Merhaba Kızlarrrrr............
Bende beş yıldır evliyim. PKOS hastasıyım. Tedavilerden çocuk yapamadık. Arada ara verdiğimde denedim olmadı ama kısa aralardı. Bu ay artık tedaviyi bitirdim. Çocuk istiyorum. Kocam hergün başımın etini yiyor. Dede nine olacağız artık diye. Adam beni boşamadan bebiş lazım bana. Adım zaten kısıra çıktı. Artık yemiyo kimse daha erken çocuğa, kariyerim önce gelir filan laflarını. Ailemde annemin kuzeni hariç kısır kadın yok ablam dahil.Yarın polen bal alacağım. Adaçayı yağını düşünüyorum hala. Ama zor biraz. Benim içinde dua edin lütfen. Melek kocacığımın yüzü gülsün artık.:lepi:
Evliliğimizin ilk yıllarında eşimin ailesinin çenesi hiç durmuyordu artık bunalım safhasına getirmişlerdi beni,eşim sonunda sorun bende ama ondada olsa değişmezdi kapatın artık şu uğursuz çenenizi dedi ..o gün bu gündür mutlu mesut ama hala ümit dolu yaşıyoruz 13 yıl oldu
aaaaaa sakın sakın kısır kadın kelimesini kullanma bir daha kimseninde sana böyle demesine izin vermelmaz: lmaz: Allah isterse verir istemezse vermez sen Allah tan umudunu kesme tedavini ol sabırla bekle kimsenin seni incitmesine izin verme. lmaz::umursamaz: bir kadın çocuğu olmuyor dr. gidiyor dr. kadına senin çocuğun hiç bir zaman olmaz diyor horoz yumurtlarsa senin çocuğunda olur diyor o kadar kesin konuşuyor ama Allahtan ümit kesilmez kadının ikiz bebeği oluyor Allah sizin ve tüm çocuk isteyenlerin yüzünü güldürsün :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Allah hayırlısını nasip etsin inşallah canım benim inşallah hayırlı ve müjdeli haberlerinide alırız birlikte sevinirizValla Duru'cuğum helal olsun kocana.. Takdir ettim şimdi. Çok adi insanlar var.Yani bu bir hastalık. Sanki biz istedik böyle olmayı. İnsanın ister istemez canı sıkılıyor. Sonra halihazırda bozuk olan hormonlar iyice çıldırıyor. Sonuçta gelsin tüylenmeler, gelsin kilolar, gelsin adet düzensizlikleri.Ama ben umutluyum. Bu sene sonuna kadar inşallah hamiş olacağım. Tek tek okudum her mesajınızı. Hepinizi gıyabınızda tanıdım az çok. Pek cevap yazamıyorum çalıştığımdan ama hepsini okuyorum. Umarım tavsiyeleriniz işe yarar. Herkes faydalanır. Umarım her isteyen sağlıklı ,güzel bebişlere kavuşur. İlginize ve samimiyetinize hayranım. Dilerim hepiniz kalpleriniz gibi güzel hayatlar yaşarsınız.Müjdemi ilk sizlerle paylaşacağım.Söz........hihoyyyt
Ümidini kaybetme.....:)))
durucum ümidin en kısa zamanda mutlulukla sonuçlanır inş. yani Allah isterse verir vermiyorsa vardır bir sebebi bakın bana 11 yaşında bir kızım var kızım hiç tedavisiz normal yolla oldu ama ikinci olmuyor 5 sene bitecek temmuzda, şimdi birincisinde kısır değildim ikincisinde kısırmı oldum ve hiç bir problemim yok tedavide oldum yokk olmuyor her zaman dediğim bir şey var ''Allah ikinci çocuğu vermiyorsa vardır bir hayır'' olmaması olmasından daha hayırlı demekki ama Allah tan ümit kesilmez bitkisel tedavilere devam :içelim:
off sıkıntı bastı arkadaşlar yaa.
bugun reglimin birinci günü ve gayet sancılı geçiyor . pazarteside tahlil işii. helede şu rahim filiminide düşündkçe afakanlar basıyor beni. insan fark etmeden zaman içinde ne kadar yıpranıyor değil mi.
rahim filimi meselesinde beni neyin beklediğini bilmediğim için korkuyorum ç oysaki biri nasıl çekildiğini anlatsa neler yapıldığını anlatsa rahatlıcam . bu konuyla ilgili topiği okudum ama okuduğuma lanet ettim .insanlar neler olduğunu anlatmak ziyade yaşadıkları acıyı anlatmışlar. ama bun okumak istemiyorum ki ben .
Merhaba Kızlarrrrr............
Bende beş yıldır evliyim. PKOS hastasıyım. Tedavilerden çocuk yapamadık. Arada ara verdiğimde denedim olmadı ama kısa aralardı. Bu ay artık tedaviyi bitirdim. Çocuk istiyorum. Kocam hergün başımın etini yiyor. Dede nine olacağız artık diye. Adam beni boşamadan bebiş lazım bana. Adım zaten kısıra çıktı. Artık yemiyo kimse daha erken çocuğa, kariyerim önce gelir filan laflarını. Ailemde annemin kuzeni hariç kısır kadın yok ablam dahil.Yarın polen bal alacağım. Adaçayı yağını düşünüyorum hala. Ama zor biraz. Benim içinde dua edin lütfen. Melek kocacığımın yüzü gülsün artık.:lepi:
ben diilim o. ama herkes olabilir,halasi arnavutuma bebisle gelmiytir belkii :ecrin_bebek:
sibelde olabilir, yada susuz yazzz belkide kedersizzz. en büyük sürpriz o olurdu heralde :lepi:
meyram al sana süpriz kırmızı hemde mafoldumben
kızlar selam az önce regl oldum listeden çıkarın beni
meyram al sana süpriz kırmızı hemde
selam kızlar nasılsınız öncelikle neden bu isimle yazdığımı söyliyim eşim beni sizden kıskanıyor :))hergün benim profilime girip bişey yazmışmıyım diye bakıyor kaydirigubbakcemile3sen arkadaşlarını benden daha çok düşünüyorsun diyorlmaz: kıskanç işte kaydirigubbakcemile3bu kardeşimin üyeliği burda olduğum sürece bu isimle girecem
meyram nasılsın canım varmı bir değişiklik inşallah adetin gelmez canım bebeğin gelir:Saruboceq:
arzum tatilden döndünmü bilmiyorum ama bence dönüşün muhteşem olacak bebişin en kısa zamanda tekrar gelecek inşallah
ArnavutGüzelinin :asigim:
Kürü ile HAMİLE kalanlaaaar..
.MaşaLLaaaaaah
1-BSKK.....................:CüvCüv:
2-Ebrum....................:CüvCüv:
3-Roka.......................:CüvCüv:
4-arzu38....................:CüvCüv:
5-Zeynomh.................:CüvCüv:
6-asu1984..................:CüvCüv:
7-destna......................:CüvCüv:
8-sevdiceğim...............:CüvCüv:
9-Cemre822................:CüvCüv:
10-nehir67..................:CüvCüv:
11-papatyaaa..............:CüvCüv:
12-nefican...................:CüvCüv:
13-durualya.................:CüvCüv:
14-Sudennnaz...............:CüvCüv:
15-Denizsizada.............:CüvCüv:
16-Serap _5434..............:CüvCüv:
17-Arzu........................:CüvCüv:
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
darısı herkesiiiin BAŞINAA:Saruboceq:.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?