sizlerede gunaydin kizlarrrrrrr..ben pek yazmamaya calisiyorum topige girmemeye calisiyorum ama yinede okumadan gecemiyorummm..girip yazmamamin sebebide :buraya girince inanilmaz stres yapiyorum ve bebek fikri bir an bile olsun aklimdan cikmiyor..oyuzden girip yazmamaya calisiyorum .......boylelikle azda olsa bebek fikrinden ariniyorum...cemre822 hamileliginin guzel gecmesine sevindim,durualyammmmmm canim benimmm bebis buyuyor annesi cinsiyeti 1 ay sonrami belli olacak?8 haftanin icindesin sanirim,insallah bebis uzmuyordur guzel annesini...:1hug:allah herseyin hayirlisini nasip etsin hepimize...susuz yaz canim evlilik yildonumun kutlu olsun,dilerim seneyede bebisle kutlarsiniz..latsibelim tedavin nasil geciyor dilerim sende en kisa zamanda :CüvCüv:ahanda boyle olursun......aarnavut guzelininde insallah tedavisi olumlu sonuc olur,oda en kisa zamanda melegine kavusur...o bunu coktan hak etmis ama rabbim daha zamanini doldurmamis...herkesin duasindasin allah yardimcin olsun.....arzu canim senin adina cok cok sevindim dunde tebrik ettim ama yine yazayim rabbim senide bebeginide nazarlardan korusun insallah.sag salim dogurup kucagina almayida naip etsin....kedersiz arkadasim canimmmmm benimm yaaaaaaa senin kalbin okadar temizki rabbim herseyi hissettiriyor..dilerim en kisa zamanda o his senin icine girer ve sende bebegine kavusursun......sadece meyra canim allah yardimcin olsun insallah en kisa zamanda kucaginda boyle birini goruruz:ecrin_bebek:......esram 82 canim dualarim seninle dilerim sende en kisa zamanda melegine kavusursun..ismini sayamadigim arkadaslar hepinizin allah yardimcisi olsun,en kisa zamanda kucaklarimiz bebislerle dolsun...kendimide anlatayim biraz adetim duzene girdi cok cok sukur,adetimin 5 gunu cyclo-progynova adinda ilac kullaniyorum buda hormonlarimi duzenleyecekmis bu ilaci kullanip hamile kalan bile varmis..bakalim artik hersey allahtan zamani gelmisse belkide bende (insallah) faydasini gorurum..allah hepimizin yardimcisi olsun,hakkimizda hayirlisi ne ise bizlere onu nasip etsin.......amin