E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #6.401
canım üzülme sakın spermler 2 gün yaşıyor bildiğim kadarıyla bu akşam telafi edersiniz hem bellimi olur belki geç çatlar yumurtan diğer günler tutar sen rahat ol güzelim bak benim geç döllenme oldu yaa a.s
sende geç kalmışsın sayılır... ben faturaları işledim mahsuplar tamam..:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: sen azcık buraya ara ver bence..
birşey sorcam 2 gün önce şeffaf sümüksü kıvamında vajinamda bir şey vardı
bu yumurtlama günleri belirtisi diye biliyorum ama bunu her ay görmüyorum yada kaçırıyorum gördüğüm gün öncesi ve o gün çalışma yapmıştık acaba?????????
yumurtan çatlamış güzelim çalışma yaptıysan süper ama yinede devam et
tamam canım zaten ay başı tatile çıkcaz ne yaparsak kardır tatilde eşim 10 gün benle 20 günde ayrıyız o döncek eğer tuturamazsam ağustosta hemen doktorun kapısını çalcaz...
birşey sorcam 2 gün önce şeffaf sümüksü kıvamında vajinamda bir şey vardı
bu yumurtlama günleri belirtisi diye biliyorum ama bunu her ay görmüyorum yada kaçırıyorum gördüğüm gün öncesi ve o gün çalışma yapmıştık acaba?????????
abooow ozaman bol bol çalışın bu aralaaar geçmedeeen.tamam iştee onun anlamııı kaliteli yumurtan varmış bu ay baksana dışarlara fışkırmış resmeeen:dance:..adetin kaçıncı günüydü mesela o güüüün??ona göre diğer aylarda erkenden başlarsıınız ilişkiyee..tahmin edersin olmazsaa...yok eğer bilmiyosan çatlama gününüü yaa eczanede satılan ovulasyon testini al yada gebelik bölümünde adet hesaplayıcısı var .emekli hemşire var o sana söyler hangi günler beraber olman gerektiğiniii..
arnavutların en güzeli sanada günaydın
benim bebiş de o otobüsde sanırım.Canım ya şöfore sölermisin Tedaş kavşağını geçince 2.durakda beliyom ben onu.Aman ha durmamazlık yapmasın:))))))))))))))))))))))))))))))))))
öle galiba sevdacım baksana otobus heray durmadan yoluna devam ediyo..
bizim bebişlerde hallerinden memnunki sesleri çıkmıyo
yazda geldi rahatsız etmeyelim aileleri diye düşünüyo sanırım şoför bey.
öle galiba sevdacım baksana otobus heray durmadan yoluna devam ediyo..
bizim bebişlerde hallerinden memnunki sesleri çıkmıyo
yazda geldi rahatsız etmeyelim aileleri diye düşünüyo sanırım şoför bey.
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: yazın tatil var sorun olmasın hem sıcakta çekilmez felan diye dimi :roflol: :roflol: :roflol:
kızlar bugün yine bir sessizlik var kim hamile acaba
inşallah canım bir hamile daha çıkar inşallah.. hatta yaptığımız listedeki herkes hamile çıksa...:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?