Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar benide listenize eklermisiniz tarih vermek isterimde geçen ay 8 de oldum buayda acayip şey oldu 31 az bir kan geldi peceteye birdaha yok 2gün sonra gece vc de baya adet olmuş gibi kan parcayla birlikte gene kesildi birgün sonra kan boşal dı vc de 2 gün sonra adetimi gördün hiç başıma böyle şey gelmedi şaşkınım 6sında oldum buay kaçında gelir bilmiyorum 6 sına ekleyin isterseniz

canım bir doktora görünseydin bence ...arkadaşlarım yazarlar senin tarihinide

selam arkadaşlar

vereliniortak hoşgeldiiiiiin DURU..

rica ederim nedeemek PRETTYTEACHER83 buyrunnnnnnnnn..
snede hoşgeldiin.Hayırlı olsun sanadaa kürler,inşallah en kısa zamanda sonuç alırsınkaydirigubbakcemile5

nerelerdesiniz kimse yokmuuuu herkes nefesini tuttu kırmızıların tarihlerinimi CADIARZU CADIARZU bekliyor yoksa

:dance: :dance: e herkez bebek yapmak için uğraşıyo kızlaaaar..harıl harıl çalışmaa vaaaarkaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile :kedi::dance: :dance:sengözlerimebaksanab

:dance: :dance: e herkez bebek yapmak için uğraşıyo kızlaaaar..harıl harıl çalışmaa vaaaarkaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile :kedi::dance: :dance:sengözlerimebaksanab

eeeeeeeee napalım canım çalışmaktan zarar gelmez çalışmayana hiçbirşey yok artık erkekler kaçacaklar

slm kızlar sende direk gireyim dedim aranıza nasılsınız ve beni kabul edermisiniz aranızaa.s.a.s.a.s.

ben 8 yıllık evliyim 2007 aralık 2008 kasım 2009 haziran olmak üzere 3 düşük yaptım laparoskopi oldum rahim darlığı varmış gelişmemiş böyle işte daha kanamam devam ediyor geçen cuma hamile olduğumu öğrendim bu çarşamba düşük yaptım

canım hoşgeldin bu aralar topik boş bir kısmımız tatilde bir kısmımızında işleri var herhalde giremiyoruz hafta içi genelde haraketli olur burası birde tatil dönüşü ne şansız şeyler yaşamışsın çok geçmiş olsun mafoldumben tadevasi yokmu düşükle sonuçlanmaması için.

sibelim günaydın a.s.nasılsın
bende yokrum iki gündür birazdan çıkıcam yine yarın girerim topiğe kimsecikler yok yahu herkescikler geziyor galiba

slm kızlar sende direk gireyim dedim aranıza nasılsınız ve beni kabul edermisiniz aranızaa.s.a.s.a.s.

Hoşgeldiiiiiiiiiiin:1hug:
canım aramıza almak da nedemeek :1hug: bizim yeni anne adaylarına ihtiyacımız var,bir sürü yeğen istiyoruuz..:dance:
SANA BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN ÖNCELİKLE:teselli: çok zor bir durum bu senin için hiç kolay değil.ama çok güçlü bir bayansın herkez bir düşükten sonra ikinciyi düşünmezken siz herdefasında zoru başarmaya umudunuza yaklaşmaya çalışmışsınız..inanın en kısa zamanda tekrar hamile kalıp busefer başarıcaksınızda allahın izniyle:Saruboceq:..

benim küçük halamda aynı bu sorun vardı..onun kromozom sayısı ölçüldü..bazen erkekten de kaynaklanabiliyormuş morfolojisi düşük olanlarda,bazende dediğiniz gibi rahim anormaliklerinde.(ama kafama takılan LAPAOROSKOPİ AMELYATI GENELDE TÜPLERDEKİ SORUN İÇİN YAPILAN BİR İŞLEMDİR.GENELDE HİSTEROSKOPİ İLE BAKILIR RAHİMDEKİ DEĞİŞİKLİKLER..:uhm: )
hiç canınızı sıkmayın allah derdini gönderdiyse dermanınıda göndermiştiir.onunda elbet bir çaresi vardır..siz özelikle tarçını bol kullanmaya çalışın. 1 çay kaşığı tarçını sıcak suda balla karıştırıp için,sakızınıza koyup çiğneyin..
sağlıcakla kalıın:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…