E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
slm kızlar.. bugün nasılsınız bakim.. ben iyi değilim.. çok stresliyim bugün ve artık bebek için uğraşmıyacam.. olmuyo anladım bunu.. ya artık midemde kaldırmıyo hiçbir kürü uyguluyamıyorum.. ve artık yumurtladığımıda hissetmiyorum..:1no2: her ay adetimin bitiminden 11. günden hissederdim bişeyler.. geçen ay hiç akıntım olmadı hiçbirşey hissetmedim.. ve aynısı bu aydada var.. :çok üzgünüm: bunu biliyorumki bütün çabalarım boşa ve artık uğraşmıyacam.. :çok üzgünüm:
Arnavutgüzeli sennin dediğin bir çay kaşığı polen ve balı eşimin gittiği ürologda eşime söylemişti karıştır ve hersabah iç diye bi kaç ay yaptık ama ben yapmadım şimdi bendemi yapsam ne varmı öyle hamile kalan
slm arnavutğüzelı ıncır kürüne ne zaman baslanıyor
mrh arkadaslar ben yeni uye oldum yazdiklarinizi okudum ayni dert bende de var cok kafama takiyorum olmuyo diye.dusunmek istemiyorum ama olmuyo.bende hsg cektirdim sonuclarini yarin alicam bakalim dr um ne dicek.ama ben de bu tavsiyelerinizi degerlendiricem.ilk isim polen tozu ve adacayi yagi almak
öncelikle hoşgeldin;kızlar merhaba, ben bu topiği 1 saat kadar evvel buldum, okuyorum okuyorum.. sonuna gelemiyorum.. epeyce sürecek heralde.
bazı kürlerden bahsediliyor.
birisi özet halinde geçebilir mi nolursunuz?
soğan - havuç - incir... nedir bunlar?
nasıl yapılacak? ne zaman ve ne kadar yapılacaklar?
öncelikle hoşgeldin;
Soğan Suyu Kürü:
Tarifi: Kaynamakta olan 2,5 su bardağı suyun içerisine 1 orta boy kuru soğanı 4´e bölüp atiniz. 5 dk. ağzı kapalı olarak kaynatınız. Öğleden evvel ve öğleden sonra aç karnına ılık içilecek.
Faydası: rahimde,yumurtalıklarda iltihap,kist varsa onları temizliyor..
İncir Suyu Kürü:
Tarifi:15-16 adet kuru inciri yarim litre kaynayan suya 7-8 dk kaynatınız. Daha sonra ılımaya bırakınız. Günde 2 kez sabah kahvaltıdan sonra ve öğle yemeğinden 15 dk. sonra içiniz.
Faydası: Yumurtlamayı düzenler. Yumurta kalitesini arttırır ve hamile kalmayı kolaylaştırır
keçiboynuzu kürü:
Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz ve üstüne birşey yiyip içmeyiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün sadece akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.
hoşbuldum ve teşekkürler.
hemen tedarik edip uygulayacağım. sağolasın pumpkins.
öncelikle hoşgeldin;
Soğan Suyu Kürü:
Tarifi: Kaynamakta olan 2,5 su bardağı suyun içerisine 1 orta boy kuru soğanı 4´e bölüp atiniz. 5 dk. ağzı kapalı olarak kaynatınız. Öğleden evvel ve öğleden sonra aç karnına ılık içilecek.
Faydası: rahimde,yumurtalıklarda iltihap,kist varsa onları temizliyor..
İncir Suyu Kürü:
Tarifi:15-16 adet kuru inciri yarim litre kaynayan suya 7-8 dk kaynatınız. Daha sonra ılımaya bırakınız. Günde 2 kez sabah kahvaltıdan sonra ve öğle yemeğinden 15 dk. sonra içiniz.
Faydası: Yumurtlamayı düzenler. Yumurta kalitesini arttırır ve hamile kalmayı kolaylaştırır
keçiboynuzu kürü:
Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz ve üstüne birşey yiyip içmeyiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün sadece akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.
kızlar merhaba, ben bu topiği 1 saat kadar evvel buldum, okuyorum okuyorum.. sonuna gelemiyorum.. epeyce sürecek heralde.
bazı kürlerden bahsediliyor.
birisi özet halinde geçebilir mi nolursunuz?
soğan - havuç - incir... nedir bunlar?
nasıl yapılacak? ne zaman ve ne kadar yapılacaklar?
teşekkürler kızlar.
inşallah.. isteyen ve bekleyen herkes.. en kısa zamanda alır meleğini kucağına.
kızlaar nasılsınıız bugüüüün??kürlere devammı sesiniz çıkmıyoo demekkiii harıl harıl içiyosunuuuz polenleri:))size kolay gelsin herşey gönlünüzce olsuuun..inşallah tez zamanda müjdelersiniz topiğii:))sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?