Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arzucummm canım benim inan ne diyeceğimi bilmiyorum çok üzüldüm mafoldumben demek sağlıklı değildi meleğin belki böylesi daha hayırlıydı senin için:teselli: en azından hamile kalabiliyorsun canım buna sevinmelisin rabbim inşallah en kısa zamanda tekrar yaşatır bu duyguyu sana 9 ay boyunca bebeğin ayrılmaz senden :teselli: en önemliside sağlığın yerinde canım herşeyin başı sağlık gerisi önemli değil kendine iyi bak allaha emanet ol bitanemm:teselli:

arkadaşlar ben bu aralar giremeyebilirim bugün misafirlerim gelecek bavulumu falan topluyacam cumartesi günü yolculuk var hepiniz kendinize iyi bakın beni unutmayın HOŞÇAKALIN

arkadaşlar ben çıkıyorum poğaça yapacam çay bahçesinde toplanacağız arkadaşlarla akşama zeytin ezmeli poğaça tarifimi eklicem resmiyle birlikte bakarsınız

kolay gelsin canım tatlı tarifini okumuştum a.s zeytin ezmeli poğaçayı çok severim cokacimcoook :icecream:

arkadaşlar ben bu aralar giremeyebilirim bugün misafirlerim gelecek bavulumu falan topluyacam cumartesi günü yolculuk var hepiniz kendinize iyi bakın beni unutmayın HOŞÇAKALIN

canıııııımmmm güle güle git güle güle gel opuyorumnanaktan Şeniz özlyicem seni mafoldumben:gitme:

ARZU
ARZU
ARZU

arzucum, çok üzüldüm çok .... çok kötü bir duygu ... Allahım kimseye yaşatmasınnn,,,, hayat devam ediyor... VEEEEEEEEEEEEEEEEEE en güzeli hamile olabiliyorsun tatlımmmmmmmmmmmmm.. Bunu bilmek ve öğrenmek çok güzel bir duygu ... Bende kaybettim bebeğimi iyiki eşim var dedim yanımda, bana çok destek oldu.. Aynı senin eşinin sana destek olduğu gibi..... Allahım bir dahakine ikiz verirde ::)) bir kız bir oğlan,,, :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: ikisi bir büyür,birbirleriyle oynaylar koştururlar,, sende onları seyredersin üstüne de kahve içer doya doya bakarsınnn. Seni çok seviyorummmmmmmmm Arzucummmmmmmmm herşey daha güzel olacak,,, ilk gebelik düşerse ikincisi eli kulağında derlerrrrr... Hamilelik yakında yani canımmmmm daha güzel olacak göreceksin bak,, vücudun bir hamilelik geçirdi hazır değildi ama o duyguyu tattı şimdi daha sağlam tutunacak bebişin sana............. canımmmmmmmmmmmm güzellleeeeeeeerrrrrrrrrrr güzeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

nurcanım gÜle gÜle gıt,,, gÜle gÜle gellllllllllllllllll

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim canlarımmm sevilmek çok güzel bri duygu inanın ben bugün çok daha iyiyim dün değişik duygular yaşadım hayatta herşey tecrübe yaşayarak öğrenip olgunlaşıyoruz sizi bu şekilde üzmekk inanın beni daha çok üzdü ama biz hepimiz sağlam karakterlikadınlarız burası artık benim için sanal olmaktan çıktıı ailemden oldunuz hadi sizde artık toparlanın insanız ve herşey bizim için en önemlisi ben sağlıklıyım kedersizim bende bugün valiz hazırlıycam eşim kıyamadı bana ablamların yanına götürecek otobüsle gitmekten kurtuldum :))) annem ve ablamlar dikilide eşimle 2 gün izmirde kalıcaz sonra beni bırakıp dönecek bu gece yola çıkıcaz ikimizede iyi gelecek bundan sonra herşey çok daha güzel olacakk ben inanıyorum sizde kendiniz için hayırlısını dileyin tekrar tekrar sevincimde ve üzüntümde yanımda olduğunuz için hepinize teşekkür ederimmm 15 gün boyunca size yazamayabilirim bilgisayarı götürmiycem eşim ben yokken sıkılacak en azından bilgisayarla ilgilenir hepinizi çok seviyorumm çok yakındaa hepimiz saplıcakla meleklerimize kavuşucaz inşallahh ..............Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz a.s.

canım birazda olsa toparlanmana çok sevindim bak gör tatil ve ailen sana çok iyi gelecek dönüşün muhteşem olacak :dance:sana şimdiden iyi tatiller hayırlı yolculuklar dilerim sen yokken seni çok özlüycez kendine iyi bak :gitme::gitme:

canım şimdiden iyi tatiller hayırlı yolculuklar seninde arzucuk gibi dönüşün muhteşem olacak :dance:sende bizi unutma kendine iyi bak :gitme::a015:

nurcanım ve arzucum allaha emanet olun canlarım... sizleri çok özlüyecez ama bende malesef 1 haftalığına yokkum... yarından itibaren iş için ankaraya seminere gidiyorum... gelince inşallah çok güzel haberler alırım.. bir kaç tane hamişimiz daha çıkar inşallah...

bu arada durucum dün gece rüyamdaydın canım.. hayır olsun inşallah ben size geliyordum sen benim kaşlarımı alıyordun... artık rabbim inşallah hayırlara çevirsin...

:1shok:canım beniiim büyük geçmiş olsuuuun..nasıl şimdi iyidir umarııım..??hastanedeymişsiniiiz dün :1no2: of ya nazar mı değiyo nee:umursamaz:..canım iyi dileklerimi iletirsiina.s

CANIIIIIIIM ARKADAŞIIIIIIM kıyamam ben sanaaaa:1hug: topiğin gülüüü..
iyi olmana çok çok sevindim,dün sen yoksun diye giresimde gelmedi hiç.ne diyeceğimi bilemedim,herkez seni soruncaaa KISKANDIM AZCIIK ,BU NE SEVGİİ YAW..:çok üzgünüm:
rabbim dağına göre kar verirmiiş,seen hiiiç canını sıkmaa ALLAHIN İZNİYLE NE TOSUNLAR DOĞRURSUN SEEN.baak gül gibi kocan var sana destek çıkıyoo,sana çocuğu gibi bakmış.buda bir sınav sizin için hem..eşin hem iyi gününde hem kötü gününde yanındaa ÇOK ŞÜKÜÜR.böyle destekçin varkeen seeen bir sürü ÇOCUK DOĞURURSUUUN ANACIM:CüvCüv:..bak tatilede beraber gidiyomuşsuuun a.s.git güzelce kafanı dinle orda,bütün enerjini topla dön güzelcee..düşün bak okadar sağlıklı bir kadınsınki sigarayı bırakalı daha bir ay olmadan vucudun hemen sonuç verdii.herşeyin takır takır çalışıyo senin:1hug: hamilede kalıyosuuun ne mutlu sanaa..bak biz onu bile başaramadık:1no2:.
sen iyi ol yeteer herşey düzelir sayendee..senisin önemli olan bizim için ..seni bebekler değil sen bebeği dünyaya getiriceksin o yüzden lütfeen bize karşı bir mahçup olma durum olmazsın.öyle düşünme sakın.allahın takdiri isyan etmemeeen inan beni gururlandırdıı.çünkü acılar insanı öldürmez tam tersi olgunlaştırıır..EVEET SEN ARNAVUT KIZISIIN BİZ GEÇTE OLSA İNADIMIZ YOKMU İNADIMIIZ SÖKE SÖKE YAPARIIIIIZ ALLAHIN İZNİYLEE.ÇOK GEÇMEDEEN O LİSTEDE ADIN OLUCAK SEN BANA İNANyerimseniben.herşey gönlünce olsuuun seniii çok çok seviyoruuum .sende bizim kıskardeşimiz olduun.o yüzden üzülmene dayanamaam..:1hug::asigim:güzelceee ,unutulmaz bir tatail geçirmen dileğilee,kalbimizdesin dualarımdasıııın.allaha emanet ol:1hug::asigim:

kııız nereye yaa:gitmeof herkez gidiyooo:umursamaz: ..bende gideriim haazemuszemus
iiyi aman gidin bizde bol bol dedikodunuzu yaparız heeemzemuszemus..
şaka bir yanaa,inşallah güzel vakit geçirirsiniiiz AKLIM HEP SİZDEE ASIL SİZ UNUTMAYIN BİZİİİ.ORALARDAYKEN ARADABİ GİRİİN CANIIIMşakkıdı..
yolun açık olsun nuruuuum,güzel haberlerle dön inşallaaaaah:Saruboceq::CüvCüv:kucaklıyorum senii SENDE GÜLE GÜLE GİİİT CANIM ARKADAŞIM ÖZLETME KENDİNİİİ..:1hug:a.s.

SANA YOLLUK HAZIRLAYAMADIM DONDURMA ALDIM BOL BOL YALAYARAK GİDERSİN HEM..erimeyenlerden buu yerimseniben :icecream: :icecream: :icecream:

haydaa sendemi gidiyosuuun:umursamaz:
aboooow :dilcikar:
ben gitim siz kaldınız bu sefer ben burda yanlız kaldım siz topluca gidiyosunuuuuuz..
hemen dön tamammı hayırlı yolculuklar sanadaa,allaha emanet ol:1hug:a.s.

Kedersizim iyi yolculuklar bol bol motive olup gelin a.s.
Arzucum sanada iyi yolculuklar sanada çok iyi gelecek bu tatil çok iyi şekilde döneceksiniz a.s.

Esracımm maşallah güzel rüya görmüşsün bence hayrolsun canım yerimseniben yakında senden de haber alıcaz gibime geliyor :lepi:

Ohh valla herkess gidiyooo mafoldumben arnavutum kaldık bizz sen yine tatil bölgesindesin ya biz ne yapakk offf çok özledim tatili denizi kumu bende istiyorummmmmmmmmmm mafoldumben ama eşim izin alamıcak benimde birlikte gideceğim kimse yokkkiii.Kız arkadaşlarla göndermez ailem fındık işleriyle uğraşmaya köye gidiyolarr yine bana tatil yokkk git köye fındık toplaa mafoldumben mafoldumben

Esracımm maşallah güzel rüya görmüşsün bence hayrolsun canım yerimseniben yakında senden de haber alıcaz gibime geliyor :lepi:

inşallah sevdam inşallah hepimiz burda güzel haberler veririz... Bu arada kdvler mahsuplar ne durumda bugün ayın 18 i..

inşallah sevdam inşallah hepimiz burda güzel haberler veririz... Bu arada kdvler mahsuplar ne durumda bugün ayın 18 i..

Valla patronların isteklerini yapmaktan bi türlü bitiremedimm yarın biter inşallahh canım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…