E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #6.561
arkadaşlar ben çıkıyorum poğaça yapacam çay bahçesinde toplanacağız arkadaşlarla akşama zeytin ezmeli poğaça tarifimi eklicem resmiyle birlikte bakarsınız
arkadaşlar ben bu aralar giremeyebilirim bugün misafirlerim gelecek bavulumu falan topluyacam cumartesi günü yolculuk var hepiniz kendinize iyi bakın beni unutmayın HOŞÇAKALIN
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim canlarımmm sevilmek çok güzel bri duygu inanın ben bugün çok daha iyiyim dün değişik duygular yaşadım hayatta herşey tecrübe yaşayarak öğrenip olgunlaşıyoruz sizi bu şekilde üzmekk inanın beni daha çok üzdü ama biz hepimiz sağlam karakterlikadınlarız burası artık benim için sanal olmaktan çıktıı ailemden oldunuz hadi sizde artık toparlanın insanız ve herşey bizim için en önemlisi ben sağlıklıyım kedersizim bende bugün valiz hazırlıycam eşim kıyamadı bana ablamların yanına götürecek otobüsle gitmekten kurtuldum :))) annem ve ablamlar dikilide eşimle 2 gün izmirde kalıcaz sonra beni bırakıp dönecek bu gece yola çıkıcaz ikimizede iyi gelecek bundan sonra herşey çok daha güzel olacakk ben inanıyorum sizde kendiniz için hayırlısını dileyin tekrar tekrar sevincimde ve üzüntümde yanımda olduğunuz için hepinize teşekkür ederimmm 15 gün boyunca size yazamayabilirim bilgisayarı götürmiycem eşim ben yokken sıkılacak en azından bilgisayarla ilgilenir hepinizi çok seviyorumm çok yakındaa hepimiz saplıcakla meleklerimize kavuşucaz inşallahh ..............Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz a.s.
arkadaşlar ben bu aralar giremeyebilirim bugün misafirlerim gelecek bavulumu falan topluyacam cumartesi günü yolculuk var hepiniz kendinize iyi bakın beni unutmayın HOŞÇAKALIN
kızlar canlarımmmmmmmmmmmmmmm
meyracım naber nasılsın?
benimde misafirim geldi ama çok durmadılar gittiler.
eşim bugun işçilerine bi planı tarif ederken gözünü kaynak almış bide renkli gözlü
offf gözler kan çanagına dönmüş sürekli batıyo neler yaptık geçmedi bende bu böle olmayacak dedim onu hastaneye götürdüm geldim.bu saatlerde acillik olduk malesef allahtan çok şükür ağrısı dindi ve onu uyuttum geldim.benimde hiç uykum yok
merhaba kızlar sizi habersiz bıraktığım için üzgünüm ama dün kabus gibiydi bi ara arnavutgüzelime msnden anlattım ama inanın buraya gelip yazacak ne dermanım vardı nede gücüm hiçbirşey istediğim gibi gitmedi dün iki doktor gezdik ama istemediğimiz şeyler duyduk malesef %80 boş gebelik dendi dünyamız başımıza yıkıldı eve geldim yattım eşimde işten izin aldı ilaç içmeye başladım ve o lekeler kanamaya dönüştü ama bunada şükür eğer kanamaya dönüşmeseydi kürtaj yapacaklardıı allahım 1 günlükte olsa bana bu mutluluğu yaşattı dün geceyi hastanede geçirdik sabaha karşı çıktım isyan etmek istemiyorum ama allahımm istemeyenler patır patır doğuruyor sokaklara atıyorlar biz el bebek gül bebek büyütebilmek için yalvarıyoruz ama başıma bunlar geldi hep aklımda siz vardınız kızları boşuna sevindirdim şimdi üzülecekler diyee ama beni affedin kızlarr sizide kendime ekledim sevindik ve şimdi biliyorum üzüleceksiniz ben hep allahım bikerecik hamile kalıyım kalabiliyomuyum onu göreyim bari derdimm sakın kızlar sakın kızgınlıklaa sinirle hani olsunda nasıl olursa olsun diye dua etmeyinn allahım herşeyin hayırlısını versinn o kadar dua ediyorum kii bana bebek gibi bakan bir eşim varr o kadar güçlü o kadar destekçi oldukii belki benim yanımdan çıkıp ağladı geldi ama bana hiçbirşey belli etmedii aileme haber vermedim o benim tesellim olduu ya içimde o kadar çok şey var ama yazamıyorum kendimi engelliyorum bunları yaşayacakmışım olacağı varmışş buda beni yıkamayacak dün çok üzüldüm ama şimdi daha iyiyim sizde sakın üzülmeyin olurmuu bu günlerde geçecek ben bu hayatta o kadar çok şeyle uğraştım kii tek başıma bakın babalar günü geliyor 5 yaşında kaybettim babamıı o yüzden beterin beteri var diye düşünmek lazım ya olsaydı da sakat engelli olsaydı dahamı iyiydii ben arnavut kızıyımm yıkmaz beni bunlarr sizde üzülmeyin nolurrr sakın isyan etmeyin ve dualarınızı eksik yapmayın herşeyin hayırlısı sizi çok seviyorum beni bugün affedin olurmu hepimizi öpüyorumm .. listeden beni silin olurmu mafoldumben
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim canlarımmm sevilmek çok güzel bri duygu inanın ben bugün çok daha iyiyim dün değişik duygular yaşadım hayatta herşey tecrübe yaşayarak öğrenip olgunlaşıyoruz sizi bu şekilde üzmekk inanın beni daha çok üzdü ama biz hepimiz sağlam karakterlikadınlarız burası artık benim için sanal olmaktan çıktıı ailemden oldunuz hadi sizde artık toparlanın insanız ve herşey bizim için en önemlisi ben sağlıklıyım kedersizim bende bugün valiz hazırlıycam eşim kıyamadı bana ablamların yanına götürecek otobüsle gitmekten kurtuldum :))) annem ve ablamlar dikilide eşimle 2 gün izmirde kalıcaz sonra beni bırakıp dönecek bu gece yola çıkıcaz ikimizede iyi gelecek bundan sonra herşey çok daha güzel olacakk ben inanıyorum sizde kendiniz için hayırlısını dileyin tekrar tekrar sevincimde ve üzüntümde yanımda olduğunuz için hepinize teşekkür ederimmm 15 gün boyunca size yazamayabilirim bilgisayarı götürmiycem eşim ben yokken sıkılacak en azından bilgisayarla ilgilenir hepinizi çok seviyorumm çok yakındaa hepimiz saplıcakla meleklerimize kavuşucaz inşallahh ..............Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz a.s.
nurcanım ve arzucum allaha emanet olun canlarım... sizleri çok özlüyecez ama bende malesef 1 haftalığına yokkum... yarından itibaren iş için ankaraya seminere gidiyorum... gelince inşallah çok güzel haberler alırım.. bir kaç tane hamişimiz daha çıkar inşallah...
nurcanım ve arzucum allaha emanet olun canlarım... sizleri çok özlüyecez ama bende malesef 1 haftalığına yokkum... yarından itibaren iş için ankaraya seminere gidiyorum... gelince inşallah çok güzel haberler alırım.. bir kaç tane hamişimiz daha çıkar inşallah...
bu arada durucum dün gece rüyamdaydın canım.. hayır olsun inşallah ben size geliyordum sen benim kaşlarımı alıyordun... artık rabbim inşallah hayırlara çevirsin...
Esracımm maşallah güzel rüya görmüşsün bence hayrolsun canım yerimseniben yakında senden de haber alıcaz gibime geliyor :lepi:
inşallah sevdam inşallah hepimiz burda güzel haberler veririz... Bu arada kdvler mahsuplar ne durumda bugün ayın 18 i..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?