Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben şimdi kızıma her gün okuma saati yapıyorum topla gel arkadaşlarını dedim herkes kitabıyla geliyor 2 ile3 arası hepimiz oturup kitap okuyoruz normalde zorla okuyan çocuklar isteyerek geliyor okumaya elimden gelse tüm kitap okumayanlarada yapacağım bunu

Süppersin ya .Tebrik ederim ne güzel bi uygulama
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

çocukları severek okumaya davet ediyosun:lepi: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

valla böyle bir uygulamanın bu kadar işe yarayacağını tahmin etmemiştim ee benim kız 6. sınıfa geçti artık sınavlarda takılmadan okumaya ihtiyacı var buda çok kitap okumaktan geçer ne yapıyım diye düşünürken bu geldi aklıma geçen gün markete gittik benim kızın bir kitap seçişi vardı anlatamam şok oldum nerdeyse tüm rafı sepete koyacaktı gözlerim yaşardı inanamadım bu benim kızımmı diye :1shok: :1shok: diğerleride öyle bide liste yapıyorum en çok kim kitap okucak diye

Evet malesef 6.sınıfta başlıyoo sınavlar.Oyüzden akıcı ve anlaşılır bi şekilde okuması lazım özellik ne kadar çok okursa okadar anlaama gücü artar .Sen süppper bi annesin çok iyi düşünmüşsün seni saygıyla alkışlıyomalkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ayy teşekkür ederim şu kocamada bi yararım olsun araştırıyorum şimdi diyet konularını bir üründen bahsediyorlar takip edeyim bakem ne çıkacak sevindiriyim garibimi eritsin göbüşünü denize gidince karnını içine çekmekte bayılacak :roflol: :roflol:canım sana iyi geceler ben kaçar böle giderse k.k. den fırsat bulup çocuk yapamıcazkaydirigubbakcemile

canlarım hepinize günaydın sizleri merak ettirdiğim için özür dilerim benim alerjik rinitim var diğer bir adı saman nezlesi....geçen hafta başladı çarşamba günü ateşlendim doktor 38 dereceyi geçerse haberim olsun dedi 38 buldu ilaçda vermedi sadece burun spreyi ve boğaz pastili kaç gündür yatıyorum bugün işe zor geldim şimdilik öpüyorum sizi

Durum günaydın canım

çok geçmiş olsun canım keşke bugunde dinlenseydin.Senden haber alamayınca merak ettik Birde bi iğneden bahsetmiştin vuruldun mu?yegenimiz nasıl

çok özledik seni ya çok da merak ettik

1.sırada................................Gulayyusu f ............................20 Haziran
2.Sırada.............................. .Susuzyaz............................ ...27 Haziran
3.Sırada.................................Kedersiz ...............................28 Haziran
4.sırada.................................sevimsu.. ..............................28 Haziran
5.Sırada...............................Meyra..... .............................. ...1 Temmuz
6.sırada................................emeru.... ...................................5 temmuz
7.Sırada...............................ArnavutGüz eli...........................7 Temmuz
8. sırada...............................bozo85.... ... ............................7-12 temmuz
9.sırada...............................everest... ..................................16 temmuz
10.sırada................................Sevdanehr i ..............................17 temmuz
11 Sırada................................latsibel.... ................................22 Temmuz
12.sırada...............................everest... ..................................16 temmuz
13.Sırada...............................Mehalim... ................................27 Temmuz

Günaydın kızlarrr nasılsınızzz listemiz kalabalıklaşmış ne güzel inşallahhh hepimiz sırayla hamiş oluruzzz opuyorumnanaktan

Bu hafta sonu istanbulun stresinden bende uzaklaştım günü birlikte olsa yalovaya gittik arkadaşlarla çok çok iyi geldii buna ihtiyacım varmış gerçekten.ınsanın birgünde olsa tüm soru işaretlerinden uzak durması bile güzelmiş :kedi:

Canım benim çok çok geçmiş olsunn bizde nerde dedik günelrdir yok.Alerji çok fena bendede var alerji canım ama kesin sonuç yok maalesef..kafamçokkarıştı İnşallah daha iyi olursun canımmm bebişe dikkattt yerimseniben

canııımmm giremedim bilgisayara hep yattım hala bile düzelemedim :1no2: o iğne 20 ağustosta amniyosentez bebeğin bulunduğu sıvıdan iğne ile sıvı alıncak tahlil yapılacak
bende özledim sizleri kızlar Şeniz

evet yaaa çok fenaa bu ay polenler 1 ay gecikmeli gelmiş kesin sonuç yok çok kötü bende çok ağır geçiriyorum her zaman ateşe dikkat etmeye çalıştık ilaç bile veremedi doktor görseniz halimi

nasılsınız arkadaşlar durucum sen nasılsın çok merak ettim cuma, perşembe topikte olmayınca geçmiş olsun canım kendine dikkat aman ilaçta kullanamazsın şimdi,:CüvCüv:sevda hafta sonu iyi yapmışsın iki günde olsa kafa dağılmıştırhihoyyyt hihoyyyt

iyiyiz canım sende iyisinn inşallahh evet yaa iyi oldu hafta sonu şimdi de yanıklardan canım acıyo sırnaşık şey omuzlarımı kavurmuşum resmen yasakkelime
kimsecikler yok yine yaa

ohh çok iiyi yapmışsınız bi günde olsa insana değişiklik yarıyo..
sevindim canım senin adına

nasılsınız arkadaşlar durucum sen nasılsın çok merak ettim cuma, perşembe topikte olmayınca geçmiş olsun canım kendine dikkat aman ilaçta kullanamazsın şimdi,:CüvCüv:sevda hafta sonu iyi yapmışsın iki günde olsa kafa dağılmıştırhihoyyyt hihoyyyt

ayy canım hastayım ben giremedim bilgisayara ilaçta vermedi doktor bugün işe zor geldim mirmirmirmir

iyiyiz canım sende iyisinn inşallahh evet yaa iyi oldu hafta sonu şimdi de yanıklardan canım acıyo sırnaşık şey omuzlarımı kavurmuşum resmen yasakkelime
kimsecikler yok yine yaa

ah canım kıyamam sana yanık fena olurr

kızlar arnavutgüzelim kapsama alanı dışında gözüküyor birşeymi oldu

günaydın arkadaşlar

durucum çok geçmiş olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

arnavut güzeli turp gibi maşallah şimdi dinleniyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr güzel anne, Misafiri varmış onun için akşamları girerim demi ama bilmiyroum belki gelir biradannnnnnnnnnnnnnn

aysefilizkol+, durualya+, iipekkk, susuz yaz+

oh be nihayet çogunluk burda özletmeyin ya

kızlar arnavutgüzelim kapsama alanı dışında gözüküyor birşeymi oldu

benim bildiğim birşey yok ama kapsamı alanı dışı üyelik çıkışı değilmi hani bir arkadaşta da öle gözüküyodu hatırladınızmı?sitede olmazsa online sarı oluyo ama öyle birşey yazmaması lazım CADIARZU

günaydın arkadaşlar

durucum çok geçmiş olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sana da günaydın canım.Eğer arnavutla konuşuyosan bir sorsana neden öyle yazıyo üyeliğinde mi birşey oldu :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…