Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arzum panik yapma sakın yat uzan oturma lekenme olması normal derler

ilginç şeyler demiş :uhm:keşke biraz daha sıksaydın dişini işallah fayda etmiştir 2 günde canım:Saruboceq:

susuz yaz canım inşallah işe yaramıştır inşallahh..

durucum alternatif tıpta çörekotuyla kasıklarına masaj yapıp hamile kalan birini duymuştum.. acaba zeytinyağı yerine çörek otuylamı yapsam masaj :uhm: doğru diyorsun bencede kadın o kısmı abarrtı.. halk arasında derler çatın dar felan bana rahmin küçük dedi.. suphanallah daha neler duyacaz rabbim şükürler olsun ne diyim..

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
aysefilizkol, durualya+, esramm82, everest, sevdanehri, susuz yaz+

üzülme yaa nolcek zaten dün sen çok yoruldun bugün telafisini yaparsınız hem iki gün kutlamış olursunuzŞeniz Şeniz kaydirigubbakcemile

Bence kafanı yorma bu kadar daha yeni rahim filmine girdin bir sorun olsaydı zaten onlarda söylemez miydi canım benim :umursamaz: boşver onlar biraz da dediğin gibi abartıyolar fisfisfis ama yağ olayını yapabilirsin rahatlatır hem sositososito

KIZLAR BEN ıŞLERıME BAKMAK ZORUNDAYIM ÖPÜYORUM SıZLERıopuyorumnanaktan zemuszemus opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

üzülme yaa nolcek zaten dün sen çok yoruldun bugün telafisini yaparsınız hem iki gün kutlamış olursunuzŞeniz Şeniz kaydirigubbakcemile

evet ama bu aralar yumurtlama günümdü zaten bu ay doğru düzgün birşey yapamadık yumurta kaçmışmıdır diye üzüldüm :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:yoksa allahın günü bitmez

arzucum hiç korkma hakkında hayırlısı olabilir böyle lekelenmeler yanlış hatırlamıyorsam denissizadanında böyle lekelenmeleri olmuştu

sevdanehri canım ben rahim filmi çektirmedim sevimsu çektirmişti.. doktor bana şimdilik gerek yok dedi..

KIZLAR BEN İŞLERİME BAKMAK ZORUNDAYIM ÖPÜYORUM SİZLERİopuyorumnanaktan zemuszemus opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

valla ayşecim bende buraya takılmaktan iş yapamıyorum kovuldum kovulacam :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

yakında kocan bile kokmaya başlıcak sana, eeee hamilelik böle ben birinci katta biri sigara yaksa beşinci katta içeride kokusunu alırdım eşim yuuhhhh derdi bu kadarda olmaz

sevdanehri canım ben rahim filmi çektirmedim sevimsu çektirmişti.. doktor bana şimdilik gerek yok dedi..

Ahh pardon karıştırdım canım yaa kafamçokkarıştı bende çektirmedim daha CADIARZU olsun sen yine de onun dediğine bakma biraz da para için herşeyi diyolar bence klava:

Çörekotu yağı galiba bende öyle birşey okumuştum sanırım olabilir zeytinyağı hiç duymadım hani arnavutum adaçayıyağı kasıklarınızada sürebilirsiniz sıcak tutuyo demişti

valla ayşecim bende buraya takılmaktan iş yapamıyorum kovuldum kovulacam :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Al benden de okadar canımm bugün ayın 17 si kdvler muhtasarlar sgk lar duruyo ve ben hala fatura işliyom güya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yakında kocan bile kokmaya başlıcak sana, eeee hamilelik böle ben birinci katta biri sigara yaksa beşinci katta içeride kokusunu alırdım eşim yuuhhhh derdi bu kadarda olmaz

hah ağzını öpiimmm evet ne o acaip bir koku hassaslığı ağzımda pas tadı gibi acaip bir şey akşam eşim kayınvalidemle konuşuyo kayınvalidem soruyomuş nasıl iyimi diye eşimde iyi akşam oluyo geliyoz yatıyooo sabah oluyo işe gidiyoz akşam geliyoz yine yatıyo sabah kalkıyoz değişik bir hamilelik geçiyor işte diye kahkaha atıyoduuu dalga geçiyo benle

Al benden de okadar canımm bugün ayın 17 si kdvler muhtasarlar sgk lar duruyo ve ben hala fatura işliyom güya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sende geç kalmışsın sayılır... ben faturaları işledim mahsuplar tamam..:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: sen azcık buraya ara ver bence..

canım üzülme sakın spermler 2 gün yaşıyor bildiğim kadarıyla bu akşam telafi edersiniz hem bellimi olur belki geç çatlar yumurtan diğer günler tutar sen rahat ol güzelim bak benim geç döllenme oldu yaa a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…