Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bir cevap veren yok mu?

selam kızlar ben yeni katıldım aranıza

kızlar ne zmandır uğraşıorum bebek için en son çatlatma iğnesi oldum şimdi beklemedeyim inşallah sonuç verirde özlemim biter hepimizin özlemi sona erer inşallah:Saruboceq::CüvCüv::emir_bebek:

kızlar hoşgeldiniz leli bu toipiğin en başında yazıyor polen+bal her sabah aç karnına 1 reçel kaşığı ye canım istersen içine çörekotu+toz tarçında koyabilirsin :icecream:

şirine hayırlı haberlerini bekliyoruz canım :ecrin_bebek:

000001or1wa0bb4.jpg

hepinize günaydınlarrrrrrrrmirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir

GÜnaydın arkadaŞlar nasılsını.
Yenı bır gÜn yenı umutlar getırsın hepımıze

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
esramm82, bernaumut, latsibel+, xxeylulxx+, _arzu_+

Herkese günaydınlarrrr nasılsınız bakalım bugünnn

Arzucummm eşini tahmin ediyorummm şok geçirmiştir kaydirigubbakcemile3 saf saf bakıyo dimi ortalığa kaydirigubbakcemile3 işte bi erkek için en mutlu olunan zamanlardan biridir.Erkekler bide temkinlidir illa doktorun sölemesini duyacaklar kaydirigubbakcemile Sen alıştınmı bu duruma içinde bi bebiş varrrrrrr senin canın :CüvCüv:

Yeni gelen arkadaşlar hoşgelsiniz sefa getirdiniz burada çok şey öğreniceksiniz ve moral bulacaksınız emin olun a.s.

kızlar tekrar günaydın hepinize a.s.
arzum taze anne doktora bugün gitcen dimi canım

umutla beklenilen günlerimiz

1.sırada............................... Sevda Nehri .........................20 Haziran
2.sırada................................Gulayyusu f .........................20 Haziran
3.sırada............................... Aysefilizkol ..........................22 Haziran
4.Sırada................................Esramm82 ..........................23 Haziran
5.Sırada………………………...Everest……………………......23 Haziran
6.Sırada............................... Umutsuz .............................24 Haziran
7.Sırada.............................. .Susuzyaz......................... ...27 Haziran
8.Sırada.................................Latsibel ..............................28 Haziran
9.Sırada.................................Kedersiz ............................28 Haziran
10.Sırada...............................Meyra..... ........................ ...1 Temmuz
11.Sırada...............................ArnavutGüz eli......................7 Temmuz

günaydın canım... annişko nasılsın kendini nasıl hissediyon [/QUOTE]

Herkese günaydınlarrrr nasılsınız bakalım bugünnn

Arzucummm eşini tahmin ediyorummm şok geçirmiştir kaydirigubbakcemile3 saf saf bakıyo dimi ortalığa kaydirigubbakcemile3 işte bi erkek için en mutlu olunan zamanlardan biridir.Erkekler bide temkinlidir illa doktorun sölemesini duyacaklar kaydirigubbakcemile Sen alıştınmı bu duruma içinde bi bebiş varrrrrrr senin canın :CüvCüv:

Yeni gelen arkadaşlar hoşgelsiniz sefa getirdiniz burada çok şey öğreniceksiniz ve moral bulacaksınız emin olun a.s.

vaalla kızlar dün öğrenmeden önce nasl hissediyorsam şimdide öyle hissediyorum pek birşey değişmedii yalan gibi geliyor . onun haricinde herşey yolundaa evet eşimm çok fenaydıı ama kameraya çekemedik saf arkadaşımm kaydedemedim ağlamaktan dedi oda benim gibi fazla duygusal ilginç ve karışık duygularla dolu bir geceydiii dilerimmmm en kısa zamandaa bunu herkes yaşasınn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar tekrar günaydın hepinize a.s.
arzum taze anne doktora bugün gitcen dimi canım

yok canım cuma günü gidicem ama durucum çok belim ağrımaya başladı yaaa sanki belim ayrılıyooo bugündenmi gitsemmm napsam bilmiyorumkii

arzucum tebrik ederim çok sevindim bende ilaç kullanmadan adet göremiyorum ama senin hamile kalman banada bir umut oldu.

nasılsınız kızlararzu taze anne nasılsın ,dün büyük bir kutlamadan çıktık herkes çok yorulmuşturr :sm_cool: dr git bakalım ne diyecek kaç haftalık, annenlere söyledinmi onlar ne dedi ayyyy ne heyecan yaaa herkese nasip etsin alkisalkisalkis

yok canım cuma günü gidicem ama durucum çok belim ağrımaya başladı yaaa sanki belim ayrılıyooo bugündenmi gitsemmm napsam bilmiyorumkii

aşkııımmm bel ağrısı oluyodu daha sonra geçecek yeterki sen ağır bişi kaldırma ve yat dinlen doktorunu arayıp sorsan

arzucum tebrik ederim çok sevindim bende ilaç kullanmadan adet göremiyorum ama senin hamile kalman banada bir umut oldu.

evet canım hiçbirşeyden umidi kesmemek lazım allahım ol dedimi oluyor iştee sanada nasip etsin canımm .

nasılsınız kızlararzu taze anne nasılsın ,dün büyük bir kutlamadan çıktık herkes çok yorulmuşturr :sm_cool: dr git bakalım ne diyecek kaç haftalık, annenlere söyledinmi onlar ne dedi ayyyy ne heyecan yaaa herkese nasip etsin alkisalkisalkis

ben hiç yorulmadım kiiii kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ohh hep oturdum bir akşamlık sefasını sürdümm şimdi işlere devam sırnaşık şey sırnaşık şey

sizlerede gunaydin kizlarrrrrrr..ben pek yazmamaya calisiyorum topige girmemeye calisiyorum ama yinede okumadan gecemiyorummm..girip yazmamamin sebebide :buraya girince inanilmaz stres yapiyorum ve bebek fikri bir an bile olsun aklimdan cikmiyor..oyuzden girip yazmamaya calisiyorum .......boylelikle azda olsa bebek fikrinden ariniyorum...cemre822 hamileliginin guzel gecmesine sevindim,durualyammmmmm canim benimmm bebis buyuyor annesi cinsiyeti 1 ay sonrami belli olacak?8 haftanin icindesin sanirim,insallah bebis uzmuyordur guzel annesini...:1hug:allah herseyin hayirlisini nasip etsin hepimize...susuz yaz canim evlilik yildonumun kutlu olsun,dilerim seneyede bebisle kutlarsiniz..latsibelim tedavin nasil geciyor dilerim sende en kisa zamanda :CüvCüv:ahanda boyle olursun......aarnavut guzelininde insallah tedavisi olumlu sonuc olur,oda en kisa zamanda melegine kavusur...o bunu coktan hak etmis ama rabbim daha zamanini doldurmamis...herkesin duasindasin allah yardimcin olsun.....arzu canim senin adina cok cok sevindim dunde tebrik ettim ama yine yazayim rabbim senide bebeginide nazarlardan korusun insallah.sag salim dogurup kucagina almayida naip etsin....kedersiz arkadasim canimmmmm benimm yaaaaaaa senin kalbin okadar temizki rabbim herseyi hissettiriyor..dilerim en kisa zamanda o his senin icine girer ve sende bebegine kavusursun......sadece meyra canim allah yardimcin olsun insallah en kisa zamanda kucaginda boyle birini goruruz:ecrin_bebek:......esram 82 canim dualarim seninle dilerim sende en kisa zamanda melegine kavusursun..ismini sayamadigim arkadaslar hepinizin allah yardimcisi olsun,en kisa zamanda kucaklarimiz bebislerle dolsun...kendimide anlatayim biraz adetim duzene girdi cok cok sukur,adetimin 5 gunu cyclo-progynova adinda ilac kullaniyorum buda hormonlarimi duzenleyecekmis bu ilaci kullanip hamile kalan bile varmis..bakalim artik hersey allahtan zamani gelmisse belkide bende (insallah) faydasini gorurum..allah hepimizin yardimcisi olsun,hakkimizda hayirlisi ne ise bizlere onu nasip etsin.......amin

Back
X