Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kedersizim bu topikten birimi peki opuyorumnanaktan
evet canım bu topikten
allahım inşallah hamile olurda size ve arkadaşa mahçup olmam ..arkadaşı ve sizi çok umutlandırdım çünkü ne olur allahım hamile olsun :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

evet güzel isim şimdilerde erkekte egemen, kızda duru ve nisa revaçta:ecrin_bebek:

kayınpederin ismimi hüseyin , sen çok uyuyorum demiştin galiba o zaman kız olma ihtimali yüksek zemuszemusben her zaman derimki şanslı annenin ilk çocuğu kız olur zemuszemus

İnşallah canımmm yaa :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ayyyyy inşallah hamiledirrrrrr :CüvCüv::teytey:

yooookk öylesine hüseyin diyoooo eşim modern isimleri sever ben erkekte görkem ismini de beğeniyorum

:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

tamam nurcanımm dediğini yaptımmmmmmmmm hadi bak bekliyoruz

kızlar okan bayülgen kızına ne isim koyacak biliyormusunuz ıSTANBUL
bence çok saçma ne bu ya şehir ismi konulurmu çocuğa zaten bu adam piskopat gibi bişey hiç sevmiyorum onu haa bide nediyo biliyormusunuz ne ben ne eşim çocuk sevmiyoruz demiş dün magazinde izledim madem sevmiyrsunuz ne diye yapıyorsunuz çocuğu allahım yaa siniri oldum ona

yarım saat bilemedin 1 saate kadar haber gelirrrrrrrrrrrrrrrrrr arzumdann bence arzuuuuuuuuuu zemuszemus:teytey:

Aynen yaa bu kadar gıcık sinir bozucu biri olamaz kendini ne zannediyosa bi vurumluk canı var :mymeka: demek öle dedi eee ne diye o çocuğu yapıyolar geri zekalımı bunlar o çocuğun suçu ne mafoldumben

günaydınnnn ben değilimmmmm sositososito lmaz: a.s. a.s. a.s. a.s.

bende duymuştum kızının ismini İSTANBUL koyacağını hatta eşimde bizde ANTALYA mı koysak dedi ..bende olmaz benim memleketimin ismi olsun yani ISPARTA olsun dedimkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sanki ortada çocuk varda bizde alem bi aileyiz sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…