Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün halay çekeceğiz :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Listemizi de ekleyelim opuyorumnanaktan

umutla beklenilen günlerimiz

1.sırada............................... Sevda Nehri .........................20 Haziran
2.sırada................................Gulayyusu f .........................20 Haziran
3.sırada............................... Aysefilizkol ..........................22 Haziran
4.Sırada................................Esramm82 ..........................23 Haziran
5.Sırada………………………...Everest……………………......23 Haziran
6.Sırada............................... Umutsuz .............................24 Haziran
7.Sırada.............................. .Susuzyaz......................... ...27 Haziran
8.Sırada.................................Latsibel ..............................28 Haziran
9.Sırada.................................Kedersiz ............................28 Haziran
10.Sırada...............................Meyra..... ........................ ...1 Temmuz
11.Sırada...............................ArnavutGüz eli......................7 Temmuz

Ohh arnavutum da eklemiş kendini valla en çok arnavutumdan ümitliyim kıslar kaydirigubbakcemile5

sağlıkla büyüsün erken ama isim düşünmeye başladınızmı aslında erkende değil anca karar veriliyor benim kızımın ismi zeynepzemuszemus

Benimki de tuana olacaktı kız olursa ama okadar çok yayıldıki isim bıkkınlık geldi.hatta tuana ve soyismimi taşıyan mail adresi bile açmıştımmmm :1no2: şimdi durucumun nicki hoşuma gidiyo belki duru olabilir :tomato:

sağlıkla büyüsün erken ama isim düşünmeye başladınızmı aslında erkende değil anca karar veriliyor benim kızımın ismi zeynepzemuszemus

aslında düşünmedik ama eşim hüseyin diye seviyor erkekmiş ona göre :roflol: iki arkadaşı iddiaya girmiş kızmı erkekmi diye :roflol: bende rüyamda hep kız gördüm bilmiyorum kızının ismi güzelmiş allah uzun ömür versin bahtı açık olsun inşallah

teyzesi büyüyor sizleri öpüyor opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan bugün 8. haftaya girdik

ayyy ayyyy kıyamaz ona teyzesiiiiiiiiii,, annesi ceviz yemeği unutma

durucum bende aynı kişiyi düşünüyorum,,, yoksam arzucummmmmmmmm muuuuuuuuuuuuu

kedersizimmmmmmmmmmmmmm

canııımmmm benim arkadaşımın kızının adı tuana çok tatlı birşey bende duru ve alya ismini çok seviyorum o yüzden nickimi öyle almıştım ayyy koy tabiiiiii süper olurrrr inşallah sevdam inşallahhhhh:Saruboceq:

günaydın ayşem
20 sinden sonra herşey belli olacak sırayla

Arzucum cuma günü doktora gidecekti diye hatırlıyorum cuma gününe kadar olmazsa o zaman doktor kan testi yapacaktı yanlışmıyım CADIARZU ama inşallah süpriz yapar bomba olur ozaman beee bombaaa :teytey::teytey:

arzu değil çatlayın işte sülememnaniknanik naniknanik naniknanik

ayyy ayyyy kıyamaz ona teyzesiiiiiiiiii,, annesi ceviz yemeği unutma

durucum bende aynı kişiyi düşünüyorum,,, yoksam arzucummmmmmmmm muuuuuuuuuuuuu

kedersizimmmmmmmmmmmmmm

ilk zaman yedim şimdi yiyemiyorum :1no2:
walla arzum bu saate çoktan girerdi birde kan vercem demişti bence arzuuummmmmm:teytey:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5yerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool::sm_cool::dance::dance::dance::dance:

kedersizim o zaman listeyi hazırlamak sana düşeeerrrrrzemuszemus:teytey:

ayşecim o smileylerin tam çıkmasını istiyorsan bir elinle boşluk tutşuna diğeriylede smileyleri tıkla öyle tam çıkıyor

Esram değildir canım karasakızcıya gitmiştiya hem o bu ay taşınma olaylarından bişey yapammıştı ama susuzyazı bilemem kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…