Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

birşey sorcam 2 gün önce şeffaf sümüksü kıvamında vajinamda bir şey vardı
bu yumurtlama günleri belirtisi diye biliyorum ama bunu her ay görmüyorum yada kaçırıyorum gördüğüm gün öncesi ve o gün çalışma yapmıştık acaba?????????

sende geç kalmışsın sayılır... ben faturaları işledim mahsuplar tamam..:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: sen azcık buraya ara ver bence..

vaovv sen baya bitirmişsin olayı alkisalkisalkis alkisalkisalkis yaw patron da yok ağırdan lıyom kendimi hallederiz kadir gibi oldum herkes bişey istiyo hallederiz hallederiz diyomm :roflol: :roflol:

yumurtan çatlamış güzelim çalışma yaptıysan süper ama yinede devam et

yumurtan çatlamış güzelim çalışma yaptıysan süper ama yinede devam et

tamam canım zaten ay başı tatile çıkcaz ne yaparsak kardır tatilde eşim 10 gün benle 20 günde ayrıyız o döncek eğer tuturamazsam ağustosta hemen doktorun kapısını çalcaz...

tamam canım zaten ay başı tatile çıkcaz ne yaparsak kardır tatilde eşim 10 gün benle 20 günde ayrıyız o döncek eğer tuturamazsam ağustosta hemen doktorun kapısını çalcaz...

İnşallah doktora gitmeden bu ay tutar canım :Saruboceq: tutmasada tedavilere devam canım aşılama tüp bebek bölümüne baktımda insanlar defalarca aşılama tüpbebek yapmış 8 defa tüp bebek deneyen varrr allahımmm bizi o kadar bekletmeee ne olur :Saruboceq: şuanki halimize şükredelim yine de okadar uğramayalımm :1hug:

zemuszemusGÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINLAAAAAR...:sm_cool:
yeni anne adayları nasılsınıııız bakalııım bu sabahaaa???:dance: maşallah herkez burda genee:1hug:..ne güzel ya çok mutlu oluyoruum nerdeeen nereyeee..önceleri her topiği açtığımda 2-3 kişi ancak yazıyoduu..
CEMREEE CANIIIM HOŞGELMİŞSİİN TATLIM..BEBİŞ BÜYÜYO HAA ÇOK SEVİNDİİM ALLAH TAMAMINI ERDİRSİİN.GÖRDÜNMÜ BAK GİRMEYELİ KAÇ HAMİŞİMİZ ÇIKTIII :teytey:..
EYLÜL CANIM SAĞOL ALLAH RAZI OLSUN GÜZEL DİLEKLERİN İÇİİİİN.AMİN İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİ VERİRİİİİM BENDE YAKINDA NE DİYİİM ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEEZZ..böyle güzel süprizleri duyunca insan hevesleniyoo canııııımhihoyyyt..
Duruum sen nasılsıın,bebişimiz nasıl umarım herşey yolundadır dualarım hepinizleee..sağ sağlim kucağına alman dileyiğle küçük durunuu:ecrin_bebekpuyorumnanaktan
Kedersiziiim CANİKOOOM NASILSIIIIN TOPİĞİİİİN GÜLÜÜÜÜ:1hug:..
ARZUUUUM CANIIIIM PANİK YAPMA NOLUUUR BELKİ DAHA YENİ YERLEŞME KANAMASIDIR NORMALDİR ZATEEN..LÜTFEN OLUMLU DÜŞÜN TAMAMMII..ALLAHA EMANET OL BEBİŞİMİZE BOL BOL DUA EDİYORUUUZ ONA BİŞEY OLMAZ ALLAHIN İZNİYLEE:Saruboceq: yerimseniben:1hug:..dün ne güzel süprizde yapmışsınııız ohhhh kıskandııım kıııızz..hem öylee ayrıntılıda anlatmamışsııınklava: banannee herşeyi saniye saniye yaşat bize burda döner dönmeeez ,ok miiiiiyerimseniben
sibelim,ayşem suzusyazıım,deniziiim herkezee günaydın tekraaar günümüz aydın olsun ilerleyen günlerde siziin haberinizi de kutlamamııız dileğileeee:dance: :dance:
eveet sıradaki hamileeleeeeeeerr :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: ..ben size dememişmiydiim bir otobüs bebek yola çıkmış geliyoooo diyeee.kim fazla dua edersee rabbim ona vericekmiiiş ,yaaaaaa:dance: :dance: :teytey: :teytey:

abooow ozaman bol bol çalışın bu aralaaar geçmedeeen.tamam iştee onun anlamııı kaliteli yumurtan varmış bu ay baksana dışarlara fışkırmış resmeeen:dance:..adetin kaçıncı günüydü mesela o güüüün??ona göre diğer aylarda erkenden başlarsıınız ilişkiyee..tahmin edersin olmazsaa...yok eğer bilmiyosan çatlama gününüü yaa eczanede satılan ovulasyon testini al yada gebelik bölümünde adet hesaplayıcısı var .emekli hemşire var o sana söyler hangi günler beraber olman gerektiğiniii..

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir)
ArnavutGüzeli, durualya+, iipekkk, sevdanehri+, susuz yaz

eee nerdesiniiiiiz???:umursamaz:

günaydın gönüllerimiz sultanı arnavutumuz bebek otobüsü iyiymiş ya :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
bu otobüs çoooooooook uzun yollardan geliyor anlaşılan bekletti bizi aman hayırlısı ile sağ salim gelseler de beklemeye razıyız

canım çamaşırıma taşmamıştı vajinamın içindeydi afedersin buldum çıkardım:kedi:ben buldum ben buldum:dance: biliyorsun 28 mayısta adet oldum 8 gün gecikmeyle yani adet başlangıcından itibaren 18.yada 19. güne geliyor o gün adet hesaplayıcısı tam bilgi vermedi çünkü sn üç ayı giriyonya 3.ayda 8 gün gecikmeli 35 günü geçiyor diye tarih çıkarmıyor emekli hemşire kim ben tanımıyorum

arnavutların en güzeli sanada günaydın

benim bebiş de o otobüsde sanırım.Canım ya şöfore sölermisin Tedaş kavşağını geçince 2.durakda bekliyom ben onu.Aman ha durmamazlık yapmasın:))))))))))))))))))))))))))))))))))

Son düzenleyen: Moderatör:

güzeldiii :roflol: :roflol:

arnavutum hoşgeldin benim meleğimde o otobüste yeri gayet iyi galiba ki inmemekte ısrarlı sırnaşık şey

öle galiba sevdacım baksana otobus heray durmadan yoluna devam ediyo..

bizim bebişlerde hallerinden memnunki sesleri çıkmıyo

yazda geldi rahatsız etmeyelim aileleri diye düşünüyo sanırım şoför bey.

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: yazın tatil var sorun olmasın hem sıcakta çekilmez felan diye dimi :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: yazın tatil var sorun olmasın hem sıcakta çekilmez felan diye dimi :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: benimkide o otobüste heralde... kızlar biz birbirimizi görmedik ama bebişler aynı otobüsteler..:roflol: :roflol: :roflol:

kızlar bugün yine bir sessizlik var kim hamile acaba

inşallah canım bir hamile daha çıkar inşallah.. hatta yaptığımız listedeki herkes hamile çıksa...:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
esramm82, iipekkk, latsibel+, nazanım

misafirlerimiz var kızlar...:roflol: :roflol: :roflol:

inşallah canım bir hamile daha çıkar inşallah.. hatta yaptığımız listedeki herkes hamile çıksa...:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

Benim ümidim yok maalesef bu ayda şimdiden ağrılarım gelmeye başladı :umursamaz: :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…