Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aaaaaa sakın sakın kısır kadın kelimesini kullanma bir daha kimseninde sana böyle demesine izin vermelmaz: lmaz: Allah isterse verir istemezse vermez sen Allah tan umudunu kesme tedavini ol sabırla bekle kimsenin seni incitmesine izin verme. lmaz::umursamaz: bir kadın çocuğu olmuyor dr. gidiyor dr. kadına senin çocuğun hiç bir zaman olmaz diyor horoz yumurtlarsa senin çocuğunda olur diyor o kadar kesin konuşuyor ama Allahtan ümit kesilmez kadının ikiz bebeği oluyor Allah sizin ve tüm çocuk isteyenlerin yüzünü güldürsün :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Ben bazı kocalarıda anlamıyorum sorun kendinde olsa yüzüne sürekli bunu vursalar hoşlarına gidermi acaba ...Sıkma canını komplex bu yüzdende sana sırtını çevirecekse aklına şaşarım onun sen üzülme

Evliliğimizin ilk yıllarında eşimin ailesinin çenesi hiç durmuyordu artık bunalım safhasına getirmişlerdi beni,eşim sonunda sorun bende ama ondada olsa değişmezdi kapatın artık şu uğursuz çenenizi dedi ..o gün bu gündür mutlu mesut ama hala ümit dolu yaşıyoruz 13 yıl oldu

Valla Duru'cuğum helal olsun kocana.. Takdir ettim şimdi. Çok adi insanlar var.Yani bu bir hastalık. Sanki biz istedik böyle olmayı. ınsanın ister istemez canı sıkılıyor. Sonra halihazırda bozuk olan hormonlar iyice çıldırıyor. Sonuçta gelsin tüylenmeler, gelsin kilolar, gelsin adet düzensizlikleri.Ama ben umutluyum. Bu sene sonuna kadar inşallah hamiş olacağım. Tek tek okudum her mesajınızı. Hepinizi gıyabınızda tanıdım az çok. Pek cevap yazamıyorum çalıştığımdan ama hepsini okuyorum. Umarım tavsiyeleriniz işe yarar. Herkes faydalanır. Umarım her isteyen sağlıklı ,güzel bebişlere kavuşur. ılginize ve samimiyetinize hayranım. Dilerim hepiniz kalpleriniz gibi güzel hayatlar yaşarsınız.Müjdemi ilk sizlerle paylaşacağım.Söz........hihoyyyt
Ümidini kaybetme.....:)))

durucum ümidin en kısa zamanda mutlulukla sonuçlanır inş. yani Allah isterse verir vermiyorsa vardır bir sebebi bakın bana 11 yaşında bir kızım var kızım hiç tedavisiz normal yolla oldu ama ikinci olmuyor 5 sene bitecek temmuzda, şimdi birincisinde kısır değildim ikincisinde kısırmı oldum ve hiç bir problemim yok tedavide oldum yokk olmuyor her zaman dediğim bir şey var ''Allah ikinci çocuğu vermiyorsa vardır bir hayır'' olmaması olmasından daha hayırlı demekki ama Allah tan ümit kesilmez bitkisel tedavilere devam :içelim:

İnşallah canım. Güzel dileklerinizle moral buluyorum.

Allah hayırlısını nasip etsin inşallah canım benim inşallah hayırlı ve müjdeli haberlerinide alırız birlikte seviniriz

''ALLAH2IN DEDİĞİ OLUR '' evet buna çok inanıyorum canım dua ederken bile rabbim hayırlı olacaksa ver acısını yaşatacaksan hayırsız olacaksa olmamasına yanarım .diyerek dua ediyorum ...

Geçtiğimiz günlerde çok üzücü birşey yaşadım ..Bir arkadaşın çocuğu olmuyordu birlikte hocalara bile gittik yıllar önce sonra rabbim ona bir evlat verdi 3 yaşında idi çocuğu geçen hafta anne ve çocuğu araba ezmiş anne kurtuldu ama çocuk orada hayatını kaybetti ..bunları düşününce rabbim sen bilirsin diyorum ..hayırda şerde ondan :Saruboceq:

Çok üzüldüm ya. Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin meleğe....Allah herkesin evladını ,sevdiklerini korusun..

kızlar selam az önce regl oldum listeden çıkarın beni

canım sana p.tesi için dua ediyorum işin rast gitsin burda birçok arkadaş yaptırdı inan hepsi korkulacak birşey olmadığını söylüyor hiç acı hissetmiyormuşsun korkma allah yardımcın olsun

canım hoşgeldin işallah allah güldürecek yüzümüzü dua edelim sabır sabır ya sabır:Saruboceq:

ben diilim o. ama herkes olabilir,halasi arnavutuma bebisle gelmiytir belkii :ecrin_bebek:
sibelde olabilir, yada susuz yazzz belkide kedersizzz. en büyük sürpriz o olurdu heralde :lepi:

meyram al sana süpriz kırmızı hemde mafoldumben

1.sırada................................Gulayyusu f ............................20 Haziran
2.Sırada.................................Kedersiz ...............................28 Haziran
3.sırada.................................sevimsu.. ..............................28 Haziran
4Sırada...............................Meyra..... .............................. ...1 Temmuz
5.Sırada...............................ArnavutGüz eli...........................7 Temmuz
6 sırada...............................bozo85.... ... ............................7-12 temmuz
7.sırada................................Sevdanehr i ..............................17 temmuz
8Sırada................................latsibel.... ................................22 Temmuz
9.sırada...............................everest... ..................................16 temmuz
10.Sırada...............................Mehalim... ................................27 Temmuz 11.sırada................................emeru.... ...................................5 temmuz

kaydirigubbakcemile3ohooo BAHARE HANIIIIIMkaydirigubbakcemile3
vay be kocişee bak hem seni özlemiş hemdee yazdıklarınıı.
canım benim iyim iyii..
heee çocuk tekme atıyoo ,sana selamı vaaarkaydirigubbakcemile3 çatlaaaaakkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sen nasılsııın yumuşlarını büyüte git kocişin yanınakaydirigubbakcemile3 iyice geliştiiir.nasılsa göbeşinde iyileştiiii.hayırlısı ile pre-seedleri kullaaan bakalıım bu aayy mucizeeee olabiliiiir rabbimden bir hediye inşşşşş:Saruboceq:..
kendine çok iyi bak tadını çıkar tatilin keyfine baak.çok özlediiiik seniii..:1hug:

kızlar selam az önce regl oldum listeden çıkarın beni

büyük yerdeeen.vardır bir hayır sıkma sakın canınıı.ben herzaman diyoruuum AKINTIYA KARŞI KÜREK ÇEKMEK ÇOK ZOR AMA HELEKİ MÜKAFATINI ALIRSAAAK NE MUTLU BİZEEE..demekki yaşamamız gereken daha çok şey var..
dilerim öteki ay sana uğurlu geliir.

kızlaaar ohoo bakıyorum gene sesiiiz burasııııı:umursamaz: geziin anacıım geziiiiiiin.yanlız ben duruyu çok çok merak etmeye başladım .telefonumda kayıtlıydıı ,telimde bozuk tamirdee,biran önce alayım bugün çalışmıyolar ilk işim onu aramak olucaak.inşallah kötü bişey yoktuuur:Saruboceq:rabbiim meleğini ve kendisini korusuuuuun.AMİİİİİİN:Saruboceq:
KIZLAR HEPİNİZİ ÇOK ÖPÜYORUUM.KÜĞRLERE LÜTFEN DEVAM EDİN .UMUTLARINIZDAN VAZ GEÇMEYİİN.BİR AY KULLANIPTA BIRAKMAYIN LÜTFEEEN..BENDE KULLANIYORUM HARIL HARIL BAKALIM NOLUCAAK HAYIRLISI RABBİMDEEEEEN.İNŞALLAAH. SAĞLICAKLA KALIIN:1hug:

ArnavutGüzelinin :asigim:
Kürü ile HAMİLE kalanlaaaar..
.MaşaLLaaaaaah

1-BSKK.....................:CüvCüv:

2-Ebrum....................:CüvCüv:

3-Roka.......................:CüvCüv:

4-arzu38....................:CüvCüv:

5-Zeynomh.................:CüvCüv:

6-asu1984..................:CüvCüv:

7-destna......................:CüvCüv:

8-sevdiceğim...............:CüvCüv:

9-Cemre822................:CüvCüv:

10-nehir67..................:CüvCüv:

11-papatyaaa..............:CüvCüv:

12-nefican...................:CüvCüv:

13-durualya.................:CüvCüv:

14-Sudennnaz...............:CüvCüv:

15-Denizsizada.............:CüvCüv:

16-Serap _5434..............:CüvCüv:

17-Arzu........................:CüvCüv:

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
darısı herkesiiiin BAŞINAA:Saruboceq:.

meyram al sana süpriz kırmızı hemde

hakkinda hayirlisi olsun canim. umudunu kesme nolur.

canimmm kaydirigubbakcemile3 demek kiskaniyor esin. iyidir canim. bu sabah adet afrilarim beni bi yokladi. ama gelmedi henüz lmaz: zaten daha 3 gün var. asil sen nasilsin? annemlerde de olsa ben yine duramam diyordun ama hic gelmiyorsun. yeni nickinle seni buralarda görürüz artik insallah. sen iyi ol yeter canim bizi habersiz birakma.

canimmm halanla güzel vakit gecir. keyfine bak. zaten kimsecikler yok. tatil sardi herkesi.

durudan haber alirsan bizede yaz. kac gündür nerelerde bu kiz yaaa. hic böyle yapmazdi. insallah kötü bisey yoktur :Saruboceq:

arzu carsamba gelecek 3 gün kaldiii :lepi: özledik onu valla

susuz yaz umut verici içimi rahatlatan sözlerin için allah razı olsun arkadaşım. Rabbim başkaları için düşündüğünüz güzel duyguların ve dualarınızın bin mislini sizlere verssin dilerim .
Hiç bu kadar umutlu olmamıştım bu tedavi maratonunda sayenizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…