososito

mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben belirtimi o nee ben ümidi kestim artık elimdee koca bir kupa civanperçemli bitki çayı varr valla içimde ağaç çıkacak kaç gündür içiyorum yok anamm yokkk :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:
[sıze="2"]canım allahtn hiç bir zaman ümit kesilmez bu işler belli olmuyor arzucum ..örnek olaraka duru arkadaşımız var onunda belli olmamıştı
neden bir kanda baktırmıyprsunki emin olmak için
[/sıze]

[sıze="2"]canım allahtn hiç bir zaman ümit kesilmez bu işler belli olmuyor arzucum ..örnek olaraka duru arkadaşımız var onunda belli olmamıştı
neden bir kanda baktırmıyprsunki emin olmak için
[/sıze]

ben cuma günü tatile gidiyorumm inadınaa cumartesi adet olurumm zaten cuma günü tekrar doktora gidicem o güne kadar olmazsa bakılacak canım hayırlısı artıkk paşa gönlü bilir vallaaa zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

ben cuma günü tatile gidiyorumm inadınaa cumartesi adet olurumm zaten cuma günü tekrar doktora gidicem o güne kadar olmazsa bakılacak canım hayırlısı artıkk paşa gönlü bilir vallaaa zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus
İNŞALLAHHH GELMEZ ADETİN TATİLE 3. KİŞİ GİDERSİNİZyerimseniben

Allahım sen durumun bu haftaki kontrolününde sağlıklı geçirmesine hatta dokuz ay boyunca sağlıklı bir hamilelik geçirmesine yardım et.. Dayanma gücü ver rabbim sağlık sıhhat ver... Eşinde sizi düşünüyor canım hani temiz hava güzel gıdalar.. Her ikinizinde güzel beslenmeniz lazım.. Hem hafta içi hep çalışıyorsunya çıkıp hava almanızı istiyor.a.s. a.s. a.s.

Allah razı olsun canım Şeniz

CANIM EŞİN HAKLI SENİ VE BEBEĞİNİZİ DÜŞÜNÜYOR ...VİTAMİN İLACI KULLANIYORMUUSN O İLAÇLAR İŞTAHI AÇAR BİLDİĞİM KADARIYLA
BEN MEMLKETE BÜYÜK İHTİMALLE CUMARTESİ GİDİYORUM CANIM sositososito

folikasit hala kullanıyorum belki açılır iştahım
hayırlısıyla güle güle git güle güle gel canım kaydirigubbakcemile4

İNŞALLAHHH GELMEZ ADETİN TATİLE 3. KİŞİ GİDERSİNİZyerimseniben

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 duan kabul oldu canım ben ve 2 ablam gidicezz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 şaka bir yana kafam çok karışıkk size hayır falan diyorum ama benimde içimde acabalar varr düşünmemeye çalışıyorumm dalgaya vuruyorum yanii off bilmiyorummm iştee siz benim kusuruma bakmayın bu aralar kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

canııımmm tatilemi gidiyon sen sende hayırlısı ile güle git güle güle gel kaydirigubbakcemile4

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 duan kabul oldu canım ben ve 2 ablam gidicezz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 şaka bir yana kafam çok karışıkk size hayır falan diyorum ama benimde içimde acabalar varr düşünmemeye çalışıyorumm dalgaya vuruyorum yanii off bilmiyorummm iştee siz benim kusuruma bakmayın bu aralar kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

sen ve iki ablan haa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 arzucum bence bir kan testi yaptırsana hayatım.. bellimi olur..

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
esramm82, durualya+, KEDERSıZ+, latsibel+, _arzu_+

arzuumm anladım ben sende benim gibi iğneden korkuyonn eğer kan tahlili yaptırırsan içimiz rahatlar ama sen bilirsin

canııımmm tatilemi gidiyon sen sende hayırlısı ile güle git güle güle gel kaydirigubbakcemile4

evet canım şen dullar olarak tatil yapıcaz bu yıl kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 eşim izin alamayacak herhaldee öyle gözüküyorr onunlada ramazan bayramında giderizz zaten artık yaza geliyor zemuszemus siz gidecekmisiniz biryerlere yoksa doğurayımda seneyemi giderim diyorsunn :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

arzuumm anladım ben sende benim gibi iğneden korkuyonn eğer kan tahlili yaptırırsan içimiz rahatlar ama sen bilirsin

yokkk canım vallahi iğneden korkmak falan değill ama doktor beni cuma günü zaten tahlil yapmak için çağırdıı ilaç bitti o güne kadar adet olmam lazım olmazsan gel kanda bakıcaz dedii öyle birşey söylemese çoktan gitmiştim :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

DUAMI GERİ ALIYORUM OZAMAN :1closedeyes:
İNŞALLAH ADETİN GELMEZ TATİLE 4 KİŞİ GİDERSİNİZ:CüvCüv:

günaydın canım.. sen nasılsın..

iyi olmaya calişiyorum canım.sıcaklar iyice arttı dayanamıyom.sürekli uyku basıyor.

günaydın canım nasılsın bebiş nasıl :ecrin_bebek:

ehh işte canım.hiçbirşey yiyesim gelmiyo yaa ii cene kesildim yemeklerden.sabahtan akşama kadar kalkmadan yatsam yatarım.önceden asla gündüzleri ben yatmazdım eşimde sen neden yatıyosun dr soralım diyor.bende olurmuş böle hamilelikte diyorum.o zman yandın dio.sonlarına doğru nolacak o zman diyo yazık.bebek de ii bakalım.senin bebiş nasil ii mi oda.

Back
X