Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:emir_bebek:amannnnnn ne güzel bir kutlamaa:hooray: :hooray: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bu bebek çokkkkk şanslı olacak arzuuu:dance: :dance: :emir_bebek: :emir_bebek:

kızlar dua ediorsnz dime canlarım hamilemiyimdir ya iilim diliim kedersizzz hiisseet biii hisssettttkaydirigubbakcemile3

arzum şimdi oldumu yaneee.. bizde görmek istiyoz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben şimdilik çıkıyorum gene geliriiiiim kızlaar ıĞNE ZAMANIM GELDıı ..

ALAHIMMMMMMMM YAAAA CILDIRMAMAK MMKÜN DEĞİLLL ADAM ÖNCEDEN KADINMIŞ SORA ERKEK OLMUŞ HAMİLE KALMIŞ AMAAAAA HAHAHAHAHAHA

[sıze="2"]hahahahah gülsekmiii ağlasakmı kızlarrrr bakıp bakıp çılrmak için süper bi bahanee::) had ben kaçtımm yorumlarınızı okucam hahahahahaha byby[/sıze]

ben şimdilik çıkıyorum gene geliriiiiim kızlaar İĞNE ZAMANIM GELDİİ ..

iyi akşamlar canımm... haydi inşallah sende bu iğnelerden biran önce kurtulda gelsin bebişler..kaydirigubbakcemile4

kızlar rüyamda üçüzlerimin olduğunu gördümmmmmmmafoldumben

ayy ne güzel bir riya canımm... valla ben dün yazmıştım çoğul gebelik çok isterim tabi sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde.. heleki ikizlerim olsa keşke diye hep dua ediyorum.. rüyan hayır olsun inşallah..

[sıze="2"]hahahahah gülsekmiii ağlasakmı kızlarrrr bakıp bakıp çılrmak için süper bi bahanee::) had ben kaçtımm yorumlarınızı okucam hahahahahaha byby[/sıze]

umutsuzum alemsin valla.. allah seni hamiş etsin emi..

iyi akşamlar canımm... haydi inşallah sende bu iğnelerden biran önce kurtulda gelsin bebişler..kaydirigubbakcemile4

ayy ne güzel bir riya canımm... valla ben dün yazmıştım çoğul gebelik çok isterim tabi sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde.. heleki ikizlerim olsa keşke diye hep dua ediyorum.. rüyan hayır olsun inşallah..

evet canım eşimde görmüş bende 2 kere gördüm üçüzümüzün olduğunu
:CüvCüv:kafamçokkarıştı

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
esramm82, ArnavutGüzeli, aysefilizkol, nazanım, SadeceMeyra+, sirinee, umutsuzz

meyram sayfaları okuyon heralde...ayşecim sesin çıkmıyo nerelerdesin...

Back
X