Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bak sen ya bunlar bugun topikdekileri çatırt diye çatlatacaklar.
arnavutumda vardır nurcanımın maili - teli - adresi:)

geldim kızlar geldim kayınım gelmişti buraya kızarkadaşıyla konuyordu msn de şimdi gitti
evet o arkadaşı açıklıyorum sizi daha fazla merakta bırakmak istemiyoruz kanı veren arzu yani tahminlerinizde yanılmadınız

anam bide uyumuşmuş misafiri gelcekmiş 5 te görüşürmüşşşşşş eeee sonuç

anam bide uyumuşmuş misafiri gelcekmiş 5 te görüşürmüşşşşşş eeee sonuç

kız valla misafirim gelcek uyumadımdaa misafir doğruu kandırıkçı olduk azcıkkk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

nurcanım nasıl tembilledin de sölemedi bu arzu..
ama ben tahmin etmiştim.
günü gecen o vardı çünkü:dkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hadi inşallah güzel haberler alırız ya

ben çıkıyorum şimdilik arkadaşa gidiyorum kızı hastaydı bi sorup geleyim hem zamanda geçer sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito

ayyyyyyy sonucu ne zaman alcan arzuuummmm inşallah bebiş vardır :teytey:

Arzucummm inşallah pozitif sonuç alırsınız son kez test felan yapmışmıydın evde kaydirigubbakcemile5

Hoşgeldin sevimsu canım

durualya, denizsizada+, Kamille, KEDERSıZ+, latsibel+, sevdanehri+, susuz yaz, _arzu_+

8 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir

Nurcanım şuan şokdayım...
ben seni en az 30 yaşındasın diye biliyodum hiç profilinede bakmamıştım
yavru kuşum sen daha 25 yaşındaymışsın ya ..öle laflar edince bu kızın yaşı çok büyük sorarsam üzülür diyede soramadım.Ne güzel ya çıtır nurcanım.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben yarın bombayı patlatabilirm demekle ciddiyim kızmadım yani yanlış anlamışsın beni :1hug: bir arkadaşımızın haberini verebilirim :CüvCüv:dedim yaa fazla konuşturmayın benii

bende kızdın zannettim arkadaşım kusura bakma topikten biri herhalde hadi bakalım:teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…