Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray:

:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:

kızlar evlilik yıldönümümüzü kutlayan :asigim:herkese çok teşekkür ederim çok kibarsınız
Allah işallah hepimize uzun sağlıklı eşlerimizle huzurlu ve çocuklu bir yuva nasip etsin :nazar:

turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi

sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito

BUNLARDA BENİ BEKLEMEDİĞİN İÇİNkötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso

:mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:

:oklava: :oklava: :oklava: :oklava: :oklava: :oklava: :oklava: :oklava: :oklava: :oklava: :oklava: :oklava: :oklava: :oklava:

:tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :

:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek::emir_bebek:arzu için bende koydum kızmla fotomu arzuuuuu bugün senin günün istediğin kadar naz yapabikirsin isteklerini sıralayabilirsinhihoyyyt

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA HAHAHAHAHAHA HADİİİ HALAYAAAAAA HAHAHA
URL=http://img31.imageshack.us/i/halaygrup.jpg/]
halaygrup.jpg
[/URL]

Nurcanım şuan şokdayım...
ben seni en az 30 yaşındasın diye biliyodum hiç profilinede bakmamıştım
yavru kuşum sen daha 25 yaşındaymışsın ya ..öle laflar edince bu kızın yaşı çok büyük sorarsam üzülür diyede soramadım.Ne güzel ya çıtır nurcanım.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile3

ACABA HANGİ LAFLARIMA DAYANARAKTAN YAŞIMI BÜYÜK SANDIN KIZ ANLAMADIM ÇOKTA GENÇ SAYILMAM ASLINDA şakkıdı
kızlar evlilik yıldönümümüzü kutlayan :asigim:herkese çok teşekkür ederim çok kibarsınız
Allah işallah hepimize uzun sağlıklı eşlerimizle huzurlu ve çocuklu bir yuva nasip etsin :nazar:
CANIM EVLİLİK YILDÖNÜMÜZNÜZ KUTLU OLSUN NİCE NİCE SENELERE EVLİLİĞİNİZ BİR ÖMÜR BOYU SAĞLIKLI HUZURLU VE MUTLU DOLU GEÇSİN İNŞALLAH SENYEDE KUCAĞINIZDA BEBEĞİNİZLE KUTLARSINIZ :emir_bebek:

kedersizim harikasın valla yine çoşturdun.. kutlamanı yap hayatım inşalllah yakında senin için kutlama yapacaz..

ARZUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM CANIM BENİMMMMMMMMMMMMM İNAN ÇOK SEVİNDİMMMMMMMMMMMMM RABBİM TAMAMINADA ERDİRSİN İNŞALLAH DARISI BİZİM GİBİ BEBEK ÖZLEMİ ÇEKENLEREDE AYYYYYYYYYYY İNAN ŞUANDA KENDİM HAMİLEYMİŞİM KADAR SEVİNDİM SENİ TEBRİK EDİYORUM ARKADAŞIM GÖZÜNÜZ AYDIN

BEN KUTLAMALARI KAÇIRDIM AMA BEN KENDİMCE BİR KUTLAMA DAHA YAPAYIM BENİ BEKLEMEDİN YAA ALACAĞIN OLSUNN:mymeka:

:

BUNLARDA BENİ BEKLEMEDİĞİN için

:mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:

:oklava: :oklava: :oklava: :oklava: :oklava: :oklava: :oklava: :oklava: :oklava: :oklava: :oklava: :oklava: :oklava: :oklava:

:tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :

canım yaaaaa bana kızcağını biliyordumm ama sen özelini okumadan çıktınnnn bidee arkadaşıma gidiyorum dedinnn ay sen gelene kadar çatlardımm bennn ama sen beni affedersinnn ağlarım baakkkk senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
güzel dileklerin içinnn çok teşekkür ederimmm allahımmm tüm isteyenlere nasip etsin inşallahhhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA HAHAHAHAHAHA HADİİİ HALAYAAAAAA HAHAHA
URL=http://img31.imageshack.us/i/halaygrup.jpg/]
halaygrup.jpg
[/URL]

en baştakii beeen ikincii umutsuuuuuuz üçüncüüü arzuuuuuuuu böyle devam ediyooo şapi şapi şapiiiiiiiiiiiiiiii:sm_cool: :sm_cool:kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım yaaaaa bana kızcağını biliyordumm ama sen özelini okumadan çıktınnnn bidee arkadaşıma gidiyorum dedinnn ay sen gelene kadar çatlardımm bennn ama sen beni affedersinnn ağlarım baakkkk senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
güzel dileklerin içinnn çok teşekkür ederimmm allahımmm tüm isteyenlere nasip etsin inşallahhhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ŞAKA YAPTIM CANIM BENİM AĞLAMA HEMEN TAZE ANNEMİZ :gitme: BENDE OLSAM SÖLERDİM ÇOK SABIRSIZIM BENDEşakkıdı
VALLA SONUCUNUN BU KADAR ERKEN ÇIKACAĞINI BİLSEM GİDERMİYDİM HİÇ

AMA BEN SANA 2 GÜN ÖNCE NE DEDİM BU KUTLAMADAN ÇOK YAKINDA ARZUYADA YAPACAM DEMİŞTİM DİMİ 6. HİSSİMLE GURUR DUYUYORUM VALLA:delphin:

ARZCUM İNAN OKADAR ÇOK MUTLU OLDUMKİ SENİN BU HABERİNE EN AZ KENDİM HAMİLEYMİŞİM GİBİ SEVİNDİM
ŞUANDA SENİN YÜZ İFADENİ VE RUH HALİNİ GERÇEKTEN ÇOK MERAK EDİYORUM KİM BİLİR EŞİNE SÖLERKEN NE ÇOK SEVİNECEK

susuz yaz canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice senelere canım

en baştakii beeen ikincii umutsuuuuuuz üçüncüüü arzuuuuuuuu böyle devam ediyooo şapi şapi şapiiiiiiiiiiiiiiii:sm_cool: :sm_cool:kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3[FONT="Arial Black[/FONT][/SIZE][/COLOR] [/COLOR][/B][/QUOTE]
[COLOR="Purple"]HANİ BEN HANİ BEN :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

Back
X