Sorma kimsecikler yok herkes tatile mi gitti yaaa :umursamaz: fisfisfis mirmirmirmir yasakkelime :1closedeyes::çok üzgünüm: :a015: naniknanik
ben diyorum, bu sessizlik yeni bir müjdenin habercisiiii :teytey:
arkadaşlar benide listenize eklermisiniz tarih vermek isterimde geçen ay 8 de oldum buayda acayip şey oldu 31 az bir kan geldi peceteye birdaha yok 2gün sonra gece vc de baya adet olmuş gibi kan parcayla birlikte gene kesildi birgün sonra kan boşal dı vc de 2 gün sonra adetimi gördün hiç başıma böyle şey gelmedi şaşkınım 6sında oldum buay kaçında gelir bilmiyorum 6 sına ekleyin isterseniz
senmiydin o canım kusura bakma çok çok çok özür dilerim dur ben şimdi hallederim onu sen msn ni yaz ben kaydedeyim ok
selam arkadaşlar
canım benim bi arkadaşımda pcos varmış ama çocuk istemediği için önemsememiş 2 bazen de 3 ayda bir regl oluyomuş. bi zaman sonra sedef taşına ilgi duymaya başlamış takılarının hepsini sedef taşından almaya başlamış...
son 2 yıldır regli çok düzelmiş meğer sedef taşını üzerinde taşımak rahime çok faydalıymış
bunu arkadaşla birlikte bu konuda uzman birinden daha dün öğrendiiiikkk.
sedef taşını üzerinizde taşıyın arkadaşlar !!!
bu arada ben de ada yağını ve bal- polan karışımını deneyeceğim paylaşımın için teşekkürler arnavutgüzelicim :))
canım bir doktora görünseydin bence ...arkadaşlarım yazarlar senin tarihinide
:dance: :dance: e herkez bebek yapmak için uğraşıyo kızlaaaar..harıl harıl çalışmaa vaaaarkaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile :kedi::dance: :dance:sengözlerimebaksanab
slm kızlar sende direk gireyim dedim aranıza nasılsınız ve beni kabul edermisiniz aranızaa.s.a.s.a.s.
ben 8 yıllık evliyim 2007 aralık 2008 kasım 2009 haziran olmak üzere 3 düşük yaptım laparoskopi oldum rahim darlığı varmış gelişmemiş böyle işte daha kanamam devam ediyor geçen cuma hamile olduğumu öğrendim bu çarşamba düşük yaptım
selam arkadaşlar
slm kimse yokmu
slm kızlar sende direk gireyim dedim aranıza nasılsınız ve beni kabul edermisiniz aranızaa.s.a.s.a.s.
ben 8 yıllık evliyim 2007 aralık 2008 kasım 2009 haziran olmak üzere 3 düşük yaptım laparoskopi oldum rahim darlığı varmış gelişmemiş böyle işte daha kanamam devam ediyor geçen cuma hamile olduğumu öğrendim bu çarşamba düşük yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?