Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
esramm82, aysefilizkol, durualya+, latsibel+, nazanım, _arzu_+

misafir takılmıyo artık kaydirigubbakcemile3

sizlerede gunaydin kizlarrrrrrr..ben pek yazmamaya calisiyorum topige girmemeye calisiyorum ama yinede okumadan gecemiyorummm..girip yazmamamin sebebide :buraya girince inanilmaz stres yapiyorum ve bebek fikri bir an bile olsun aklimdan cikmiyor..oyuzden girip yazmamaya calisiyorum .......boylelikle azda olsa bebek fikrinden ariniyorum...cemre822 hamileliginin guzel gecmesine sevindim,durualyammmmmm canim benimmm bebis buyuyor annesi cinsiyeti 1 ay sonrami belli olacak?8 haftanin icindesin sanirim,insallah bebis uzmuyordur guzel annesini...:1hug:allah herseyin hayirlisini nasip etsin hepimize...susuz yaz canim evlilik yildonumun kutlu olsun,dilerim seneyede bebisle kutlarsiniz..latsibelim tedavin nasil geciyor dilerim sende en kisa zamanda :CüvCüv:ahanda boyle olursun......aarnavut guzelininde insallah tedavisi olumlu sonuc olur,oda en kisa zamanda melegine kavusur...o bunu coktan hak etmis ama rabbim daha zamanini doldurmamis...herkesin duasindasin allah yardimcin olsun.....arzu canim senin adina cok cok sevindim dunde tebrik ettim ama yine yazayim rabbim senide bebeginide nazarlardan korusun insallah.sag salim dogurup kucagina almayida naip etsin....kedersiz arkadasim canimmmmm benimm yaaaaaaa senin kalbin okadar temizki rabbim herseyi hissettiriyor..dilerim en kisa zamanda o his senin icine girer ve sende bebegine kavusursun......sadece meyra canim allah yardimcin olsun insallah en kisa zamanda kucaginda boyle birini goruruz:ecrin_bebek:......esram 82 canim dualarim seninle dilerim sende en kisa zamanda melegine kavusursun..ismini sayamadigim arkadaslar hepinizin allah yardimcisi olsun,en kisa zamanda kucaklarimiz bebislerle dolsun...kendimide anlatayim biraz adetim duzene girdi cok cok sukur,adetimin 5 gunu cyclo-progynova adinda ilac kullaniyorum buda hormonlarimi duzenleyecekmis bu ilaci kullanip hamile kalan bile varmis..bakalim artik hersey allahtan zamani gelmisse belkide bende (insallah) faydasini gorurum..allah hepimizin yardimcisi olsun,hakkimizda hayirlisi ne ise bizlere onu nasip etsin.......amin

canım benim herkes için öyle güzel şeyler yazmışsınki.. orda adımı görünce ve en önemlisi dualarındamışım çok sevindim birtanem... seninde hormonlar düzene girmiş maşallahh.. demekki seninde bebek yakındadır... bende herkes için ve senin için dua ediyorum.. Rabbim hamile olan arkadaşlarımıza hayırlısıyla bebeklerini kucağına almayı nasiip etsin.. Bizlere sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinn .. Ama bizler unutma arada birde olsa gel iyiyim de olurmu tatlım...

sizlerede gunaydin kizlarrrrrrr..ben pek yazmamaya calisiyorum topige girmemeye calisiyorum ama yinede okumadan gecemiyorummm..girip yazmamamin sebebide :buraya girince inanilmaz stres yapiyorum ve bebek fikri bir an bile olsun aklimdan cikmiyor..oyuzden girip yazmamaya calisiyorum .......boylelikle azda olsa bebek fikrinden ariniyorum...cemre822 hamileliginin guzel gecmesine sevindim,durualyammmmmm canim benimmm bebis buyuyor annesi cinsiyeti 1 ay sonrami belli olacak?8 haftanin icindesin sanirim,insallah bebis uzmuyordur guzel annesini...:1hug:allah herseyin hayirlisini nasip etsin hepimize...susuz yaz canim evlilik yildonumun kutlu olsun,dilerim seneyede bebisle kutlarsiniz..latsibelim tedavin nasil geciyor dilerim sende en kisa zamanda :CüvCüv:ahanda boyle olursun......aarnavut guzelininde insallah tedavisi olumlu sonuc olur,oda en kisa zamanda melegine kavusur...o bunu coktan hak etmis ama rabbim daha zamanini doldurmamis...herkesin duasindasin allah yardimcin olsun.....arzu canim senin adina cok cok sevindim dunde tebrik ettim ama yine yazayim rabbim senide bebeginide nazarlardan korusun insallah.sag salim dogurup kucagina almayida naip etsin....kedersiz arkadasim canimmmmm benimm yaaaaaaa senin kalbin okadar temizki rabbim herseyi hissettiriyor..dilerim en kisa zamanda o his senin icine girer ve sende bebegine kavusursun......sadece meyra canim allah yardimcin olsun insallah en kisa zamanda kucaginda boyle birini goruruz:ecrin_bebek:......esram 82 canim dualarim seninle dilerim sende en kisa zamanda melegine kavusursun..ismini sayamadigim arkadaslar hepinizin allah yardimcisi olsun,en kisa zamanda kucaklarimiz bebislerle dolsun...kendimide anlatayim biraz adetim duzene girdi cok cok sukur,adetimin 5 gunu cyclo-progynova adinda ilac kullaniyorum buda hormonlarimi duzenleyecekmis bu ilaci kullanip hamile kalan bile varmis..bakalim artik hersey allahtan zamani gelmisse belkide bende (insallah) faydasini gorurum..allah hepimizin yardimcisi olsun,hakkimizda hayirlisi ne ise bizlere onu nasip etsin.......amin

EYLÜLCÜM BENİM İLAÇ TEDAVİM DEVAM EDİYOR....
GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM TEZ ZAMANDA OLMAZ DEDİĞİN BİR ANDA AHANDA SENDE BÖLE:CüvCüv: OL İNŞALLAH

arzucum en son adetini de duphaston ilacıylamı oldun yoksa doğal yollarlamı

yok canım en son 2 ay ilaç kullanmadan oldum onunda tek sebebi polen bence bu ay poleni çok düzenli kullanmamıştım ama geçen 2 ay benim için yeterli oldu herhalde bu ay duphaston içtim ama meğerse olmayacakmışş sende poleni mutlaka ye ve ben günde iki kez sıcak suyun içine 1 çay kaşığı tarçın koydum ve bunu çay niyetine içtim belki herkes tadını sevmez ama ben çok sevdim ve bol bol sütlü tatlılar yaptım onunda üzerine tarçın koydum belki eşime bile iyi gelmiştir ve eşime muz üzerine bal ve fındık yedirdimm keçi boynuzu falan yapmadı ama ağzının tadını biliyo benimki muza hayır demedi :)))

sizlerede gunaydin kizlarrrrrrr..ben pek yazmamaya calisiyorum topige girmemeye calisiyorum ama yinede okumadan gecemiyorummm..girip yazmamamin sebebide :buraya girince inanilmaz stres yapiyorum ve bebek fikri bir an bile olsun aklimdan cikmiyor..oyuzden girip yazmamaya calisiyorum .......boylelikle azda olsa bebek fikrinden ariniyorum...cemre822 hamileliginin guzel gecmesine sevindim,durualyammmmmm canim benimmm bebis buyuyor annesi cinsiyeti 1 ay sonrami belli olacak?8 haftanin icindesin sanirim,insallah bebis uzmuyordur guzel annesini...:1hug:allah herseyin hayirlisini nasip etsin hepimize...susuz yaz canim evlilik yildonumun kutlu olsun,dilerim seneyede bebisle kutlarsiniz..latsibelim tedavin nasil geciyor dilerim sende en kisa zamanda :CüvCüv:ahanda boyle olursun......aarnavut guzelininde insallah tedavisi olumlu sonuc olur,oda en kisa zamanda melegine kavusur...o bunu coktan hak etmis ama rabbim daha zamanini doldurmamis...herkesin duasindasin allah yardimcin olsun.....arzu canim senin adina cok cok sevindim dunde tebrik ettim ama yine yazayim rabbim senide bebeginide nazarlardan korusun insallah.sag salim dogurup kucagina almayida naip etsin....kedersiz arkadasim canimmmmm benimm yaaaaaaa senin kalbin okadar temizki rabbim herseyi hissettiriyor..dilerim en kisa zamanda o his senin icine girer ve sende bebegine kavusursun......sadece meyra canim allah yardimcin olsun insallah en kisa zamanda kucaginda boyle birini goruruz:ecrin_bebek:......esram 82 canim dualarim seninle dilerim sende en kisa zamanda melegine kavusursun..ismini sayamadigim arkadaslar hepinizin allah yardimcisi olsun,en kisa zamanda kucaklarimiz bebislerle dolsun...kendimide anlatayim biraz adetim duzene girdi cok cok sukur,adetimin 5 gunu cyclo-progynova adinda ilac kullaniyorum buda hormonlarimi duzenleyecekmis bu ilaci kullanip hamile kalan bile varmis..bakalim artik hersey allahtan zamani gelmisse belkide bende (insallah) faydasini gorurum..allah hepimizin yardimcisi olsun,hakkimizda hayirlisi ne ise bizlere onu nasip etsin.......amin[/QUOTE

eylülcümm herkesi ayrı ayrı yazmışsın canımm çok teşekkür ederizzz. aallahım seninde çabalarını boş bırakmasın en kısa zamandaa yavruna kavuşursun inşallahh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün opuyorumnanaktan
arzucum taze annemiz sen nasılsın :CüvCüv:
diğer hamişler denizsizada ve durualya sizler nasılsınız:CüvCüv:

canım çok teşekkür ederim.Allah hepimizin yardımcısı olsun tez zamanda bebeklerimize kavuşalım:Saruboceq:

canım benim herkes için öyle güzel şeyler yazmışsınki.. orda adımı görünce veen önemlisi dualarındamışım çok sevindim birtanem... seninde hormonlar düzene girmiş maşallahh.. demekki seninde bebek yakındadır... bende herkes için ve senin için dua ediyorum.. Rabbim hamile olan arkadaşlarımıza hayırlısıyla bebeklerini kucağına almayı nasiip etsin.. Bizlere sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinn .. Ama bizler unutma arada birde olsa gel iyiyim de olurmu tatlım...

amin canimmmmm insallah,allah duysun sesini....aslinda herseyi oluruna biraksak hamile kalmamiz cok cok daha kolay olur ama...biz aceleciyiz ilk ay olmadimi ikinci ay stres sikinti yapiyoruz bebekte nazli oldugu icin gelmiyor maalesef....olur canim benimmmm arada gelirim yazisiriz..dilerim ilacin faydasini gorurumde topikten hic cikmam.......:ecrin_bebek:

iyiyim canımm sen nasılsınn nasıl geçti akşammm Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz güzel güzel kutladınızmmıı :kedi: :kedi: :kedi:

kızlar dün gecemiz çok güzel geçti ama sonu kötüydü eşime dedim ki gelirken şarap al oda şarap içemiyor bira almış alkol ona dokunmasına rağmen içti bende içtim :içelim:ve sabah bir kalktık tv.açık cam açık biraz fazla kaçırmışsız ve sızmışız mafoldumbenservise bile anca yetişti birşey yapmadık dün gece ufffff ya sinir olduk:çok üzgünüm:

EYLÜLCÜM BENıM ıLAÇ TEDAVıM DEVAM EDıYOR....
GÜZEL DıLEKLERıN ıÇıN ÇOK TEŞEKKÜR EDERıM TEZ ZAMANDA OLMAZ DEDıĞıN BıR ANDA AHANDA SENDE BÖLE:CüvCüv: OL ıNŞALLAH
insallah canim...hepimizin hakkinda hayirlisi olsun..
_arzu_ eylülcümm herkesi ayrı ayrı yazmışsın canımm çok teşekkür ederizzz. aallahım seninde çabalarını boş bırakmasın en kısa zamandaa yavruna kavuşursun inşallahh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:[/QUOTE .!.:
amin canim tum ictenligimle amin...dilerim sorunsuz bir gebelik gecirip bebegini sag salim kucagina alirsin canim.....darisi bizlerin basina..
canım çok teşekkür ederim.Allah hepimizin yardımcısı olsun tez zamanda bebeklerimize kavuşalım:Saruboceq:

amin canim...dunyada tek derdimiz bebek....rabbim baska dert vermesin....

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar dün gecemiz çok güzel geçti ama sonu kötüydü eşime dedim ki gelirken şarap al oda şarap içemiyor bira almış alkol ona dokunmasına rağmen içti bende içtim :içelim:ve sabah bir kalktık tv.açık cam açık biraz fazla kaçırmışsız ve sızmışız mafoldumbenservise bile anca yetişti birşey yapmadık dün gece ufffff ya sinir olduk:çok üzgünüm:

Ah canımmm benimm yaaa olsun yinede güzel geçmiş bunlar bile bizlere anı olarak kalıcak işte Şeniz ilerde bir evlilik yıldönümümüzde böyle olmuştu demek bile güzel bence kaydirigubbakcemile5

yani polenle adetin düzene girdimi canım ben 2-3 aydır adet olamıyorum 5 gündür polen bal a başladım ama biraz daha bunların etkisini beklesemmi yoksa bir adet söktürücü ilaç alsam mı diye düşünüyorum ne dersin?

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 olsunnn işteee bişey olsaydııı çok normal bi gece olacaktııı evlilik yıldönümünün farklı olması lazımm sizinkide oldukça farklı olmuşş soranlara sızdık dersinizz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

eylülüm canııım hepimize yazmışsın iyi olduğuna çok sevindim hemde çooookkk Şeniz 8 haftaya girdik dün cumartesi kontrol var teyzesi allahım tez zamanda sizleride anne yapsın :Saruboceq: canım aradada olsa gel uğra bize öpüyorum kocaman Şeniz

yani polenle adetin düzene girdimi canım ben 2-3 aydır adet olamıyorum 5 gündür polen bal a başladım ama biraz daha bunların etkisini beklesemmi yoksa bir adet söktürücü ilaç alsam mı diye düşünüyorum ne dersin?

bence ilaç almak yerine doktora gitsenn çok daha iyi olmazmı poleni herzaman alabilirsin ama 2-3 aydır olmuyorum diyosun kaç yaşındaşın ???

iyiyiz teyzesi olsun ya üzülme bu akşam olur herşeyde bir hayır vardı dimi ama:jeyyar:

Back
X