- Konu Sahibi EU2
-
yeni aldım bende yagı ama 1kez kullandım..adetimin son günü kullandım sadece..ama poleni hala kullanıyorum bir sakıncası olur muki..ya ama ben 9 tl ye aldım adacayı yagını..karden diye bir marka..neden fiyatı sizinkinin 3 liraki..şaşırdım acaba aynı şeymiki..neden benimki 9liraki..
......................yeni aldım bende yagı ama 1kez kullandım..adetimin son günü kullandım sadece..ama poleni hala kullanıyorum bir sakıncası olur muki..ya ama ben 9 tl ye aldım adacayı yagını..karden diye bir marka..neden fiyatı sizinkinin 3 liraki..şaşırdım acaba aynı şeymiki..neden benimki 9liraki..
merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım bende aynı dertden müzdaribim canım çok sıkılıyo hamile kalamıyorum üstelik bir kerede tüp bebek denemem oldu ama oda negatif sonuçlandı napıcamı bilmiyorum çok kötü durumdayım
günaydın, ben de forumun yenilerindenim, dün adaçayı yağı ve polen aldım. bugün de bal almaya gideceğim ama bal konusunda çok düşünceliyim hangi marka daha iyidir? saf bal bulmak çok zor biliyorsunuz siz hangisini kullanıyorsunuz? bir de polen bal çörekotu ve tarçını nasıl kullanacağız? süresi ne kadar olacak?
slm.. arkadaşlar bişey soracam.. bir arkadaşım daha var hamile kalamıyo.. doktora gitmiş sorun yokmuş.. fakat eşi doktora gitmiş hareketsiz sperm %30 muş.. acaba ondan dolayımı hamile kalamıyor.. lütfen yardımcı olun.. aranızda bu gibi durum varsa ne bileyim veya sizinde tanıdıklarınızda böyle bir durum varsa ne yapılması gerekiyo.. ben bunla ilgili bişey bilmediğim için yardımcı olamadım.. sizden gelen yorumları aynen iletecem.. şimdiden teşekkürler..
canım tabiki balın hasını bulmak zor oluyo ama sen yıne de seker oranı en az olan çam balından bulmaya calıs hatta pazara çık ve bal satan koylulerden satın almaya çalış onlar saf bal oluyo cogunlukla hatta tatlı bıle olmuyo bal... tarcın ve corekotuna gelınce de bır cay kasıgı bal bır cay kasıgı polen bır cay kasıgı tarcın ve bır cay kasıgı corek otunun hepsını bır tasta karıstır ve oyle yee daha az ezıyet oluyo:)))))kaydirigubbakcemile2
Erkek sperm sayısını ve hareketliliğini etkiliyen ahmet maranki'nin kitabında okudum günde 1 tatlı kaşığı tozzencefil
cevap için teşekkür ederim canım, peki bunu ne kadar kullanıyoruz? yani kaç gün?
canım adetının basladıgı gun baslayabılırsın hergun kullanman gerekmıyor 15 gun kullanman yeterlı yanı yumurtlama zamanına kadar vucut alması gerekenı alır zaten bu kür vücuttaki eksik olan vitamin, mineral, aminoasit ve enzimlerin yerine gelmesi için,unutmayalım arkadaşlar kürleri sürekli değil vücudumuzu dinlendirerek uygulayalım:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?