Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben çıkıyorum kıslarrr bugünde çok güzel eğlendik sevindik mutlu oldukkk umarım hep böyle oluruzzz .Sırf buraya takıldığım için işlerimi yapamaz hale geldim inanınn kendimi buradan alamıyorummm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ALLAHH ıYıLııĞıNıZı VERSıNNN O RESıMLER NE ÖYLEEE KOPTUM HALAY EKıBıNEEEE UMUTSUZ SEN BELıRTıLERı ÇOK MERAK EDıYON YAA KMERAYI AÇ MEMıŞLERıMı GÖSTERCEM SANA kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

ALLAHH İYİLİİĞİNİZİ VERSİNNN O RESİMLER NE ÖYLEEE KOPTUM HALAY EKİBİNEEEE UMUTSUZ SEN BELİRTİLERİ ÇOK MERAK EDİYON YAA KMERAYI AÇ MEMİŞLERİMİ GÖSTERCEM SANA kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

:1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:

Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
aysefilizkol, ArnavutGüzeli+, esramm82, iipekkk, KEDERSıZ+, momi, sevdanehri, susuz yaz+, umutsuzz, _arzu_+

:1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ALLAHH İYİLİİĞİNİZİ VERSİNNN O RESİMLER NE ÖYLEEE KOPTUM HALAY EKİBİNEEEE UMUTSUZ SEN BELİRTİLERİ ÇOK MERAK EDİYON YAA KMERAYI AÇ MEMİŞLERİMİ GÖSTERCEM SANA kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

hahaahah deliii gel msnee gell:):)halay senin içindi hahahahaha cok komikler yaa

Konuyu Toplam 15 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
ArnavutGüzeli, aysefilizkol+, denizsizada+, esramm82, iipekkk, KEDERSıZ+, leli, sevdanehri+, sirinee, Tiny, umutsuzz+, _arzu_+

abuu kızlaar duyan gelmiiiiş.misafirlerdee gelmiiiiiiiiiiiiş:)))))))))

kizlar meraba ben yeniyim burada. 6 aydir evliyim. habgi kurden bahs ediyorsunuz anlamadim.
:1no2:

kızlar ne zmandır uğraşıorum bebek için en son çatlatma iğnesi oldum şimdi beklemedeyim inşallah sonuç verirde özlemim biter hepimizin özlemi sona erer inşallah:Saruboceq::CüvCüv::emir_bebek:

Back
X