E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #6.821
adetim biraz yoğundu
ben 5 ay önce akıntı şikayetiyle dr gittim fitil verdi dr bende fitille birlikte soğan kürünü yaptım akıntım durdu hiç öyle akıntı şikayetim olmuyorrr
acaba yumurtalar büyormuki bugün 15. günüm
bu ayda bebiş olmazsa dr yolu gözüktü demektir
selam kızlar nasılsınız
geçmiş olsun canım bu arada topiğimize hoşgeldin işallah dr.gerek kalmadan hamiş kalırsın sen ben ve burdaki tüm arkadaşlar işallah
selam canım sen nasılsın
sağol canım ben de iyiyim bir kaç gündür evde değildim yeni geldim sen de aramıza hoşgeldin
adetim biraz yoğundu
ben 5 ay önce akıntı şikayetiyle dr gittim fitil verdi dr bende fitille birlikte soğan kürünü yaptım akıntım durdu hiç öyle akıntı şikayetim olmuyorrr
acaba yumurtalar büyormuki bugün 15. günüm
bu ayda bebiş olmazsa dr yolu gözüktü demektir
selam kızlar nasılsınız
canım ben topikte yeni sayılmam yahu uzun süredir burdayım ama senle karşılaşamadık demekki eh bu aralar topik boş yaz tatili hafta sonu felan asıl sen hoşgeldin canıma.s.
e normal bitaneeem 15. günündeysen eğeeer yumurtan çatlıyoduuuur:dance: bu günlerini iyi değerlendirmen gerekicek.gerçi inş.erkenden başlamışsınızdırdaa..yinede boş geçmesin bu aralaryerimseniben
soğan kürünüde sürekli yapamıyosan.1 litre hazır suya yarım kilo BROKOLİYİ 15-20 dk kaynat suyunu iç.akıntındaki farkı görürsüüünyerimseniben..
geçmiş olsun canım dilerim bu ay oluuur:Saruboceq: hayırlı haberini müjdelersin bizee:teytey: :teytey:kaydirigubbakcemile5
hb inşllh tez zamanda
benim bu ay 5. ayım
regliyken hormonlarıma baktırdım herşeyim temiz çıktı bide iltihaptan çok korkuyorummm
yıkıldımmüzme kendini canım ya bizde bir dahaki ayı umutla bekleriz :teselli:
canım kasma kendini herşey olacağına varır hayırlısı olsun
Selam arkadaşlar bende adet oldum bugün mafoldumben ve ağrım var uzanıyorum bu yine şans gülmedi bana ilerde inşallahh diyorummm.Dün sabaha karşı rüyamda akbamızın bi kzıı var bende küçük onun bebeği vardı nasıl olduysa rüyama girdiler onun bebeğini kucağıma alıyorum uyutuyorum bi evdeyim tıka baya tanıdıklar var hepsi bana acıyarak bakıyodu bebeğim yok ve o bebeği uyutup ilgilendiğim için..uyandımm öyle canım yanmışki uyanınca bile hissetim o acıyı.Rabbimmm kimseye imrendirmeee rabbimnmm bizedeee verrrrr rabbiimmmm daha fazla sınama bizi :sinifsinif: mafoldumben
yıkıldımm
yıkıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çok şüküür baaak:Saruboceq: temiz çıkması bilee iyii.
sen polene devam ediyomusun peki,bıraktınmı?
dediğim gibi kendine dikkattet.vucudun istemesende ilthabı yaratıyo ama bol su iç ve ayaklarını sıcak tut..tarçını ve brokoli suyunuda tüket.allahın izniyle birdaha olmasıın..
bu ay size kolay gelsiiin,UĞURLU GELSİİİİN:dance:
selam kızlarrrr yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniiizzzzzzzzzz a.s.
poleni yemiştim canım olmadı şimdi çörek otu tozunu denedim bakalım ne olcak
ben zaten acayip su içerim yazın bile ayağımdan çorap eksik olmaz okadar kendimi korurum ama yine oluyorr
selam kimse yok mu?
anladım canım.ama yinede yemeğe devam et polenide takviye olarak..
bende gene başladım polene,çörek otunuda ek olarak yiğorum.bakalım nolucak:Saruboceq: herşeyin hayırlısı olsun artık öyle kafaya takmıyorum vallaa..
evet malesef vucud onu kendi yaratıyomuuş,sen istediğin kadar korunsan bileee..:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?