Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 olsunnn işteee bişey olsaydııı çok normal bi gece olacaktııı evlilik yıldönümünün farklı olması lazımm sizinkide oldukça farklı olmuşş soranlara sızdık dersinizz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3[/QUOTE

evet bayağı farklı oldu:cokacimcoook:içelim:1shok:

31 yaşındayım arzucum 2 ay önce doktora gittim ultrason temiz çıktı hormonlarım LH hormonum biraz yüksek çok önemli bir sorun yok dedi ama ben ilaç kullanmayınca adet olamıyorum dedim adet düzenleyici agnucaston ilacını verdi kullandım 2 ay önce ama hala adet olmadım

bugün yine kalabalığız
Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
susuz yaz+aysefilizkol+bernaumut+denizsizada+durualya+esramm82+latsibel+nazanım+sevdanehri+
xxeylulxx+_arzu_+
umutsuz ,meyram , kedersiz birde arnavut yok

31 yaşındayım arzucum 2 ay önce doktora gittim ultrason temiz çıktı hormonlarım LH hormonum biraz yüksek çok önemli bir sorun yok dedi ama ben ilaç kullanmayınca adet olamıyorum dedim adet düzenleyici agnucaston ilacını verdi kullandım 2 ay önce ama hala adet olmadım

canım hamile olmayasın 2 ay çok uzun süre hep böyle uzunmu olamıyon

kızlar dün gecemiz çok güzel geçti ama sonu kötüydü eşime dedim ki gelirken şarap al oda şarap içemiyor bira almış alkol ona dokunmasına rağmen içti bende içtim :içelim:ve sabah bir kalktık tv.açık cam açık biraz fazla kaçırmışsız ve sızmışız mafoldumbenservise bile anca yetişti birşey yapmadık dün gece ufffff ya sinir olduk:çok üzgünüm:

KIYAMAM SAN YAAAAAAAAAAA,, susuzyaz canım buda anılara eklendi yani :))... bu akşam a sakla kendini ........ :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:

kızlar şimdi eşim geliyor doktora gidicez benim ağrım artıyor sanki kahverengi lekeler var çamaşırımdaa korktum çokk bana şans dileyinn

umutla beklenilen günlerimiz

1.sırada............................... Sevda Nehri .........................20 Haziran
2.sırada................................Gulayyusu f .........................20 Haziran
3.sırada............................... Aysefilizkol ..........................22 Haziran
4.Sırada................................Esramm82 ..........................23 Haziran
5.Sırada………………………...Everest……………………......23 Haziran
6.Sırada............................... Umutsuz .............................24 Haziran
7.Sırada.............................. .Susuzyaz......................... ...27 Haziran
8.Sırada.................................Latsibel ..............................28 Haziran
9.Sırada.................................Kedersiz ............................28 Haziran
10.Sırada...............................Meyra..... ........................ ...1 Temmuz
11.Sırada...............................ArnavutGüz eli......................7 Temmuz

esraamm sakızı çıkarmadın dimi canım CADIARZU

:utangac: :utangac: :utangac: bu sabah çıkardım canım dayanamadım çok kaşınıyodu kadına sordum tamam rahatsız ediyosa çıkar dedi 2 gün kaldı.. birde kadın dediki ta adet olana kadar hergün akşam ayaklarını havaya dik zeytinyağıyla kasıklarına masasj yap dedi.. birde ne dedi durum biliyormusun senin rahmin çok küçük dedi:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: fitil kullan biraz büyüsün dedi..:çok üzgünüm::çok üzgünüm: artık neyi kastetti anlamadım..:umursamaz:

canım bence detaylı bir tahlil yaptır belki prolaktin hormonun yüksektir çünkü bende senin gibi çok uzun süre adet olmadığımda prolaktin hormonum yüksekti ve ilaç kullandım sonra adet olmuştum sende baktır boşlama olurmu

kızlar şimdi eşim geliyor doktora gidicez benim ağrım artıyor sanki kahverengi lekeler var çamaşırımdaa korktum çokk bana şans dileyinn

canım korkma allahın izniyle birşey olmaz lekenmeler oluyormuş zaten ama doktora gidin biran önce ne var ne yok iyice anlıyın

kızlar dün gecemiz çok güzel geçti ama sonu kötüydü eşime dedim ki gelirken şarap al oda şarap içemiyor bira almış alkol ona dokunmasına rağmen içti bende içtim :içelim:ve sabah bir kalktık tv.açık cam açık biraz fazla kaçırmışsız ve sızmışız mafoldumbenservise bile anca yetişti birşey yapmadık dün gece ufffff ya sinir olduk:çok üzgünüm:

hayırlısı olsun canım... bir anı olarak anlatır anlatır gülersiniz artık..kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

Aman canım korkma bişey olomaz hayırlısıyla stres yapma sakın eşini bekle uzan yat :1hug:

geçmiş olsun canım... inşallah bişey yoktur stres yapma eşin gelene kadar uzan.. Allahım sen arzuma yardım et bebişi ona sıkı sıkı tutunsun.. Lütfen dikkat et kendine..sonuçların iyi olur inşallah gelir gelmez bize haber ver tatlım

:utangac: :utangac: :utangac: bu sabah çıkardım canım dayanamadım çok kaşınıyodu kadına sordum tamam rahatsız ediyosa çıkar dedi 2 gün kaldı.. birde kadın dediki ta adet olana kadar hergün akşam ayaklarını havaya dik zeytinyağıyla kasıklarına masasj yap dedi.. birde ne dedi durum biliyormusun senin rahmin çok küçük dedi:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: fitil kullan biraz büyüsün dedi..:çok üzgünüm::çok üzgünüm: artık neyi kastetti anlamadım..:umursamaz:

ilginç şeyler demiş :uhm:keşke biraz daha sıksaydın dişini işallah fayda etmiştir 2 günde canım:Saruboceq:

esramm zeytinyağla masaj tamamda rahmin küçük fitil kullan demesine takıldım bence buna doktor karar vermeli aman esram sen düşünme hani halk arasında çatı küçük derler ya ne insanlar doğuruyooo bende miyomda var doktor dediki hem bebek hemde miyom beslencek merak etme rahmin onları çokda güzel taşır buda demektirki bayanların rahmi hem bebekleri taşıyo hemde miyom kisti taşıyooo korkma sen bebeğim benim

eylülüm canııım hepimize yazmışsın iyi olduğuna çok sevindim hemde çooookkk Şeniz 8 haftaya girdik dün cumartesi kontrol var teyzesi allahım tez zamanda sizleride anne yapsın :Saruboceq: canım aradada olsa gel uğra bize öpüyorum kocaman Şeniz

ayyyyy canimmmmm bende iyi olmana cok cok coooooooook sevindim...ne guzel yaa caninin icinde can var super yaaaaa...rabbim hepimize tattirsin bu mutlulugu insallah..amin amin insallah...tabi canim ben yine arada girer bakarim....kendine dikkat et tammammi,vitaminli seyler ye,ceviz balik sebze,salata vs...balik ve ceviz cok cok onemli bunlari sakin unutma...calisiyorsun zor oluyordur senin icin ama once sagligin ve bebegin....oyyyyyy teyzesi kurban olsun onaaa buyuyor annesini icinde..cumartesi dr dan geldikten sonra haber ver banada olurmu? opuyorum seni.kendine cok cok iyi bak,opuyorum .....:ecrin_bebek::nazar:

ayyyyy canimmmmm bende iyi olmana cok cok coooooooook sevindim...ne guzel yaa caninin icinde can var super yaaaaa...rabbim hepimize tattirsin bu mutlulugu insallah..amin amin insallah...tabi canim ben yine arada girer bakarim....kendine dikkat et tammammi,vitaminli seyler ye,ceviz balik sebze,salata vs...balik ve ceviz cok cok onemli bunlari sakin unutma...calisiyorsun zor oluyordur senin icin ama once sagligin ve bebegin....oyyyyyy teyzesi kurban olsun onaaa buyuyor annesini icinde..cumartesi dr dan geldikten sonra haber ver banada olurmu? opuyorum seni.kendine cok cok iyi bak,opuyorum .....:ecrin_bebek::nazar:

canım çok iştahsızdım 2 gündür azcık yemeye başladım ama yinede istekli değilim ceviz badem yedim 2-3 haftalıkken şimdi canım almıyor parfüm bile kötü kokuyor sanki doktordan gelince yazarım sizlere sende kendine iyi bak a.s.:nazar:

Back
X