E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #5.921
aaaaaaaaaa arzzuuuum gelmiiişşşşşş
günaydın arzummm naberrrr
ben size arzu değil di,yorum ama inanmıyonuzsositososito arzucum hoşgeldin [/QUOTE
HOŞBULDUMMMM..Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
sizi hayal kırıklığığına uğrattığım için özür dilerimm Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
ben size arzu değil di,yorum ama inanmıyonuzsositososito arzucum hoşgeldin [/QUOTE
HOŞBULDUMMMM..Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
sizi hayal kırıklığığına uğrattığım için özür dilerimm Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
özür dileme canııımmm erken girerdin topiğe ondan acaba dedik bide gelmedi kırmızı yaaaa
arkadaşla şimdi konuştum kanı vermiş sonucu 5 te alacakmış hihoyyyt hadi bakalım herkes evli evine köylü köyüne evi olmayan sıçan deliğinekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin arzucum,,,,,,,,,,,,,
özür dileme canııımmm erken girerdin topiğe ondan acaba dedik bide gelmedi kırmızı yaaaa
evet bugün biraz miskinlik yapıp uyudum canımm mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir bu akşam yemeğe misafirim var dün geceyarısına kadar temizlik yaptımm yorulmuşumm benim kırmızılar gelmedi evett gıcık oluyorum onlaraa artık kırmızı bile giymiycemm ama bugün bacaklarım ağrıyoo gelirmi aceppp Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook
arkadaşla şimdi konuştum kanı vermiş sonucu 5 te alacakmış hihoyyyt hadi bakalım herkes evli evine köylü köyüne evi olmayan sıçan deliğinekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aaaaaaaaaaaaa bi kerem benim konsantrasyonum bozulduuuu kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-:umursamaz:
hoşbuldum canım nasılsınn zemuszemus zemuszemus
evet bugün biraz miskinlik yapıp uyudum canımm mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir bu akşam yemeğe misafirim var dün geceyarısına kadar temizlik yaptımm yorulmuşumm benim kırmızılar gelmedi evett gıcık oluyorum onlaraa artık kırmızı bile giymiycemm ama bugün bacaklarım ağrıyoo gelirmi aceppp Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook
canıııııımmm gelmesiiinn ama bebek varsa gelmesin :ecrin_bebek: eğer yoksa bir an önce olursun inşallah nasıl sıkıntı çektiğini anlayabiliyorum canım
yapma yaaaaaaa oldumu şimdi sabah sabah toplaştık buraya daha beklicezmi neyse bizde iş güç yapar vakti tamamlarız yalnız bu hamile kimse ilgi onun üzerine çok merak ettik hepimiz:1shok:
yesinler senin konsantrasyonunu yesinler Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
neyse kızlar ben biranönce yemek tatlı olayına girişeyimm kii 5 te burda olmaya vaktim olsunnn görüşürzz :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
yaaa ben 5'te işten çıkacam siz bende önce kutlayacaksınız en son ben duycam :dilcikar: :umursamaz:
ye beni bitir beni nurcanıııımmmmm kurbandır sana canııımmm :sm_cool:
neyse kızlar ben biranönce yemek tatlı olayına girişeyimm kii 5 te burda olmaya vaktim olsunnn görüşürzz :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
ArkadaŞlarım İŞlerİm varrrrrrrrrrrrrr
kolay gelsin canım
arkadaşlar preseed siparişi vermiştim az önce geldi ayy çok heyecanlandım memlektten gelir gelmez deniyecez:kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?