Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senağlama mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben:gitme::gitme::gitme::gitme:benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkisenağlamasenağlamasenağlamaÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook:teselli::teselli::teselli::teselli::teselli::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

biz burda bir aile olmuştuk arnavutsuz bu aile parçalanır.......................

bir günlük ama arnavut girmiycekmiş galiba sibel öyle mi yada benmi yanlış anladım

BENDE ÇOOOOK ÜZGÜNÜM YA

mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

bir günlük ama bu cezanın üstüne ben hiç gelmeyebilirim diyooo

arnavutum bizi bırakma :gitme:çok kırıldın biliyoruz ama bizim suçumuz ne sana ihtiyacımız var bu topikten herkes hamile çıkmadan halaylar çekmeden nereye ya :gitme:

bir günlük ama arnavut girmiycekmiş galiba sibel öyle mi yada benmi yanlış anladım

aranvutum kafana takma inan çoğu kişi neyin ne olduğunu anladı emin ol sanırım onlarda ceza aldılar bugün değilde daha önce sanırım bütün yazılar kalkmış zaten.Biz seni biliyoruz :1hug: sensiz bu topik olmazkiii senağlama keşke bana verselerdi cezayı bana niye vermedilerrrr yaaa mafoldumben

a.s.çok üzüldüm lmaz::gitme: sensiz burası olmaz be canım senin sayende neler öğrendik gitmee seviyoruz seni

klava: klava:bu ne adaletsizliktir arkadaşlar birisi gelip sitedeki insanların duygularını suistimal etsin,lmaz: karşı çıkanlar ceza alsın ohh ne ala:mymeka:lmaz:

Son düzenleme:
klava: klava:bu ne adaletsizliktir arkadaşlar birisi gelip sitedeki insanların duygularını suistimal etsin,lmaz: karşı çıkanlar ceza alsın ohh ne ala:mymeka:lmaz:

Aynen katılıyorumm sana canımm adeletsizlik bu
:mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: klava: klava: klava: klava: klava:

valla ya bende katılıyorum size
hiç bi yorum yapamayacakmıyız herkim ne isterse tamam diyip kafamızı egecez.
hiç kötü bişey yazmadı küfürlü bi kelime bile kullanmadı ya bu adelletsizlik

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
everest, delal12, egeliyim48, latsibel+, nazanım, nimfe, rgrsoy
toplanın toplanın isyan varrr:enbuyukkk:

arkadaşlar yabancı misafirler arttı acaba armıza yeni arkedeşler mi katılacak yoksa olayı duyan bakmayamı geliyor (aa duydunuzmu yan topikte olay varmış birisi haksız yere ceza almış hadi bi bakıp gelelim):roflol: :roflol: :roflol:

kaçtılarrrr lülülülülülü

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
sevdanehri, bahare_56, blueangel42, egeliyim48, iipekkk, osmaniye80, rgrsoy, susuz yaz+

TOPıKLıYıZZZ HAKLIYIIZZZZ ARNAVUTUMUZUUU ıSTERıZZZZ klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava:

durucummm gecmis olsun canim, iyi bak kendine a.s. a.s. a.s. gerci nezle olana cicek götürülmez, daha cok hapsirir kaydirigubbakcemile3

arnavut güzeli nie ceza aldiki yaaa. siddetle kiniyorum olayi klava: daha adaletli bir kk istiyoruz :enbuyukkk:

kizlar naber nasilsiniz bunlarin disinda. topikte hala hareket yok:) yaz bayagi etkisini gösterdi. carsamba arzu gelicek . sag salim döner ins.

kerdersiz bu nick sana yakisti yahu :smiley-cool:

mehalim ne yaptı acaba bugün rahim filmi çektirecekti inş. bir sorun çıkmazCADIARZU :Saruboceq:

günaydın arkadaşlar

durucum çok geçmiş olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım ayşeemmm sağol opuyorumnanaktan

canım benim çok geçmiş olsun size bizde merak ettik sizi ya aman kendinize çok dikkat edin bol bol istirahat edin durucuk ve miniği:ecrin_bebek:

sağol canııım sorma walla o kadar dikkat etmeme rağmen mümkün değil alerjik rinit çok fenaaa

kedersiziiimmm özledik wallaaa canım sağol geçen hafta 2 gün raporluydum neyse düzelirim öptüm canım seniiiiiiii opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…