L
latsibel
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #6.521
hayırdır durucum ne derdin var?
meyracım naber nasılsın?
benimde misafirim geldi ama çok durmadılar gittiler.
eşim bugun işçilerine bi planı tarif ederken gözünü kaynak almış bide renkli gözlü
offf gözler kan çanagına dönmüş sürekli batıyo neler yaptık geçmedi bende bu böle olmayacak dedim onu hastaneye götürdüm geldim.bu saatlerde acillik olduk malesef allahtan çok şükür ağrısı dindi ve onu uyuttum geldim.benimde hiç uykum yok
günaydın canlarımmm .s. a.s. a.s. a.s. a.s.
yasemin günaydın bacummŞeniz Şeniz Şeniz
sibelcim geçmiş olsun eşine iyi bak canım onlar bizim hayatamızın anlamı opuyorumnanaktan allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesintabi bizide:jeyyar:
arzudan haber yok daha inşallah kötü bşey yoktur :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sibelim geçmiş olsun canım şimdi nasıl iyimi
günaydın canlarımmm .s. a.s. a.s. a.s. a.s.
yasemin günaydın bacummŞeniz Şeniz Şeniz
sibelcim geçmiş olsun eşine iyi bak canım onlar bizim hayatamızın anlamı opuyorumnanaktan allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesintabi bizide:jeyyar:
arzudan haber yok daha inşallah kötü bşey yoktur :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ALLAHIM SEN DUALARIMIZI KABUL ET BÜTÜN HAMİŞ ARKADAŞLARIMI SEN KORU BÜTÜN KÖTÜLÜKLERDEN,ŞEYTANLAŞMIŞ İNSANLARIN ŞERRİNDEN amin
ALLAHIM SEN DUALARIMIZI KABUL ET BÜTÜN HAMİŞ ARKADAŞLARIMI SEN KORU BÜTÜN KÖTÜLÜKLERDEN,ŞEYTANLAŞMIŞ İNSANLARIN ŞERRİNDEN amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?