Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canımmm tebrikler hihoyyythihoyyythihoyyyt ay çok sevindim. darısı tüm isteyenlerin ve tabiki benim başıma...:Saruboceq::Saruboceq: rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah..:dance::dance:

canım bu arada bişey soracam ne zamandan beri istiyodun.. sende veya eşinde problem varmıydı.. bunları cevaplarsan çok sevinirim..

temmuzdan beri istiyodum. benim yumurtalıklarımda sorun yoktu başka yerlerimede baktırmamıştım henüz. eğer bu ayda olmasaydı baktırcaktık eşimde bende. ama doktorum aşılama yapalım falan demişti iyiki dinlememişim. kızlar gerçekten sabredin allah vereceği zamanı biliyo. bide ben bu ay farklı olarak gittigidiyordan ovulasyon testi almıştım. hepinize tavsiye ederim bence gerçekten işe yarıyo.

ayağını sürt belki arkandan ben gelirim inşallah.. ve tabi diğer arkadaşlarda.. çok dua et nolur bize.. hadi bakalım bakalım eşine nasıl diyecen.. hadi biz senin haberlerini bekliyoz artık kaydirigubbakcemile5

..
canım çook sevindim senin adına ya.hadi hayırlısı ..yüce allahım inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına almayıda nasip etsin.Kaç aydır kullanıyordun kürü(birde adaçayı yağını kullandınmı?)

canımmm çok sevindim allah size bağışlasın evladınızı ve bize de nasip etsin inşallah, böyle haberler aldıkça çok mutlu oluyoruz hepimiz, daha da umutlanıyoruz :içelim:

canım tebrik ediyorum ne mutlu sana darısıda bizlere.allah tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla kucağına alırsın şimdi biz beklemede olanlar merak ederek okuyoruz mesela sormuşlar arkadaşlar, kürü kaç ay oldu kullanalı, adaçayı yağını kullandınmı? diye cevaplarını önerilerini bekliyoruz ovulasyon testi kullanmışsın birazda bundan bahsedersen iyi olur ben bu ay kullandım ama bişey anlamadım beş tane çubuk olandan.bekliyoruuuuuuu.tekrar gözün aydın:lepi:

:teytey: :teytey: :teytey:inanmıyoruuuuuuuuuum...CANIM ARKADAŞIIIM TEBRİKLEEEERhihoyyyt..ALLAHIM ŞÜKÜRLER OLSUUN 5. KEZ TEYZE OLUYORUUUUM.hihoyyyt ben size nedediiim sabrediiin ,yeterki inanın dedim allah emeğin karşılığını verdii canıım,,ne mutlu banakii buna vesile olmuşum iyikide yazmışım paylaşmışıım çok şüküür ..çok sevindiim çoook:teytey:ALLAH ONU KORUSUN SAĞLIKLI OLSUN TEK DİLEĞİM OOO..hayırlı uğurlu olsuun kucaklıyorum seniii allaha emanet ol dikkat et kendinee tamam yeğenime dee iyi bak annesiiiiiii:teytey:a.s..

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum yorumlarınız beni çok mutlu etti. kayınvalidem geldi mutluluktan onun için kaç saattir giremedim nete ama aklım burdaydı.
sorularınıza gelince.... :)
adaçayı yağını bu ay değil daha önceki iki ay kullanmıştım. ama benim ağzımdan gram koku gelmemişti hatta bende bu ayda olmazsa gidip tüplerime baktırcaktım. onun içinağzından koku gelmeyenler üzülmesin bence. çünkü ben öyle bir iki damla falan değil bildiğin şişenin yarısını döküyodum makyaj temizleme pamuğuna onu da bayağı içeri sokuyodum onun için üzülmeyin. bal ploen tarçını ise sabah kaltığımda ilk iş üçündende birer çaykaşığı ağzıma atıp üstüne koca bi bardak su içiyodum. bu işe yumurtlama dönemime kadar yaklaşık 1 ay yaptım. ama ondan öncede ara ara yapıyodum. sonra ovulasyon testi aldım netten 30 liraya 20 li satıyolardı ondan aldım işte. ben 7. gün falan başladım yapmaya bi kaç gün sonra net bi şekilde çift çizgi çıktı. ben o gün ve sonraki 5 gün hem testi yaptım hem başka şey :) :)
neyse gün geçtikçe 2. çizgi silinmeye başladı. tamamen silincede bi kere daha çalışıp tatile çıktııııım :)

arkadaşlar asıl önemli şeyi söylüyorum kesinlikle hamilelik fikrini kafanızdan atın. mümkün değil diyebilirsiniz bende öyle düşünüyodum aslında ama istanbula ailemin yanına gidip unuttum bende. yani biraz değişiklik yapmak gerekiyo galiba. tabi herkes için bu mümkün olmayabilir ama benimki sadece bi öneri. puzzle falan alın, başkalarının dertleriyle ilgilenin, gün gün gezin :) falan ne biliiim ama gerçekten kafa dağıtmak çok önemli.
bu arada sanki bende uzman olmuşum gibi konuşuyorum ama kusuruma bakmayın heyecandan ne yaptığımı bilmiyorum valla :)

canııım tabikide en önemlisii takmamaak ama elimizde değil.bende hep arkadaşlara onu öneriyorum bende bu aralar bişeylerle uğraşmaya çalışıyorum bakalım hayırlısııı..canım belirtilerin varmıydıı ,neydi???eşin naptııı duyunca anlaaat??sen gece uyabildinmi heycandan ,nasıl bir duyguuu??bebiş nasılmış ultrasyona girdinmi pekii??fırsat buldukça yaz biliyorum evinizde şenlik vardıııır artıık..allah mutluluğunuzu daim etsiin herzaman..

:Saruboceq:arkadaşlar ben nazlı sizin yaşadıklarınızı bende yaşadım 7 sene olmadı
okadar çok şeyler yaşadımki anlatamam
ama en önemlisi önce aklından çıkaracan ben köyde oturuyorum
evde insanın morali daha çok bozuluyo işe girdim pisikolojim değişti
6 ay sonra hamile kaldım şimdi 3 aylık bebeyim inşallah allahım hepinizin kucanı doldursun inşallahallahım versin dualarım sizinle

aminn.. allah tüm isteyenlere versin inşallah... :ecrin_bebek:

aminiin canıım çok sağol güzel dileklerin bitanem.kurban olduğum rabbim isteyen herkeze versin.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::1hug:ben bu kürü uygularken bana bebeği hatırlatacak herşeyden uzak durdum üzülmemek için hatta topiğe girmek bile iyi değil sizin için canım çünkü beyin sürekli etkileniyo.darısı hepinize canım bizlerde sağ sağlim doğururuz inşallah.hamile kalmak için okadar çaba gösterdik şimdi hamileyim şükür ama bukezde doğumdan korkuyorum.hayırlısı bakalım.canım öpüyorum seni ben bıkmadan yılmadan sizlere dua edecem o kabulü kalbimde duyuyorum.:1hug:

canım benim tebrik ederim hihoyyyt allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah banada nasip eder.allahım seni ve bebeğini korusun.

çok sağool canım arkadaşım,inşallah elimizden geldiğince kafamıza takmamaya çalışıyoruz.mesela ben sadece sizinle yazışırken aklıma geliyoo bu son iki aydıır hiç takmıyoruuum..zaten eşimle çok mutluyuum eğer olursaa daha mutlu olucaaz olmazsaa da canım sağolsuun bol bol geziceem..şimdi bile yerimde durmuyorum altımda motooor ..allah bizede en kısa zamanda nasib ederi inşallah doğru zamandaa hayırlı ve sağlıklı evlatlar..:Saruboceq:CANIIIM SENDEE BEBİŞİNİ GÜLE GÜLE BÜYÜÜT İNŞALLAAH BAHTI AÇIK OLUR ŞANSI BOL OLUR HAYATTA ONA ÇOK İYİ BAK ANNESİİ BİZEDE DUALARINI ESİRKEME NOLUUR..ALLAH BİZEDE O DUYGUYU YAŞATSIIN:Saruboceq:..

kızlar bugün doktora gidicektik ama ben simavda oturuyorum. malum biliyosunuz çok şiddetli bi deprem yaşadık bugün malesef sevincimizi bile doğru dürüst yaşayamadık. psikolojimiz alt üst oldu nolur dua edin daha büyüğü olmasın. evlere giremiyoruz zaten şu anda internet cafeden yazıyorum. ama bu arada hamilelik gerçekten harika bi duygu eşimi yıllar sonra ilk defa ağlarken gördüm. gerçekten hepiniz için dua ediyorum allah en kısa zamanda bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın. insan inanamıyo reflekslerine hakim olamıyo bi saat falan kendimi tutamadan ağladım. ama şunuda eklemek istiyorum bizim mutluluğumuzu bizden daha iyi hiç kimse anlayamaz. insanlar o kadar normal karşılıyoki sinir oldum valla :) neyse şimdilik hoşçakalın

zeynocum saol açıklamaların için ama benm aklım ovulasyon testinde karıştı biraz.dedimya bu ay kullandım ama bişey anlamadım diye 11.gün yapmaya başladım bende 13.gün çift çizgi çıktı 5liydi zaten sonraki iki gündede çıkmadı yani tek çift çizgiyi 13.gün gördüm daha görmedim.Zeynomh sende gün geçtikçe çift çizgi azalmaya başladı deyince merak ettim neden bir gün olması normalmi acaba????

canım ovülasyon testi bir gün pozitif çıkar zaten o gün de yumurtlamanın gerçekleşmesini sağlayan hormonun arttığı gündür ve
24-36 saat içersinde
yumurtlama olacaktır. Hamile kalmak isteyenler pozitif test sonucunu takip eden 2 gün üst üste cinsel ilişkide bulunmalıdır diğer günler testi yapmana gerek yok zaten bir kere pozitif çıkması yeterli diğer arkadaş yapmış ve diğer günlerde silik ikinci çizgi olduğunu söylemiş,sen de bir daha ki gün yaptığında çıkmadığını söylemişsin demekki pozitif cıktığı gün yumurtlaman gerçekleşmiş sositososito boşuna harcama derim diğerlerini inşallah ki lazım olmaz ama yine de her ihtimale karşı kenarda dursunlar yerimseniben

Kızlar merhaba.Ben de bu haftasonu adet olup sonra da bebek çalışmalarına başlayacağım.Adaçayı yağı ile arısütü polen balı kullanmayı düşünüyorum.Ama adaçayı yağını kaç gün kullanmam gerekiyor adet bitiminde? Pamuğa kaç damla damlatmam gerek ve ya pamuk bölünüp kalırsa içerdee? Kafam takıldı bunlara.Çok sağolun şimdiden.Hepimiz en kısa zamanda bebeklermize kavuşuruz inşallah:Saruboceq::1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…