L
latsibel
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #7.521
Bİlmİyorum kİ canımcım ne yapsak aklıma bİŞey gelmİyo..
GÜzİn ablamız(arnavutgÜzelİmİz) olmadan bu topİĞİn tadı Çıkmaz
sadece bir günlük değilmi yaa :sm_confused:
bir günlük ama bu cezanın üstüne ben hiç gelmeyebilirim diyooo
bir günlük ama arnavut girmiycekmiş galiba sibel öyle mi yada benmi yanlış anladım
klava: klava:bu ne adaletsizliktir arkadaşlar birisi gelip sitedeki insanların duygularını suistimal etsin, lmaz: karşı çıkanlar ceza alsın ohh ne ala:mymeka: lmaz:
klava: klava:bu ne adaletsizliktir arkadaşlar birisi gelip sitedeki insanların duygularını suistimal etsin, lmaz: karşı çıkanlar ceza alsın ohh ne ala:mymeka: lmaz:
kaçtılarrrr lülülülülülüarkadaşlar yabancı misafirler arttı acaba armıza yeni arkedeşler mi katılacak yoksa olayı duyan bakmayamı geliyor (aa duydunuzmu yan topikte olay varmış birisi haksız yere ceza almış hadi bi bakıp gelelim):roflol: :roflol: :roflol:
günaydın arkadaşlar
durucum çok geçmiş olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım benim çok geçmiş olsun size bizde merak ettik sizi ya aman kendinize çok dikkat edin bol bol istirahat edin durucuk ve miniği:ecrin_bebek:
huuuuuuuuu ne oluyor kızlar arnavutumuz neden ceza almış yaa Çok üzgünüm çoookben neler kaçırdım, bence arnavutumuzu kızdıran ceza alsın ne bu yaaklava: klava: klava: klava: klava: eminimki ceza alacak kadarda kötü bişey yazmamıştır bazen çok adaletsiz oluyor bu site kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso sinirlendim bende yaa
arnavutum canım sen yoksan bizde yokuz ona göre hepimiz arkandayız kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
durucum geçmiş olsun canım dikkat et kendine bence rapor alıp evde dinlen biraz bu iki canlı halinle bu sıcaklarda zor olur güzelim öpüyorum sizi opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?