D
durualya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #6.861
alırsın bebeğin ve sen sağlıklı olda daha vakit çok ben şimdi ufak ufak örnekler gösteriyim de sonra toptan değerlendirirsin ben 7 aylık olana kadar bişey almamıştım sonra toptan aldım battaniyeyi bile 8 aylık hamişken ördüm bu arada bu battaniyeden beyaz, sarı ve mavi renklerde ördüm hepsi birbirinden güzel oldu
canım süper olmuş battaniye ellerine sağlık a.s.walla daha bir mendil bilem almadık şu 20 ağustosu bi atlatsam
Allah hayırlara çıkarsın rüyanı bende üç gün önce ikiz bebeğim olmuş diye görmüştüm rüyamda bu bebek rüyaları adet olmaya yakın biraz psikolojik oluyor benimde kırmızılar geldi ne yapalım hayırlısı :çok üzgünüm::çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
Canım bence bebişini hissedene kadar yani kıpırdayana kadar birşey alma.Belki batıl ama bizde böyledir buyrunnnnnnnnn
Bu arada kaç aylıkken hissetmeye başlıyosun bizim gelinimizin 4 ayı bitti hala hissetmedi de :dilcikar:
arkadaşlar
nasılsınız
ayyyy inşallah otelde yer vardırda haftaya hotele gideriz ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
deniz güneş kummmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar günaydın hepmize sağlıklı ve hayırlı bir hafta diliyorum
canım bizde almayalım dedik kaçıncı ayda hissediliyor bilmiyorum ki şu amniyosentezi bi atlatsam internetten okudum da içim fena oldu
kızlar günaydın hepmize sağlıklı ve hayırlı bir hafta diliyorum
Umutla bekleyenler listesi
1.sırada................................Gulayyusu f .........................20 Haziran
2.Sırada.............................. .Susuzyaz......................... ...27 Haziran
3.Sırada.................................Latsibel ..............................28 Haziran
4.Sırada.................................Kedersiz ............................28 Haziran
5.Sırada...............................Meyra..... ........................ ...1 Temmuz
6.Sırada...............................ArnavutGüz eli......................7 Temmuz
7. sırada...............................bozo85....... .........................7-12 temmuz
8.sırada................................Sevdanehri............................17 temmuz
hadi kıslar yeniden yazalım isimlerimizi
bu arada gulayyusuf aşılama mı yaptırmıştı haberi olan varmı
canlarım merhabalar Biraz önce ıspartadan geldik
süpper bi haftasonu geçirdim çok özlemiştim ailemi sağolsun eşim cumartesi hadi gidelim dedi
plansız bi şekilde gidip geldik.Oyüzden sizlerede haberveremedim.
yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmişler...
Arnavutgüzelim meyram nasılsınız?
saha çamurlu demek :roflol::roflol:adet olmuş demek
iyi fikirmis, saha camurlu, sartlar müsait degil veya calismalara ara verildi :roflol:
bide anavatan kan agliyor var :roflol:
kirmizi kart terimi eskidi yenisi hayirli olsun:)
pitircik tatilde mi desek yoksaaaaa zemuszemus
Sağol canım benim yazında hiç çekilmiyo çalışmak yaaaklava: sinir oluyomm kötükedihüso bakalım haftasonu bu sefer bende gitcem günübirlik denize bananee bananeee :mymeka: yalovada nereye gidebiliriz nasıl gideriz bilen varmı :sm_confused:
waaw ne güzeeel.kız amma gezdiniiiiz bebek geliyo sayesindeeyerimseniben
çok sevindim valla sizinkileride görmüşsüüün ,hadi gözün aydıın..yerimseniben
ben arıyacaktım valla seni zor tutum kendimii bilesiiin haa..dedim bunlardan ses çıkmadıı yoksa çalışmalardalarmı diyeee,vazgeçtiiim:1closedeyes:sengözlerimebaksanab
iyim bendee napim bu gün iğnem son yarın çatlatacaklar..karnımı görmen lazım 4 aylık hamiş gibiyiim.bide yürürkeen yumurtalıklarım sallanıyo kııız vallaaakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 deve kuşu yumurtası oldu diyo eşiiim deliiikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?