D
durualya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
- #7.821
selam kızlaaar..nasılsınııııız??gününüüz aydın olsuuuuun cumanız mübarek olsuuun..tatile giriyoruuuz hafta sonunaa,gene topiğim durulucak inşallah hafta içinde güzel haberlerle dönersiniiiizz..
esram hoşgelmişsiiin:)nerelerdesiin yaaaaaw:))seminelerleri atlatmışsııın ya sevindim..dinlen şimdii
Duruum,everestim,arzum,egelim,sibelim,umutsuzum,susuzyazııım,esrammm,sevdanehir,umarım hepiniiiz iysinizdiiir ,sağlıcakla kalıın öpüldünüğüz tek teek..sanada iyi yolculuklar iyi tatiler ayşe..
kızlar ben iyim merak etmeyin aradabi uğramaya çalışıyoruuum,sizi özlüyorum siz benim günlüğüm gibi oldunuuz her dakkikamı paylaşmak istiyoruum sizinleee..
sancım oluyo aradabi hastalanıcakmışım gibi,göğüslerimde hala bir değişiklik yok( akıntım sürekli var dileriim hayırla sonuçlanıııır bu ay:)
aşkıııııımmmm nasılsın arada ağrın olması çok normal inşallah hayırla sonuçlanırda halay çekeriz :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: dikkat et kendine bir tanem yaw acaba kan tahlilimi yaptırsan CADIARZU