Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayşecim üzülme sakın ne güzel sağlıklı şekilde oluyos yakında bende gelirim yanına merak etme :umursamaz:

iki yıldır 2.çocuk için uğraşıyorum.tık yok.artık pes etmeye başladım.

şirinecim merhaba hoşgeldin

ninur merhaba

hoşbuldum canım kimse cevap vermiyo aralarına almıolar sanırım bi selam veren sen oldun canım bende aynı bebek mevzusunda sıkıntılıyım çatlatma iğnesi oldum ilaç vermişti yarın son gün bakalım ilaç bitiminde adet olursan bebek yok demek demişti doktorum inşallah adet olmamda bebiş vrdır hepimize nasip olur inşallah canım

ben de yumurta tedavisi ve iki kere çatlatma iğnesi oldum ama tutmadı .iki kere rahim filmi çektirdim.ılk kzım da isteyince hemen olmuştu.Kızım 11 yaşında

şirine kaç yaşındasın ve kaç yıllık evlisin?

canım 2 yıllık evliyim tam olarakda 1 senedir bebek istiyorum ama olmuyo 28 yaşındayım.önce prolaktinim yüksekti ilaçla düşürdü doktor sonrada klomen verdi yumurta artırıcı o da kist yaptı 2 ay doğum kontrol hapı kullandım kistin erimesi için çok şükür eridi şimdide çatlatma iğnesi yaptı sonucu bekliyorum ilk seferde sonuç alan çok az ama umut işte

sirinee hoşgeldin gülüm, rzunun üzüntüsünden seni görmedim,, inşallah seninde bebişin olacak gülüm....
bak benim erken geldi kırmızılarım......Allah sağlık afiyet versin

inşallah adet olmazsın canım ve hamile kalırsın :Saruboceq: eğer ki tutmazsada çok üzülme yaradanın bir bildiği vardır elbet unutma hepimiz aynı şeyi istiyoruz bunun için çabalıyoruz moralini yüksek tutmaya çalış herzaman :1hug:

sirine daha çok gençsin .canını sıkma olur.ben 39 yaşındayım artık biraz zor gözüküyor.

ninur hoşgeldinnnnnnnnnnnnn,,,,, Veren rabbim biri vermiş ikinciyide verir gülümmmmmmmmmmmmm.. sıkma sen canını önce rahatla dinlennnnnnnnnnnnnn. kafanı boşalt............. rabbim dualarımızı duyar bilir.

ben de yumurta tedavisi ve iki kere çatlatma iğnesi oldum ama tutmadı .iki kere rahim filmi çektirdim.İlk kzım da isteyince hemen olmuştu.Kızım 11 yaşında

Maşallah canım ne güzel 11 yaşında kızın var allah ikincisinide verir inş. zamanı gelince :Saruboceq:

aslında çok da uğraşmıyorum çünkü sen ne kadar istersen iste allah onu sana kısmet etmediyse olmuyor.

Ayşecim üzülme sakın ne güzel sağlıklı şekilde oluyos yakında bende gelirim yanına merak etme :umursamaz:

sevdanehrim iyiyim gülüm sağol teşekkür ederimmmm... inşallah seninki olur bebiş bize takılmazsınnnnnnn......

kızımı ilerde tek bırakmak istemediğim için 2.çocuğu istiyorum.birde kızıma bir şey olursa diye çok korkuyorum.Tek olduğu için eşim de ben de gözünün içine bakıyoruz

sirinee hoşgeldin gülüm, rzunun üzüntüsünden seni görmedim,, inşallah seninde bebişin olacak gülüm....
bak benim erken geldi kırmızılarım......Allah sağlık afiyet versin

inşallah canım hepimiz bebişlerimizi alırız kucaklarımıza sen tedavi oldunmu canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…