E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #6.781
kızlaaaaar özledim sizi..tatilde nete giremiyorum şimdide kaçak girdim bi msj yazıvereyim diye.bugün 20 haziran hadi bakalım bir daha girişimde müjdeli heberler duyarım inşallah.banada dua etmeyi unutmayın burda tatilde 2 gündür hamilelerle tanışıyorum kaynanam ve annemler in lafından kurtulamıyoruz onlar bizi korunuyo diye biliyodu artık istiyoruz bundan sonra korunmucaz dedik yani yine olmazsa artık onlarda olmadığını anlayacak çok üzülüyorum..hepinizi ayrı ayrı öppttüüüümmmm kocamannnn..opuyorumnanaktan
göbişlerimize bebişlerimiz konacak göbişlerimize bebişlerimiz konacak:dance: ayy çok hoşuma gitti.. GÖBİŞLERİMİZE BEBİŞLERİMİZ KONACAAAAAAKKKKK:teytey:
a.s.herkese slm bene başaldım küre umarım bende buraya güzel haberleri yazarımm kaydirigubbakcemile3
hadi hayırlısı canımcım işallah bu sefer sonuç alıcaksın zaten senin bebiş uçaktademiştim ya az kaldık gelmek üzere
merhaba kızlar.bende şimdiye kadar hep girip okuyup akıl alıyordum sizlerden hatta ada yağını kullanıp ,adaçayınıda içmeye başladım .bizde 3 aydır uğraşıyoruz bebiş için.ben etrafımdakilerden pre seed die birşey öğrendim.Usa da ve avrupada çok kullanılan birşeymiş.vajina nemlendiricisi diye kullanılıyormuş ve spermlerin rahatça yumurtaya ulaşmasını sağlıyormuş.doğal ve yan etkisi yokmuş.Hatta o kjadar ki benim rahim kisti olan bir arkadaşım vardı ve bununla hamile kaldı.yani gerçekten işe yarıyormuş .Ben buldum aldım.bu ay deneyeceğiz. paylaşmak istedim haberiniz olsun araştırın.İnşallah işe yarar....
merhaba kızlar.bende şimdiye kadar hep girip okuyup akıl alıyordum sizlerden hatta ada yağını kullanıp ,adaçayınıda içmeye başladım .bizde 3 aydır uğraşıyoruz bebiş için.ben etrafımdakilerden pre seed die birşey öğrendim.Usa da ve avrupada çok kullanılan birşeymiş.vajina nemlendiricisi diye kullanılıyormuş ve spermlerin rahatça yumurtaya ulaşmasını sağlıyormuş.doğal ve yan etkisi yokmuş.Hatta o kjadar ki benim rahim kisti olan bir arkadaşım vardı ve bununla hamile kaldı.yani gerçekten işe yarıyormuş .Ben buldum aldım.bu ay deneyeceğiz. paylaşmak istedim haberiniz olsun araştırın.İnşallah işe yarar....
kızlar ben çok kiloluyum bu polen bana kilo aldırmasın sakın
evet canim, biliyoruz bunu. kullaniyoruz, arnavut güzeli sagolsun bize söyledi. hatta kk da bunun bir topigi bile var gebelik bölümünde. 12 hamile var orda. durualya arkadasimiz bununla basardi. yani sadece bununla degil ama kullandi. 9 haftalik oldu bebisi simdi. insallah isteyen herkesin olur da yüzümüz güler :CüvCüv:
Çok teşekkürler hepimiz hamile kalırız inşallah en kısa zamanda...Arnavut güzeli bu arada sende Antalyadasın galiba hangi doktora gidiyorsun varmı burda bildiğin iyi bir doktor ?ben medical parktaki dilek hanıma gidiyorum.
kızlar ben çok kiloluyum bu polen bana kilo aldırmasın sakın
oooo canim ya polen uzmani oldun sen artikin:)
evet canim, biliyoruz bunu. kullaniyoruz, arnavut güzeli sagolsun bize söyledi. hatta kk da bunun bir topigi bile var gebelik bölümünde. 12 hamile var orda. durualya arkadasimiz bununla basardi. yani sadece bununla degil ama kullandi. 9 haftalik oldu bebisi simdi. insallah isteyen herkesin olur da yüzümüz güler :CüvCüv:
kızlar bu bahsettiğiniz şey ne ben hala umudumu yitirmedim 1 ay sonra çalışmalara devam:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?