Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar sizi habersiz bıraktığım için üzgünüm ama dün kabus gibiydi bi ara arnavutgüzelime msnden anlattım ama inanın buraya gelip yazacak ne dermanım vardı nede gücüm hiçbirşey istediğim gibi gitmedi dün iki doktor gezdik ama istemediğimiz şeyler duyduk malesef %80 boş gebelik dendi dünyamız başımıza yıkıldı eve geldim yattım eşimde işten izin aldı ilaç içmeye başladım ve o lekeler kanamaya dönüştü ama bunada şükür eğer kanamaya dönüşmeseydi kürtaj yapacaklardıı allahım 1 günlükte olsa bana bu mutluluğu yaşattı dün geceyi hastanede geçirdik sabaha karşı çıktım isyan etmek istemiyorum ama allahımm istemeyenler patır patır doğuruyor sokaklara atıyorlar biz el bebek gül bebek büyütebilmek için yalvarıyoruz ama başıma bunlar geldi hep aklımda siz vardınız kızları boşuna sevindirdim şimdi üzülecekler diyee ama beni affedin kızlarr sizide kendime ekledim sevindik ve şimdi biliyorum üzüleceksiniz ben hep allahım bikerecik hamile kalıyım kalabiliyomuyum onu göreyim bari derdimm sakın kızlar sakın kızgınlıklaa sinirle hani olsunda nasıl olursa olsun diye dua etmeyinn allahım herşeyin hayırlısını versinn o kadar dua ediyorum kii bana bebek gibi bakan bir eşim varr o kadar güçlü o kadar destekçi oldukii belki benim yanımdan çıkıp ağladı geldi ama bana hiçbirşey belli etmedii aileme haber vermedim o benim tesellim olduu ya içimde o kadar çok şey var ama yazamıyorum kendimi engelliyorum bunları yaşayacakmışım olacağı varmışş buda beni yıkamayacak dün çok üzüldüm ama şimdi daha iyiyim sizde sakın üzülmeyin olurmuu bu günlerde geçecek ben bu hayatta o kadar çok şeyle uğraştım kii tek başıma bakın babalar günü geliyor 5 yaşında kaybettim babamıı o yüzden beterin beteri var diye düşünmek lazım ya olsaydı da sakat engelli olsaydı dahamı iyiydii ben arnavut kızıyımm yıkmaz beni bunlarr sizde üzülmeyin nolurrr sakın isyan etmeyin ve dualarınızı eksik yapmayın herşeyin hayırlısı sizi çok seviyorum beni bugün affedin olurmu hepimizi öpüyorumm .. listeden beni silin olurmu mafoldumben

umutla beklenilen günlerimiz

1.sırada............................... Sevda Nehri .........................20 Haziran
2.sırada................................Gulayyusu f .........................20 Haziran
3.sırada............................... Aysefilizkol ..........................22 Haziran
4.Sırada................................Esramm82 ..........................23 Haziran
5.Sırada………………………...Everest……………………......23 Haziran
6.Sırada............................... Umutsuz .............................24 Haziran
7.Sırada.............................. .Susuzyaz......................... ...27 Haziran
8.Sırada.................................Latsibel ..............................28 Haziran
9.Sırada.................................Kedersiz ............................28 Haziran
10.Sırada...............................Meyra..... ........................ ...1 Temmuz
11.Sırada...............................ArnavutGüz eli......................7 Temmuz

ayşecim sana da günaydın

canım çok sağol

canım çok üzüldüm geçmiş olsun ama hayırlısı buymuş demekki hem önümüzde daha çok zaman var allah aşükür genciz güzel allahım boş bırakmaz kucaklarımızı ben umudumu hiç yitirmedim sadece sabır,şuan seninki bi imtihan olarak düşün güzel allahım kim isyan ediyo kim etmiyor die sınav yapıyo sabrın sonu selamettir canım hiç üzülme,hem ne kadar zor ulaşırsak o kadar değerini biliriz sakın üzülme canım benim ,o listeye hakkını vererek tekrar giriceksin hem bakmışsın ikiz veya üçüzle :Saruboceq::Saruboceq:

Canım benim çok çokkk geçmiş olsunn yaşadıklarını sanki ben yaşamışım gibi etkilendim.Ve bir kez daha senin ne kadar dayanıklı biri olduğunu gördüm.duygularını çok iyi anlıyoruz ve dediğin gibi sana bebek gibi bakan bi eşe mutlu bi evliliğe sahipsin , ne güzelki birgün de olsa bu güzel duyguları yaşadın.Evet dualarımızı eksik yapmamalıyız verecekse hayırlı sağlıklı evlatlar versin rabbim bize.Lütfen kendini daha fazla üzme :teselli: biraz dinlen kendini topla eminim daha da güçlü şekilde karşımıza çıkacaksın a.s.

canım selam senin 20 temmuzdamı belli olacak gebe olup olmadığın benimde aynı tarih listeye benide eklermisin:)

günaydın sevdacım

canım arzudan hala haber alamadık
inşallah önemli bişey yoktur

bu arada çok sağ ol bizimde ilk kez başımıza geldi

arzuuum canım ne diyeceğimi bilemiyorum hayatta herşey bizim için ve herşeye rağmen hayat devam ediyor şu an senin için çok zor olduğunu tahmin edebiliyorum sende belirttin arnavutlar inatçı olur diye en kısa zamanda toprlanacaksın inanıyorum bir tanem geçmiş olsun canım sen kendini toparla dinlen seni çok seviyoruz a.s.a.s. a.s. a.s.

günaydın canımmm

sağol gülüm...

Arzucum nolursun kendini üzme yıpratma... Nolursun Rabbim herşeyin en iyisini bilendir bundada vardır bir hayır.. Seninde dediğin gibi ya olsaydı özürlü olsaydı dahamı iyiydi.. En azından hamile kalabiliyorsun bunu bilmekte güzel en azından kürtaj olmana gerek kalmadı... Lütfenn nolursun kendini üzme... O üzgün fotonuda kaldır ordan canımsın... Kıyamam ben sana arzummm... İnşallah önümüzdeki aylarda tekrar hamile haberini alacaz tekrardan topic yerinden sarsılacak...Eşinde yanında destekçi.. Allah daha beterinden saklasın...Çok geçmiş olsun hayatım:teselli:

arzum canim benim cok cok uzuldum....ama ne kadar guzel herseyin farkinda olman.olsaydi belkide sagliksiz gebelik olurdu...omur boyu uzulurdun....en azindan hamile kalabilecegini gordun buda cok guzel bir sey...hic uzulme herseyde vardir bir hayir....en kisa zamanda tekrar hamile kalman dilegimle..cok gecmis olsun.....opuyorum seni yinede dikkat et kendine...

canım arkdaşım ne yazacağımı ne diyeceğimi inan bilemiyorum...çok zor bu durum ama dediğin gibi beterin beteri var.ne mutlu sanaki seni çoook seven bi eşin huzurlu bi yuvan var.
Canım sen dinlen kendini topla ama bizide bırakma tamammı

seni çooooooooooooooook seviyoruz

günaydın canım çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın işallah şuan iyidir eşin..

arzucum meraktan öldük allaha şükür senin sağlığın iyi ama inan ne diycemi bilmiyorum sevincimiz kursağımızda kaldı çok geçmiş olsun allah bir daha böyle üzücü bir olayla imtihan etmesin seni.herşey yüce yaradanın takdiri demekki senin ve eşinin için en hayırlısı böyleymiş hayatta neler oluyor çok şükür allah beterini vermesin işallah en kısa sürede toparlarsın kendini o gülen yüzün bir daha solmaz işallah.Babanın da 5 yaşında kaybetmişsin allah sabırlar versin oda şuan seni izliyordur sen üzüdükçe oda üzülüyordur baban için haydi toparlan canım seni seviyoruz

canım arzummm allah kulları herşeyin hayırlısını verir bundada vardır bir hayır allah sana ve eşine sağlık versin siz sağlıklı mutlu olun daha çok hamile kalırsın dediğin gibi sen sabırlı bir kızsın canımmm dualarımız seninle:Saruboceq::Saruboceq:

sibelim akşam yatmadan önce yazıştık gece rüyama girdin, benim karşı komşummuşsun kapımı çalıyorsun ben ne seviniyorum sarılıyoruz ayyy gerçek gibiydii:teselli:

arkadaşlar ben çıkıyorum poğaça yapacam çay bahçesinde toplanacağız arkadaşlarla akşama zeytin ezmeli poğaça tarifimi eklicem resmiyle birlikte bakarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…