Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tekrar ellerine sağlık canııımmm örnekleri bekliyorum a.s.

ben çıkıyorum bilgisayar sırası kızımda ben sonra uğrarım:sm_cool::sm_cool:

canım süper olmuş battaniye ellerine sağlık a.s.walla daha bir mendil bilem almadık şu 20 ağustosu bi atlatsam

Canım bence bebişini hissedene kadar yani kıpırdayana kadar birşey alma.Belki batıl ama bizde böyledir buyrunnnnnnnnn

Bu arada kaç aylıkken hissetmeye başlıyosun bizim gelinimizin 4 ayı bitti hala hissetmedi de :dilcikar:

arkadaşlar
nasılsınız
ayyyy inşallah otelde yer vardırda haftaya hotele gideriz ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

deniz güneş kummmmmmmmmmmmmmmmmmm

geldimi kırmızıların hoşgelmiş sefa gelmişa.s. hayırlısı olsun

Umutla bekleyenler listesi

1.sırada................................Gulayyusu f .........................20 Haziran
2.Sırada.............................. .Susuzyaz......................... ...27 Haziran
3.Sırada.................................Latsibel ..............................28 Haziran
4.Sırada.................................Kedersiz ............................28 Haziran
5.Sırada...............................Meyra..... ........................ ...1 Temmuz
6.Sırada...............................ArnavutGüz eli......................7 Temmuz
7. sırada...............................bozo85....... .........................7-12 temmuz
8.sırada................................Sevdanehri............................17 temmuz

hadi kıslar yeniden yazalım isimlerimizi
bu arada gulayyusuf aşılama mı yaptırmıştı haberi olan varmı

kızlar günaydın hepmize sağlıklı ve hayırlı bir hafta diliyorum

canım bizde almayalım dedik kaçıncı ayda hissediliyor bilmiyorum ki şu amniyosentezi bi atlatsam internetten okudum da içim fena oldu

arkadaşlar
nasılsınız
ayyyy inşallah otelde yer vardırda haftaya hotele gideriz ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

deniz güneş kummmmmmmmmmmmmmmmmmm

ayşemmm nasılsın tatil haaa süper seni rüyamda görüdüm hayır olsun saçların uzun hafif kıvırcık ve çok zayıfsın birde izmitte oturuyormuşsun canım çok güzel bir yer ferah dağlar var yeşillikler var güzel evler var hayır olsuun inşallahhhhh

canım bizde almayalım dedik kaçıncı ayda hissediliyor bilmiyorum ki şu amniyosentezi bi atlatsam internetten okudum da içim fena oldu

O nasıl bişey ki ne için yapılıyo bilgi verirmisin durucum bende öğrenim :sm_confused:

kızlar günaydın hepmize sağlıklı ve hayırlı bir hafta diliyorum

Sağol canım benim yazında hiç çekilmiyo çalışmak yaaa klava: sinir oluyomm kötükedihüso bakalım haftasonu bu sefer bende gitcem günübirlik denize bananee bananeee :mymeka: yalovada nereye gidebiliriz nasıl gideriz bilen varmı :sm_confused:

slm kızlar
canım benide ekle olurmu
28 haziran

waaw ne güzeeel.kız amma gezdiniiiiz bebek geliyo sayesindeeyerimseniben
çok sevindim valla sizinkileride görmüşsüüün ,hadi gözün aydıın..yerimseniben
ben arıyacaktım valla seni zor tutum kendimii bilesiiin haa..dedim bunlardan ses çıkmadıı yoksa çalışmalardalarmı diyeee,vazgeçtiiim:1closedeyes:sengözlerimebaksanab

iyim bendee napim bu gün iğnem son yarın çatlatacaklar..karnımı görmen lazım 4 aylık hamiş gibiyiim.bide yürürkeen yumurtalıklarım sallanıyo kııız vallaaakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 deve kuşu yumurtası oldu diyo eşiiim deliiikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt

saha çamurlu demek :roflol::roflol:adet olmuş demek

iyi fikirmis, saha camurlu, sartlar müsait degil veya calismalara ara verildi :roflol:

bide anavatan kan agliyor var :roflol:

kirmizi kart terimi eskidi yenisi hayirli olsun:)

pitircik tatilde mi desek yoksaaaaa zemuszemus

allah iyiliğinizi versiiiiiiinkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 gece gece ne konuşmuşlaaarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
süper bir terim vallaa bundan sonra böyle bildirelim.gerçii olmazsak daha iyideeee:1closedeyes:sengözlerimebaksanab neysseee..
bende eskiden
KIRMIZI ELBİSELİ TEYZELERİM GELDİ KARA DAĞDAN DİYODUM SINIFTAAA..ne gülüyoduk amaa..erkekler anlamıyodu karadağ neresiii diye soruyolardıı..kaydirigubbakcemile3 bende OHOOO ÇOK UZAK ORASI KAPKARAA AMA SENİN GÖRMEN ÇOK ZOR GİDEMEZSİN ORAYA DİYODUUM..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım yalovaya istanbuldan deniz otobüsü ile gidiliyor idonun web sayfasına bakarsan orda bulabilirsin sefer saat ve günlerini kalacak yer konusunda bilgim yok yalovaya gitmedim hiç yine arama motorundan yalova yazıp bakabilirsin şimdiden iyi hafta sonu tatili dilerim sana...

canım arkadaşım benim.
çok güzel oldu sağolasın..süppper bi hafta sonuydu bol bol agaçlarda gezdim::=))))))
erik agacı kiraz agacı derken az kalsın mootoru bozacaktık:)))))

çalışmalar son gaz devam ediyo ama kasık arasından pek zevkli olmuyo.
gögüslerim taş gibi sanırım yine pıtırcık bana yan çizecek..ama olsun hiç umrumda deil valla.. saldım çayıra mevlam kayıra...

ama senin adına sevindim demek aşılama olcan allahım ne olursun senin bu ay yüzünü güldürsün ..hep senin için dua ediyorum benden önce onu hamiş göreyim diye
Dr muz hala eski yerinde demi ne zaman burda olcak haberin varmı?
beni adetin 3.günü yine bekliyo bakalım artık bu ay ne yapcak

Umutla bekleyenler listesi

1.sırada................................Gulayyusu f .........................20 Haziran
2.Sırada.............................. .Susuzyaz......................... ...27 Haziran
3.Sırada.................................Latsibel ..............................28 Haziran
4.Sırada.................................Kedersiz ............................28 Haziran
5.sırada.................................sevimsu...............................28 Haziran
6.Sırada...............................Meyra..... ........................ ...1 Temmuz
7.Sırada...............................ArnavutGüz eli......................7 Temmuz
8. sırada...............................bozo85....... .........................7-12 temmuz
9.sırada................................Sevdanehri ............................17 temmuz

hihoyyyt günaydıııııııın kızlaaaaar MİS KOKULU ÖPÜCÜKLEEEEEER SİZEEEzemuszemus opuyorumnanaktan ..
AY KENDİMİ SEDA SAYAN GİBİ HİSETTM BEEkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-
nasılsınııız bu sabaah??
oh be nihayet topiğimi güzellerim basmııış..hayır yeni gelen arkadaşlarada bir mahçup oldum kimseciker yok diyeee:umursamaz: hiç ayrılmadım burdaan..iyice alıştırdınız benii kendinize şimdi yokluğunuz bana çok garip geliyoo,tuhaf yaniikaydirigubbakcemile5..
ben diyorum size allah başımdan eksik etmesin siziiizemuszemus:Saruboceq:..
duruum allahın izni ilee sen o iğneyi vurduur,sonra yavaş yavaş almaya başlarsıınzemuszemus..
DÜN BEN ESKİ SAYFALARA BİR GÖZ ATTIM..:gitme:ÇOK DUYGULANDIIIM ..
NEKADAR GÜZEL ŞEYLER PAYLAŞMIŞIIIZ.BİZE GÜZEL BİR HATIRA KALICAK ..
HELE DURUUM SEN HER HASTA OLDUĞUNDA SENİ AVUTMALARIM BİLE TUHAFIMA GİTTİİ..ŞURAYA BAK YA DEDİM ŞİMDİDE YEĞENİM GELİYOO NE ÇABUK UNUTULDU DİMİ O GÜNLER.BAK HEPİSİİ BİRER ANI..İNŞ.HİÇ SİLİNMEZ ..
AYRICA SİZEE BİŞEY SÖYLEMEK İSTİYORUM.TABİ İSTERSENİZ ELİNİZDEN GELİRSE..
BİR DERDİM VAR BÖLÜMÜNDE ÇOK ZOR DURUMDA OLAN BİR BAYAN VAR.İKİ TANEDE DÜNYA TATLISII KIZI VAR..ONLARA KIYAFET İSTİYO ADRESİNİ DE GÖNDERDİ BANA.KONUYLA İLGİLENEN HERKEZE BEN DETAYLARI ANLATIRIIM..:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…