Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşla şimdi konuştum kanı vermiş sonucu 5 te alacakmış hihoyyyt hadi bakalım herkes evli evine köylü köyüne evi olmayan sıçan deliğinekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Yaaaa olmazkiii amaaa mafoldumben saat 5 e kadar napcaz bizzz delikafadulden

hoşgeldin arzucum,,,,,,,,,,,,,

hoşbuldum canım nasılsınn zemuszemus zemuszemus

aaaaaaaaaaaaa bi kerem benim konsantrasyonum bozulduuuu kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-:umursamaz:

yapma yaaaaaaa oldumu şimdi sabah sabah toplaştık buraya daha beklicezmi neyse bizde iş güç yapar vakti tamamlarız yalnız bu hamile kimse ilgi onun üzerine çok merak ettik hepimiz:1shok:

neyse kızlar ben biranönce yemek tatlı olayına girişeyimm kii 5 te burda olmaya vaktim olsunnn görüşürzz :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

yapma yaaaaaaa oldumu şimdi sabah sabah toplaştık buraya daha beklicezmi neyse bizde iş güç yapar vakti tamamlarız yalnız bu hamile kimse ilgi onun üzerine çok merak ettik hepimiz:1shok:

yaaa ben 5'te işten çıkacam siz bende önce kutlayacaksınız en son ben duycam :dilcikar: :umursamaz:

yesinler senin konsantrasyonunu yesinler Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

ye beni bitir beni nurcanıııımmmmm kurbandır sana canııımmm :sm_cool:

evet ya nurcanım okadar zaman bekletcenmi bizi
kafam burda nasıl iş yapim olmaski

yaaa ben 5'te işten çıkacam siz bende önce kutlayacaksınız en son ben duycam :dilcikar: :umursamaz:

ye beni bitir beni nurcanıııımmmmm kurbandır sana canııımmm :sm_cool:

cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

neyse kızlar ben biranönce yemek tatlı olayına girişeyimm kii 5 te burda olmaya vaktim olsunnn görüşürzz :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

kolay gelsin arzumm
bizde isteriz tatlıdan...Ne tatlısı yapıyon bu arada

kolay gelsin canım

arkadaşlar preseed siparişi vermiştim az önce geldi ayy çok heyecanlandım memlektten gelir gelmez deniyecez:kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:

canıııımm hayırlı uğurlu olsun inşallah :lepi:

kedersizim bu sefer tutturdum galibaaaa kesinlikle UMUTSUZ arkadaşımız dimi çatlatma iğnesi olmuştu yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…