E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
layd pacino..selam bu ara hepinize..YAW AKTARCILARDA NASIL OLMAZ? valla hayret ediyorum baharatçılarda falandamı yok..ben başladınız sandım artık heycanlanıyorum birinizden hamiş haberi gelcek diye vallaa ..ŞİMDİ BU YAĞIN ADI :ADAÇAYI YAĞI (hani içilen adaçayı yokmu onun yağı buu)bu keskin nanesmi bi kokusu var yediğindede acı damağında kalıyo acımsı yani PUL BİBER GİBİ YAKMIYO..daha açık nasıl anlatayım resmini falan koyarım olmazsa siz merak etmeyin..banada kayın valdem bulup getiriyo ama antalyada nerde ararsan var marketlerde bile..neyse BUNUN KULLANIMI ADETİN 5 GÜNÜMDE BEN YAPMAYA BAŞLADIM ÖNCE PEDİME KOYDUM HAFİF YAKTI (yine diyorum çok yanmıyo ama benim cildimle sizin cildiniz aynı olmayabilir diye YAKABİLİR YAZIYORUM.)dayanılmayacak kadarda yakıcı değil HULYANIN YAZDIĞI GİBİ..hem yaksa bile değer ben rahim filminden tut herşey yaptım YAĞIN ACISIYLA ONLARIN ACISIYLA HİÇ KALIYO TABİ İNŞALLAH SEN ONLARI YAŞAMADAN HAMİLE KALIRSIN ..tampon olayına gelelim ben çalıştığımdan dolayı eve geç geliyoruz yatmadan önce tampona yada pedime damlatım yatıyorum hem vucudum dinlenmiş oluyo hemde yağ etkisini daha güzel gösteriyo belimi sarıyorum çorabımı giyiyorum biliyosunuz iltihap soğukluktan olur üşütmekten o yüzden yumurtalıklarınızı sıcak tutun..SİZ İSTERSENİZ SADE PAMUKLADA YAPABİLİRSİNİZ AMA YA ÇIKARAMAZSANIZ DİYEE..BEN TAMPON ÖNERDİM O SİZE KALMIŞ..gece yapın sabah da çıkarın tamponu tabikide..YUMURTLAMA OLMAZ LAYD PACİNONUNDA DEDİĞİ GİBİ İLTHABI ÜŞÜTMEYİ ALIR SADECE..İLTHAB SPERMLERİN RAHİME GEÇMESİNE TÜPLERE ULAŞMASINA ENGEL OLUYO ARKADAŞLAAR..SİZ BU YAĞILA BERABER POLEN TOZUNUDA UNUTMAYIIN OKMUU??ONUDA YAPIN ODA İLAVE OLSUN ..ha bide kızlar ilişkiden sonrada tamponu yaparsanızda iyi olur hem spermler dışarı çıkmamış olur hemde spermlerin yolunu açmış olur..:)))EŞİM DİREKT İÇİNE DAMLATALIM YAĞI DİYO MESELAA ONUNKİ DAHA PARLAK FİKİR..HEHEHEH valla ne yapıcağımızı şaşırdım artık ...DAHA AÇIKLAMALI YAZMAYA ÇALIŞTIM BENDEN BUKADAR NASIL KULLANIRSANIZ KULLANIN NASIL NEZAMAN BAŞLARSANIZ BAŞLAYIN ARTIK YETERKİ İNANIIIIN EN ÖNEMLİSİ BUU ALLAHIN İZNİYLE OLUCAK..öpüyorum hepinizii sağlıcakla kalııın