E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #5.881
arzumda hala girmedi topiğe yoksam
sağlıkla büyüsün erken ama isim düşünmeye başladınızmı aslında erkende değil anca karar veriliyor benim kızımın ismi zeynepzemuszemus
sağlıkla büyüsün erken ama isim düşünmeye başladınızmı aslında erkende değil anca karar veriliyor benim kızımın ismi zeynepzemuszemus
teyzesi büyüyor sizleri öpüyor opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan bugün 8. haftaya girdik
Benimki de tuana olacaktı kız olursa ama okadar çok yayıldıki isim bıkkınlık geldi.hatta tuana ve soyismimi taşıyan mail adresi bile açmıştımmmm :1no2: şimdi durucumun nicki hoşuma gidiyo belki duru olabilir :tomato:
aysefilizkol, durualya+, everest, KEDERSİZ+, latsibel+, sevdanehri
günaydın kızlar,,,
durucum nasılsın,, everestim ya sen,, sibelim,, sevdanehriii,,,, günaydın... haziran 20 si dedimi patır patır dökülüyoruz kızlar haber arka arkaya gelecek............
kedersizim günaydın,,,,,,,, hamile haberini sabırsızlıkla bekliyoruz,,, bizim topikten değilmi arkadaş............
arnavutum canım,,, iğnelerin hayırlı olsun, allahım sana tek çoçuk versinnnnnnnnnnn,,, gönlüne verecek inşallah canım.........
ayyy ayyyy kıyamaz ona teyzesiiiiiiiiii,, annesi ceviz yemeği unutma
durucum bende aynı kişiyi düşünüyorum,,, yoksam arzucummmmmmmmm muuuuuuuuuuuuu
kedersizimmmmmmmmmmmmmm
arzu değil çatlayın işte sülememnaniknanik naniknanik naniknanik
tamam canım razıyım :icecream:kedersizim o zaman listeyi hazırlamak sana düşeeerrrrrzemuszemus:teytey:
tamam canım razıyım :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?