Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım benim yaa..Allah yardımcın olsun.. Bak bende bu yıl hiçbiryere gidemeyecem.. Şimdi ankara iş için oda hep seminerde geçecek.. Ondan sonra yine burdayım.. Yıllık iznimin bir kısmını ev taşırken kullandım.. Artık ramazan bayramında belkiiii... -tatlicadiarzu-

ayşecim senin kırmızılar 2 gün erken geldi değilmi...

evet canım erken geldi,,,, lakin benim 28 günde bir geliyordu fakat, klomen kullanınca 30 günde bir gelmeye başlamıştı, bu ay klomen tedavisi için doktora gitmedim zamanında geldi.....................

umutla beklenilen günlerimiz

1.sırada...............................Sevda Nehri .........................20 Haziran
2.sırada...............................Gulayyusuf. .........................20 Haziran
3.sırada...............................Sirinee.................................20 Haziran
4..Sırada..............................Esramm82 ..........................23 Haziran
5.Sırada………………………..Everest……………………......23 Haziran
6.Sırada...............................Umutsuz .............................24 Haziran
7.Sırada.............................. Susuzyaz......................... ...27 Haziran
8.Sırada...............................Latsibel ..............................28 Haziran
9.Sırada...............................Kedersiz ............................28 Haziran
10.Sırada..............................Meyra..... ........................ ...1 Temmuz
11.Sırada.............................ArnavutGüz eli......................7 Temmuz

ayşem üzülmek yok yola devam
sağlıklı olduğumuzu düşünürekten çalışmalara devam ediyoruz

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
esramm82, aysefilizkol, durualya+, iipekkk, latsibel+, ninur, sevdanehri+, sirinee, susuz yaz+

ah benimkide öyle bir pazarı var adam evde oturmak için yaratılmış neymiş efendim arabamız yokya arabasız biryere gitmezmiş ev kuşu işte neyse ki öyle kahve vs.alışkanlıları yok olsun nazar değmesin kocalarımıza evde otursunlar daha iyi ya gözleri dışarda olmasın klava:

kızlar ben çıkıyorum gezemeye gidiyorum gelince görüşürüzopuyorumnanaktan

:1hug: canıııııımm üzülme olurmu allah hayırlısını versin canın sağolsun güzelim benim :teselli: a.s.

durucum,,, üzülmüyorum daaaaaaaaaa insan bir iç geçriyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... Arzuma arkadaş oldummmmm, ben çok etkileniyorum üzülmek bana hiç iyi gelmiyor hemen kırmızılaşıyorummmmmmmmmmm... anca beraber kanca beraber kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

arzucum ne söyleceğimi bilemiorum cok üzüldm canım benm...cok cok geçmiş olsun birtanem üzülme diyemorum SÖZÜN BİTTİİĞİ YER ZANNEDERSEM..OF..DİCEK BİŞE BULAMIORUM ARZUM SENİ ÇOK SEVORUZ HEP YANNDAYIZ İNŞ.RABBİM YASATIR SANA O ARIM KALAN GÜZEL DUYGUNU EN TEZ ZAMANDA.:1hug::Saruboceq::Saruboceq:

biliyorum bi tanem biliyorum allah doğru zamanı biliyor sende tatil gidiyosun sanada şimdiden güle güle git güle güle gel diyorum canım beniimma.s.

klava: klava: klava: kedersizimmm kocakarılar ne anlar yaaa amannn bırak rahim filmin var seninn kapı gibi bikere bi kuaförde medyummu ne varmışş fal bakıormuş fal baktı bana sora içeri gel bakalım dedi uzan dedi uzanmadm yok cock nie olmuormş bakcakmışş yapma öle seler bakk ben eşime anlatmadmda bi bilse varya..... kadın zannettiki ben cahilim falan yatmadım ben ayataydım karnıma dokunduuu bi rahmimmm tersmiş:):):)komedi bırak ya kaç defa muayne oldukkk takma askmm bidahada gtme

ahhh aynı aynıı arabayı mazaret ediyo söz arabamız olsun şuraya gitcez buraya gitcezz :dilcikar: sanki herkes arabalı.. valla doğru diyon gözümüzün önündeler hiç olmazsa kendimizi böyle avutalım bari :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…