Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geçmiş olsun canım bu arada topiğimize hoşgeldin işallah dr.gerek kalmadan hamiş kalırsın sen ben ve burdaki tüm arkadaşlar işallah

geçmiş olsun canım bu arada topiğimize hoşgeldin işallah dr.gerek kalmadan hamiş kalırsın sen ben ve burdaki tüm arkadaşlar işallah

hb inşllh tez zamanda

benim bu ay 5. ayım

regliyken hormonlarıma baktırdım herşeyim temiz çıktı bide iltihaptan çok korkuyorummm

sağol canım ben de iyiyim bir kaç gündür evde değildim yeni geldim sen de aramıza hoşgeldin

canım ben topikte yeni sayılmam yahu uzun süredir burdayım ama senle karşılaşamadık demekki eh bu aralar topik boş yaz tatili hafta sonu felan asıl sen hoşgeldin canıma.s.

e normal bitaneeem 15. günündeysen eğeeer yumurtan çatlıyoduuuur:dance: bu günlerini iyi değerlendirmen gerekicek.gerçi inş.erkenden başlamışsınızdırdaa..yinede boş geçmesin bu aralaryerimseniben

soğan kürünüde sürekli yapamıyosan.1 litre hazır suya yarım kilo BROKOLİYİ 15-20 dk kaynat suyunu iç.akıntındaki farkı görürsüüünyerimseniben..
geçmiş olsun canım dilerim bu ay oluuur:Saruboceq: hayırlı haberini müjdelersin bizee:teytey: :teytey:kaydirigubbakcemile5

değerlendiriyorum canım inşllh olucak bu ay
adetimn 2. günü çörek otu tozu tarçın bal yedim günde 2 kere 12. günüme kadar yanında bide 3 tane incir yedim inşllh işe yarar:Saruboceq:
soğan kürünü bıraktım canım

hb inşllh tez zamanda

benim bu ay 5. ayım

regliyken hormonlarıma baktırdım herşeyim temiz çıktı bide iltihaptan çok korkuyorummm

çok şüküür baaak:Saruboceq: temiz çıkması bilee iyii.
sen polene devam ediyomusun peki,bıraktınmı?
dediğim gibi kendine dikkattet.vucudun istemesende ilthabı yaratıyo ama bol su iç ve ayaklarını sıcak tut..tarçını ve brokoli suyunuda tüket.allahın izniyle birdaha olmasıın..
bu ay size kolay gelsiiin,UĞURLU GELSİİİİN:dance:

Allah hayırlara çıkarsın rüyanı bende üç gün önce ikiz bebeğim olmuş diye görmüştüm rüyamda bu bebek rüyaları adet olmaya yakın biraz psikolojik oluyor benimde kırmızılar geldi ne yapalım hayırlısı :çok üzgünüm::çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

selam kızlarrrr yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniiizzzzzzzzzz a.s.

poleni yemiştim canım olmadı şimdi çörek otu tozunu denedim bakalım ne olcak
ben zaten acayip su içerim yazın bile ayağımdan çorap eksik olmaz okadar kendimi korurum ama yine oluyorr

selam kızlarrrr yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniiizzzzzzzzzz a.s.

oh bee:lepi: geldinmiiikaydirigubbakcemile5 şükür kavuşturanaaa..
nasılsıın ?umarım herşey yolunda canım arkadaşııııım:1hug:. küçük durum nasıl?iyimii ,onu hisetmeye başladınmı aceeep?:ecrin_bebek::ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
iki gündür kimsecikler yoktuuu:umursamaz: meyram sağolsun,everest,ve yeni gelen arkadaşlar yanlız bırakmadılar gerçidee..
bitaraftaan seviniyoruum bu sesizliğin sonuuuu:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :lepi: galibaaaa :dance: :dance:

poleni yemiştim canım olmadı şimdi çörek otu tozunu denedim bakalım ne olcak
ben zaten acayip su içerim yazın bile ayağımdan çorap eksik olmaz okadar kendimi korurum ama yine oluyorr

anladım canım.ama yinede yemeğe devam et polenide takviye olarak..
bende gene başladım polene,çörek otunuda ek olarak yiğorum.bakalım nolucak:Saruboceq: herşeyin hayırlısı olsun artık öyle kafaya takmıyorum vallaa..
evet malesef vucud onu kendi yaratıyomuuş,sen istediğin kadar korunsan bileee..:1no2:

canlarım merhabalar Biraz önce ıspartadan geldik
süpper bi haftasonu geçirdim çok özlemiştim ailemi sağolsun eşim cumartesi hadi gidelim dedi
plansız bi şekilde gidip geldik.Oyüzden sizlerede haberveremedim.

yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmişler...

Arnavutgüzelim meyram nasılsınız?

Son düzenleyen: Moderatör:

aslında kafaya takmasak olucak da çok takıyoruz işte hayırlısı olsun artık olacağı varsa olur ne yesek boşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…